Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yıkılmayacağız Yılmayacağız
Alt 30.10.2012, 21:28   #51
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Yıkılmayacağız Yılmayacağız

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yorum silmek değil amacımız ama biz eğer onların seviyesine düşersek kendi doğrularımızdan ödün vermiş oluruz... Çok haklısınız insanın sinir katsayıları bazen ''Eşittir'' olamayabiliyor. Bu yüzden istem dışı hareketler veya sözler ağzımızdan çıkabiliyor. Doğaldır tabi.. Bende bu yüzden yazdıklarınızın birazını sansürlemek durumdayım. Zaten anlayan anlıyor. Eksik olmayın ilginize...
tabi ki anlıyorum kardeşim. bu sitenin bir uslubu var. ama bu tip şahsiyetler bazen insanda uslup falan bırakmıyor. ben dışarda okuduğum için böylelerini çok görüyorum. inanın muhattap bile olmuyorum. BENİM İÇİN SİVASSPOR AŞIĞI OLMAYAN, SİVASSPOR'UN MENFATİNİ DÜŞÜNMEYEN SİVASLI(!) SİVASLI DEĞİLDİR ARKADAŞ. bu siteye çamur atmak sivassporumuza çamur atmak demektir...
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.10.2012, 21:40   #52
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu durumlar da anlattığım fıkra cuk oturuyor bakın şöyle:

KÖYÜN BİRİNDE FAKİR BİR PURTÇU ( kilden çanak çömlek güveç yapan kişi )ve uyuz da bir iti varmış. Tabi köy halkı zengin inekler davarlar gırla... GEL ZAMAN GİT ZAMAN köye kurt iner ve köydeki bütün çoban köpekleri kurtların peşine tabiii bizim purutcunun itide onların peşine başlamış kovalamaca ... kurt kaçar bizimkiler kovalar amaaaa kurdun zoruna giden purtcunun itinden kaçmak .... SONUNDA KURT DAYANAMAZ DURUR VE BAŞLAR FIRÇAYA ... YAV HADİ ANLADIIIKK BUNLARIN İNEĞİ VAR DAVARI VAR BENİ KOVAKIYOR PURUTCUNUN İTİ SANA NOLUYOORRRRRRRRR

Allah kimseyi PURTCUNU İTİ POZİSYONUNA KOYMASIN
Alt 30.10.2012, 22:00   #53
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
asabibaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

KÖYÜN BİRİNDE FAKİR BİR PURTÇU ( kilden çanak çömlek güveç yapan kişi )ve uyuz da bir iti varmış. Tabi köy halkı zengin inekler davarlar gırla... GEL ZAMAN GİT ZAMAN köye kurt iner ve köydeki bütün çoban köpekleri kurtların peşine tabiii bizim purutcunun itide onların peşine başlamış kovalamaca ... kurt kaçar bizimkiler kovalar amaaaa kurdun zoruna giden purtcunun itinden kaçmak .... SONUNDA KURT DAYANAMAZ DURUR VE BAŞLAR FIRÇAYA ... YAV HADİ ANLADIIIKK BUNLARIN İNEĞİ VAR DAVARI VAR BENİ KOVAKIYOR PURUTCUNUN İTİ SANA NOLUYOORRRRRRRRR

Çok hoş bir fıkra,Sivasa has olsa gerek:purutçunun iti.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.10.2012, 22:33   #54
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 510 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yaklaşık iki buçuk aydır bu siteye üyeyim.
Bu siteye üye olmadan hergün bir kaçtane gazete alıyordum sadece sivas sporumuzdan bir haber alabilmek için çoğu zaman hiç bir habere raslamayıp sinirleniyordum
Bu site sayesinde dakika dakika takip ediyorum.
Ne site kurucusunu nede hiçbir yöneticiyi tanımıyorum bu sitenin kurucusundan yöneticilerinden ve emeği geçen herkesten allah razı olsun

Bu siteye zarar vermek isteyenleri de şiddetle kınıyorum
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı alaattin 5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.10.2012, 10:32   #55
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:

Gerçekten güzel bir fıkra. Hakkaten bu purutcunun itlerine nooluyor?

.

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Örükcülü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.10.2012, 10:37   #56
Rallim58
Gast

Alıntı:

asabibaba Allah iyiliğini versin senin
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.10.2012, 19:17   #57
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Sivas dışında yaşayan bir SİVASLI olarak sizlerle gurur duyuyorum. Takımımızla ilgili en son haberlere sizin aracılığınız ile ulaşıyorum. Meyve veren ağaç taşlanır misali tabiki çekemeyenlerde olacak ama bunu yapanlarında SİVASLI??? olması düşündürücü. Yıkılmamanız ve yılmamanız dileğiyle
Alt 31.10.2012, 22:29   #58
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

YIKILMA SAKIN

Yaraların kabuğu kolayca kaldırılıyor halkın doğurgan dünyasına dalmakla

Onların güneşe çarpan sesini anlamayan
Dört duvarın,tel örgülerin,meşhur yasakların sahipleri
Seyir bile edemezken içimizdeki şenliği
Yılgı yanımıza bile yanaşamazken
Yıkılmak elinde mi?

