Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yeter Artık RIZA ÇALIMBAY !
Alt 06.01.2013, 20:40   #51
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yeter Artık RIZA ÇALIMBAY !

Bir takımdan hocanın gitmesi çok kolay bir olay...Taraftar aynı diğer hocalara yaptığı gibi kötü sonuçlanan bir maçtan sonra istifa diye bağırdı mı ;bu iş 1-2 maçta daha tekrarladı mı hiçbir hoca o takımda duramaz..Bu sivassporda da böyle,dünyanın başka bir ülkesinde de böyledir...Rıza Hoca Çalımbay ın geleceğe dönük bir hoca olmadığını ben daha önce yazmış olduğum mesajlarda da bir çok kere ifade etti..Ama şu anda bunun ne yeri ne de zamanı...Zamanında B. uygun sivasspora Spor direktörü,Aykut Kocaman f.b. ye Spor direktörü olduğunda bütün bu hesaplar yapılarak göreve getirlmişti..Sonrasında da ilerleyen yıllarda Teknik direktör oldular...Sivasspor bunu daha önce yaptı şu nada neden yapmasın..Rıza Hoca ömür boyu sivassporda kalmayacak onun için bunun hesabı daha önceden yapılmalıdır...Belki de Mecnun Başkan bunu hesabını yaparak Hakkı hocayı önce Üsküdar Anadolu'nun sonra Sivasspor A-2 nin başına getirerek geleceğe yönelik olurak bunu düşünerek getirmesin...Öyle ya da böyle sivassporun gelecek hesabı yapacağı aşikar..Ama yönetimin seneye ne olacağını bilmeden bu hesapların yapılması da ne kadar doğru olur bilmiyorum..Benim gönlümden geçene gelince aynı Şifo Mehmet tarzında bu takıma katkı yapacak,dil bilen,kültürlü,beyefendi,herke sin kabul edeceği ,yurt dışında yetişmiş ,taraftarın seveceği,genç,dinamik altyapıya önem veren,şehri tanıyan bir hocanın takımın başına belki önce antrenör,spor direktörü sonra da hoca olarak geçemesinden yanayım...Bu eğer kriterleri uyarsa Hakkı Hocaoğlu da olabilir,Büyük kapatan Muhammed Ali de...Önemli olan böyle bir hocayı bulup,ortaya çıkarıp yetiştirip,ona güvenip gönül rahatlığıyla ona takımı teslim edebilmek...Bu süper ligde oynayan bir takım için o kadar kolay olmasa gerek..Çünkü bazı olaylar spontane yani kendiğinden gelişebiliyor..Aynı B.Uygun olayında olduğu gibi...Rıza Hoca yı hepimiz seviyoruz;çünkü bizden biri..Ama zaman zaman yaptığı bazı hareketler ne taraftarın ne de yönetimin hoşuna gidiyor..Rıza Hoca eğer geleceğini düşünüyorsa başka bir takıma değil,ekmek yediği takıma ve şehre odaklanmalı...Büyük takımlarda çalışan ,Ümit milli takımda ve A Milli takımda yardımcı hocalık yapan bir hocanın ilk görevi önce kendi takımı düşünmek olmalı..Başka bir takıma odaklanan bir hocaya bence hata yapmaya çok müsait bir hocadır...Geçmişi Hatırlarsak B. Uygun da zamanında kendini Kral zannedip kralcılık yapmaya kalkmış;tv. tv.dolaşıp demeçler vererek başak bir takıma kendini pazarlamak istemişti..Ama sonuçta ner oldu;başarısız geçen bir dönemden sonra olan kendisine oldu;şu anda bir türlü kendini toparlayamıyor..Halbuki kendini sivasspora daha fazla konsantre etseydi ;sivassporu şampiyon yapıp tarihe geçseydi o gitmek istediği takımlar arkasında kuyrukta bekleyeceklerdi...Rıza Hocayı sivasspor tarftarı gerçekten seviyor ama zaman zaman yaptığı hareketler,verdiği demeçler taraftarın hiç hoşuna gitmiyor..Sivasspor için kritik günlerin yaşandığı önümüzdeki günlerde inşallah herşey istediğimiz gibi olur...Zaman ve şartlar sivassporun ve hocanın geleceğini ortaya koyacaktır..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2013, 20:56   #52
kürşadın soyu
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kürşadın soyu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şu bir gerçek ki Rıza hoca dürüst adam. İçi neyse dışı da bir. Anadolu kulüplerinin Türk teknik direktörlerine bir bakın. Hepsinin büyüklerle olan maçlarında ne alicengiz oyunları dönüyor gözlerinden maç sonu yaptıkları yorumlardan belli. bizim rıza hoca ise bjk'yi savunuyorsa sivası da yermiyor. Adam elinden geleni yapıyor. Alınan düşük maliyetli oyuncuları rıza hoca mı istiyor sanıyorsunuz. adam istiyor yönetim alamıyor ve ya almıyor.Rıza hocanın hocalığını tartışmam iyi ve ya kötü şartlara bakar ama dürüstlüğünden adım gibi eminim. Ziya ve ya Grosickyi bjk'ye önermiş olabilir. En iyisini yapar. Hatırlayın bülent uygun muhsin ertuğral..takımı devralırken ne haldeydi. şike zamanında dimdik ayakta tuttu takımı. Herkes takımın şahlanmasını istiyor o zaman rıza hocayı bırakalım da vasıfsız, bir demeç vermekten bile aciz yönetime yüklenelim..
kürşadın soyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kürşadın soyu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2013, 20:57   #53
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***kamilin yanına rıza hocayı da verelim gitsin mah.takımı bjk ye ama takımda canla başla mücadele eden ziyayı vermeyelim derimmm.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2013, 21:10   #54
stutgart58
Yiğido

