Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer Çalışmaları
Alt 28.12.2012, 19:15   #51
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Transfer Çalışmaları

Alıntı:
alaattin 5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kaleye rüştüyü alsak altı ay bizi idare eder kaleci transferine gerek kalmaz.seneye nihat ve korcan da düzelmiş olur rüştüyle seneyede kaleci antrenörü olarak anlaştımı bak bakalım kalede bir daha sorun yaşanıyormu
Kardeş Rüştü kaleci antrenörü olursa ve bizim zaten yetersiz kalecilerimizi çalıştırırsa bir yanarız pir yanarız...
Rüştü, Fenerbahçe'yi Beşiktaş'ı Milli takımı ve de yetmezmiş gibi Barselona'yı mahveden bir sözde kaleci... Adam bir kurtarırsa on yiyen cinsten....
Rüştü nereden geldi aklına???
Rüştü Sivasspor'a bir fayda sağlamak isterse uzak dursun...
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2012, 19:22   #52
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cenk5821 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi şu takımda bir tek suçlu Borjan mı soruyorum. Korcan Borjan'dan iyi bir kalecimi Korcan bu takımda olacaksa 2. kaleci olur. Borjan bizi bu sezon götürecek bir kaleci .
bu takımda tek suçlu tabiki borjan değil ama kale en önemli mevki borjan korcan dan ve nihat dan dahamı iyi kaleci hayır aynı ayar kaleciler ozaman neden genç kalecilerimizin durduğu yerde yabancı kontencan ımızı dolduralım ayrıca korcan ve nihat rüştü gibi tecrübeli kalecinin yanında kendilerini daha iyi geliştirirler rüştünün varlığı bile onlara yeter tıpkı tafarel in penaltı atışında melonun arkasında olması gibi
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda alaattin 5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2012, 19:28   #53
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BORJAN en büyük suçlulardan birisidir...adam durudk yere saçma sapan goller yiyierek takımın moralini bozdu hep....o adamın bu takımda yeri yok..Atillanın yerin onu göndermeleri gerekiyordu yanlş yapıldı...takımın en kötüsü borjan..takımın en zayıf halkası o...bu takımdan bi an önce gödereilmeli..boş yere para alıyor ..durduk yere yabancı kontenjanını işgal ediyor...yönetim duy bizi....BORJAN HEMEN GÖNDERİLMELİİİ !!!!!!!!!!!!!
Senin için öyle olabilir ama benim için öyle değil saçma sapan goller kaçıran takımın saçma sapan gol yemesi anormal birşey değil. Takımın en zayıf halkası Borjan değil takımdaki uyumsuzluk defansın hatası daha çok.

Barcelonanında en buyuk zaafı kalecisi ama kimse gelipde valdes'e yüklenmiyor.Çünkü takım öyle bir oynuyor ki yenilen gollerden fazla gol atılıyor ve ya bazen bakıyorsun valdes'e bile gerek kalmıyor.
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda cenk5821'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2012, 19:36   #54
cenk5821
Usta Yiğido

Alıntı:
alaattin 5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu takımda tek suçlu tabiki borjan değil ama kale en önemli mevki borjan korcan dan ve nihat dan dahamı iyi kaleci hayır aynı ayar kaleciler ozaman neden genç kalecilerimizin durduğu yerde yabancı kontencan ımızı dolduralım ayrıca korcan ve nihat rüştü gibi tecrübeli kalecinin yanında kendilerini daha iyi geliştirirler rüştünün varlığı bile onlara yeter tıpkı tafarel in penaltı atışında melonun arkasında olması gibi
Abi tabi ki ben Borjan iyi kaleci demiyorum ama tutturmuşlar bir borjan ağızlarına sakız olmuş tamam gitsin bu bizim kalemiz için önemli değil tabiki onun gibi bir kaleci bulunur. Burda ben Borjan'ı savunmuyorum sadece kızdığım nokta takımımız on numara top oynar sonra saçma sapan goller yer onun yüzünden yeniliriz tepkimizde haklı oluruz ama şuan borjanın tek başına suçlanması benim düşünceme ters.
Alt 28.12.2012, 19:43   #55
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş Rüştü kaleci antrenörü olursa ve bizim zaten yetersiz kalecilerimizi çalıştırırsa bir yanarız pir yanarız...
Rüştü, Fenerbahçe'yi Beşiktaş'ı Milli takımı ve de yetmezmiş gibi Barselona'yı mahveden bir sözde kaleci... Adam bir kurtarırsa on yiyen cinsten....
Rüştü nereden geldi aklına???
Rüştü Sivasspor'a bir fayda sağlamak isterse uzak dursun...
canım abim yetersiz dediğin kalecilerimiz nihat ve korcan yetenekli özellikle nihat istikbal vadeden kaleci ama defansımızın evlere şenlik olması yüzünden bu kardeşimiz kendini tam gösteremedi oynadığı maçlarda hiçde fena değildi ama bunları yönlendirecek takımda abilik yapacak bir kaleciye ihtiyaçları var rüştü
boşta olduğu için en ideal kişi diye düşünüyorum yönetim paraya kıyıp iyi bir kaleci alamıyacağına göre elimizdekilerin kıymetini bilelim.senin beğenmediğin rüştü
türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden biriydi rüştü oynamasa bile kulübede bunların yanında otursa gene yeter
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2012, 20:25   #56
corner58
Acemi Yiğido