İSMET ÖZEL
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.10.2012, 23:20   #59
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Reden Cevap: Yıkılmayacağız Yılmayacağız

Alıntı:

Allah iyligini versin agzina,kalemine saglik hic gülesim yoktu dogrusu.
Alt 01.11.2012, 15:15   #60
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ben ve arkadarım sayımız bazen çok ve bazen de az olsa gittiğimiz maçları herkez bilmektedir. Bizlerin deplasmancı olduğumuzu; Trakya, Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerine gücümüzün yettiği kadar gittiğimizi, giderkende öğrenci arkadaşlara yol, yemek ve bilet paralarını ayarladığımızı site üyelerimizden bilenler bulunmaktadır. Eleştirildiğimiz bir boş birde dolu konu vardır. Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü(Pilot Takımımız Olarak Açıklandığı Dönem) bizlere para veriyormuş ve biz bu paralarla şov yapıyormuşuz. Yüzde Seksen Üsk.And. Spor maçlarına gidiyormuşuz, Yüzde Yirmi Sivasspor maçlarına(Deplasman) yapıyormuşuz. Bu adımlarımız cebimize para bırakıyormuş. Bunları diyenlerin ALLAH BELALARINI VERSİN. Maçlara gittiğimizde toplu halde olmuyoruz, dağılıyoruz ve bu durum bu tür dedikodulara neden oluyor. Maçlara gitmeye devam edeceğiz ve bu şekilde hareket edeceğiz. Buradan duyurulur. Çünkü biz çevre istemiyoruz, biz bize yeteriz. Az olalım sağlam olalım düşüncesindeyiz.

Şimdi biz kimlerin yediğini ve yemediğini bilen kişileriz. Hızlı giriş yapalım anlamanız için. Ancak kesinlikle affımızı almadan burada açıklama yapmayacağız. Bir konu açmıştık.(Devamı Gelmedi Diye Eleştiriliyoruz. Dolu Konu işte bu) Silinmeseydi on konuya varacaktık ve sizler vay be diyecektiniz. TAMAM BİZLERDE DELİYİZ. Yıldızlarımız daha karşılıklı parlamadı bazı site yöneticileri ile. Eyvallah.. Ama bu site yönetimi Yüzde Doksan Yedi temizdir. Bunu biliyoruz.

Sn. Ertuğrul ve Rüştü Elmas'ın üzerine atılan çamurlara inanmayınız. Biz dışarda bazılarından duyduğumuzda Sktiri çekiyoruz. Sn. Ertuğrul ve Rüştü beylerle işimiz olmaz ama ALLAH razı olsun onlardan. Doğruya doğru deriz biz. Sivasspor.com olarak 1 kuruş kazanmadılar. Mesela benim oto yıkamam var. İki ortağız. İkimizde Sivassporluyuz ya. Sivasspordan para kazanıyormuşuz. Yahu Oto Yıkamanın Sivassporla ne alakası var. Biz hayvan değiliz insanız. Evimize ekmek götüremeyecekmiyiz. Bu noktadan bakınız ve şuanda Yüzde Doksan Yedi temiz olan site yönetiminin yanında olmaya devam ediniz.

Açalım konuyu biraz üstü örtülü. Hani eleştirenler varya işte onlardan bahsedeceğiz.

Almanyadan adam çağarıp yolmuyoruz veriyoruz, Anadoludan gelen Üni. öğrencilerinin kafasını çelmiyoruz Sivasspor ikinci planda Eğitimin birinci planda diyoruz. OLuşum kurmadan aidat toplamıyoruz çünkü yasal değil toplanmaz. Cahil bulup bu şahıs hesabı olabilir ama paralar derneğe akacak buraya yatırın demiyoruz, eee nerede paralar denildiğinde MAL gibi bakmıyoruz. Komşu illere deplasman yaptığımızda 50 TL. (gidiş-geliş) toplamıyoruz. Trenin ve otobüsün rahat gittiği yol paralarının 8-15 lira olduğu bilinmesine rağmen 50 lira kazananmanın peşine düşmüyoruz. Okulumun aidatı geldi abi bir şekil yapalım demiyoruz. Blöf yapıp yardım yapıyor gözükerek arkadan indiri gandi yapmıyoruz ve 3-5 kelle çıkartıp evet bunlar bizlere yardım yaptı dedirtip iyi gözükmeye çalışmıyoruz.

İşte bunları açıklamadığımız için eleştirildiğimiz konu bu.

Yüzde Üç'ü ne oluşturuyor diye düşünenler olabilir. Yönetimde olan bir kişi ama bir kişi traş.
Cukka Mukka sağlam. Allaha emanet olunuz ve dualarınızla bu kişinin ve traş yapıp siteden ayrılanların perişan olmasını sağlaya bilirsiniz.

NOT: Açıklamamız başka bir siteden yapılacak ve bu site yakında yayım hayatına başlayacaktır. Aidat olayını unutmadık unutturmayacağız.

Etiketler
yıkılmayacağız, yılmayacağız