140 Mesajına 238 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 stutgart58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yeniceri_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
takımı baştan aşağı peşkeş çekelim..belki milli takıma giderler ne dersiniz ?
bunun adına takımı peşkeş çekelim denmez...bu takımda zaten MİLLİ takımı hakeden iki tane oyuncu var biri ZİYA biri ERMAN...hadi erman artık yaşı geçti o fırsat kaçtı ama bari ZİYA büyük bi takıma gitsinde bizde Sivaslılar olarak gurur duyalım MİLLİ takımda bir Sivaslı var diye..
Alt 06.01.2013, 21:47   #55
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Kisilik ve karekter olarak Türkiye´de üc hoca var.Riza Calimbay,Senol Günes ve M.Özdilek.Almanya´da yasayan Trabzonspor´lu taraftarlar Riza hoca´dan devamli gipteyle söz ederler ve onu taktir ederler.Biz elimizdekinin degerini bilemiyoruz.Bize neler oluyor .Herhangi bir x gazetesinin yalan dolan haberiyle ortaligi germeye calisiyorlar.

Biz Riza hocamizi seviyoruz,ona karsi daha toleransli olmaliyiz cünki o bizim memleketimizin insani.Dün herseyi acikladi ,maddi imkanlarin el vermedigini ,buna ragmen en iyileri almaya calisiyoruz dedi. ADAM NE DESIN BIZE YALANMI SÖYLESIN ,YOKSA SAPKANIN ICINDEN TAVSANMI CIKARSIN.Herseyin oluru bu.Bu alinacak transferlerle yetinmek zorundayiz.Hocayi yerden yere vurmak bize ne kazadirir,gittiginde bu takima kim gelecek.Önce gitsin diyenler bunun cevabini burada versinler .O gittiginde kim gelmeli varmi bir düsünceniz.Takim herhalde hocasiz kalmiyacak.Bu hususda artik hic birsey yazmak istemiyorum.Neden sabretmesini bilmeyen bir toplum olduk ,nedir bu panik anliyamiyorum ve bunda gercekten zorluk cekiyorum.Erkek adama sabirsiz olmak yakisirmi.Yigido demek sabirsiz ,karsisindakini rencide etmek demekmide Riza hocaya sahip cikamiyor ve dolduruslara geliyorsunuz.Ne oluyor bu SIVAS´LILARA.Bu bizim gercek yüzümüzmü hic sanmiyorum....