42 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 corner58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İş kaleci sorununa döndu heralde. Bana görede takım sağlam olursa Borjanla idare edebíliriz. İyi kaleci bulmak zor. Barçadaki Valdes örnegide yerinde. Takıma bak kaleciye bak hemde yıllarca idare ediyorlar. İngiltere milli takımında bile yıllardır duzgun kaleci olmadı. Neydi o kıvırcık saçlı Sımınmiydı simsınmıydı onla idare ettiler.
corner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda corner58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2012, 20:29   #57
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu arada Orduspor'un Hasan Kabze'yi gözden çıkarabileceğine dair yorumlar okudum.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.12.2012, 00:47   #58
stutgart58
Yiğido

140 Mesajına 238 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 stutgart58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cenk5821 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin için öyle olabilir ama benim için öyle değil saçma sapan goller kaçıran takımın saçma sapan gol yemesi anormal birşey değil. Takımın en zayıf halkası Borjan değil takımdaki uyumsuzluk defansın hatası daha çok.

Barcelonanında en buyuk zaafı kalecisi ama kimse gelipde valdes'e yüklenmiyor.Çünkü takım öyle bir oynuyor ki yenilen gollerden fazla gol atılıyor ve ya bazen bakıyorsun valdes'e bile gerek kalmıyor.
bırakın bu işleri,devler su işleri.....bi 15 hafta daha bu BORJAN dengesizine tahammül edicek halimiz yok....bi takımın iyi olması için ATAN ve TUTAN ın iyi olması gerekir..KALECİ ve SANTRFOR yani...bizde ikiside olmadığı için sorun çıkyor...BORJAN ve ENERAMO yerine adam alınsa..bu takım zaten uçar
Alt 29.12.2012, 01:02   #59
cenk5821
Usta Yiğido

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bırakın bu işleri,devler su işleri.....bi 15 hafta daha bu BORJAN dengesizine tahammül edicek halimiz yok....bi takımın iyi olması için ATAN ve TUTAN ın iyi olması gerekir..KALECİ ve SANTRFOR yani...bizde ikiside olmadığı için sorun çıkyor...BORJAN ve ENERAMO yerine adam alınsa..bu takım zaten uçar
Yaşınız kaç bilmiyorum onun için önce üslubunuzu düzeltin bir Sivasspor taraftarına karşısındakiyle böyle alaycı konuşmak yakışmıyor. Sonuç olarak burda siz kendinize göre haklı olabilirsiniz saygı duyarız. Benim düşünceme görede önce atan iyi olması gerekir ayrıca tek forvet oynadığımıza dikkatinizi çekerim.Şöylede konuyu detaylandırırsak pedriel'i sağ kanat.Oynatıp Erman'nın Eneramo'nun attığından çok kaçırdığı pozisyonlar gol olsa şurda Borjan gitsin derdim veya bu konu belkide hiç açılmaz. Borjan'ı bu kadar suçlamazdınız.Yine tekrarlıyorum Barcelona örneğini atan çok ama tutmaya gelince ilk başta Defans anlatama gerek yok Barcelona'yı. Atan tutan dersek bu iş baya uzar örneklerle, onun için gerek yok sizin kendi düşünceniz olabilir.Buda benim düşüncem. Sonuçta Borjan gitmiyor siz söylesenizde söylemesenizde gitse takım çok şey kaybetmez benim söylemek istediğim bizi götürebilecek bir kaleci o kadar bundan fazlasını bu sezon zaten ben beklemiyorum artık. Hayırlı geceler.
Alt 29.12.2012, 01:57   #60
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya arkadaşlar herkes kafasına göre bir şeyler yazmış.madem bu kadar bilenimiz çok rıza hoca gitsin takımı siz yönetin yada oyuncuları top yekin gönderelim çıkın siz oynayın. klavyeden şöyle olsun böyle olsun demek kolay. ha bu arada bu sözlerim gayet güzel ve seviyeli yorum yapan arkadaşlara değil..
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
Çalışmaları, sivassporda, transfer