TÜM YIGIDOLARIN BIRLIK OLMASINI ISTIYORUM.Aramiza fitne sokanlara sans tanimiyalim.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.01.2013, 21:56   #56
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Haber doğruysa çok talihsiz bir demeç olmuş...Düşünüyorumda Sivaslı bir kişi Sivassporu bu kadar önemsemiyorsa Sivaslı olmayanlar bu takımın başına geçtiğinde neler yapar...Rıza b.jimnastikin başına geçmek istediğinde gönderilecekti....
Alt 06.01.2013, 22:00   #57
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haber doğruysa çok talihsiz bir demeç olmuş...Düşünüyorumda Sivaslı bir kişi Sivassporu bu kadar önemsemiyorsa Sivaslı olmayanlar bu takımın başına geçtiğinde neler yapar...Rıza b.jimnastikin başına geçmek istediğinde gönderilecekti....
aynen abi, fakat hemşerimizin bu kırıcı ve yanlış hareketine bile sabır gösterip onu el üstünde tutan yine bu şehir ve taraftar oldu..ama gel gör ki hoca hala bu takımın başındayken bjkye akıl hocalığı ve katkı yapma sevdasında...Rıza hocanın içi dışı bir dürüst diye bunu açıklamaya çalışan arkadaşlar var...onlara şu örneği veriyorum: Sen suç işle mesela birini yarala.. sonra dürüstlük adına bunu itiraf et? E ne oldu? Belki affedilirsin ama o yarnın izi de kolay kolay geçmez....
Alt 06.01.2013, 22:21   #58
ddolphiner
Acemi Yiğido

ddolphiner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 ddolphiner FAZLA SÖZE GEREK YOKddolphiner FAZLA SÖZE GEREK YOK

aatif,kamil,eneramo,navratil,m ilan cerny,,murat akça,rajnoch,korcan, bu adamları kim transfer etti Allah aşkına kimse hak yemesin.yiğidi öldür hakkını yeme demişler. az parayla çok işler yaptı hoca.
bu saydığım adamlar ilk 11 in vazgeçilmezleri dikkatinizi çekerim.üstüne sönmüş yıldızımız ermanı tekrar parlatanda rıza hocadır.ziyayı ziya yapanda.
hiçbir haberin aslını astarını araştırmadanda böyle güzel bir sitede haber yapmayın bence ayıp oluyor.millet hocaya bileniyor.bu bize fayda sağlamaz.İki gün sonra hoca istifa sesleri çıkınca takım dahamı iyi biryere gelecek sanıyorsunuz?? Herşeyin yeri ve zamanı vardır.Hele hele başkandan dahamı iyi biliyorsunuz bazı şeyleri size sorarım??
Alt 06.01.2013, 22:52   #59
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Rıza Hocayı özellikle bu yıl bazı maçlardan sonra ben de eleştirir oldum ama çok fazla abartmadım. En nihayetinde hemşehrimiz diyerek fazladan kredisi olduğunu düşünüyorum. Bütün camialar tarafından kişiliği ve beyefendiliğiyle takdir toplayan bir isimdir. Uzun yıllar top oynadığı Beşiktaş'a olan duygusunu anlayabiliyorum ama şu aşamada bunu geri plana atmalı bana kalırsa. Tamamen yok edemeyeceğini zaten biliyorum. Ama Sivasspor başındayken sadece Sivasspor'u düşünmesini isteriz. Bunun haricinde benim Sivasspor takımının başında özellikle görmek istediğim isim bir başka Sivaslı hemşehrimiz Erdal Keser'dir. Gurbetten birçok yeteneği ülkemize kazandırmıştır. Bütün herkes tarafından sevilir. Beyefendidir. Eric Gerets zamanında Gs'nin şampiyonluğunda ve Milli takımların çeşitli kademelerinde sportif açıdan başarıları olmuştur. Bir gün Sivasspor'un başında Erdal Keser ve yanında İlyas Tüfekçi gibi bir ismi görürsem çok mutlu olurum. Ama şu aşamada takımımızın hocası Rıza Çalımbay'dır ve o takımın başında oldukça ona saygı duyup hep başarılı olmasını isteyeceğim.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2013, 23:06   #60
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Kızmayın ya Rıza hocaya Siyah Beyaz bir aşk hikayesi onunkisi Bize aile baskısıyla geldi
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
artık, Çalimbay, riza, yeter