Alıntı:
34orhan58 Nickli Üyeden Alıntı
O istifa diye bagranlarn taraftarlkla alakasi yk kardesm sen stada neicin gduyorsun fitne ckarmak icnmi bunasl bir anlaystr takima dogru duzgun destek vermekten acizler tezahurat yaoin desem sesleri ckmaz hoca istifadiye bagrinca nerden ckario o sesi anlamiym gitme kardesmmaca o zaman bu anlaysta 20bin seyirci olcagna dogru duzgun 1000tane taraftar olsn razym ins. Hersey yoluna grer hocada takmda kalr
|
Hocam bu taraftarın sayesinde Rıza Hocanın Doğa inadı bitti ve yerine Hakan gibi parlak ve çalışkan bir futbolcu getirildi.
Hocam bu taraftar sayesinde dünkü maç 80. dakikadan sonra mucizevi kazanıldı. Taraftar resmen değişiklikleri iteledi yoksa aynı kadro biterdi maç.
Maçta bir süre Orduspor'dan orta saha üstünlüğümüzü ele geçirdiğimizde Hector C. anında değişiklik yaptı. Rıza hoca bunları başaramıyor benim gözümde.
Özet olarak ben de birlik olma zamanı olduğunu düşünüyorum, dere geçilirken at değişilmez diyorum ama, bu kadro "seyircisiz" sahada Akhisar'a hocasız yenilir miydi acaba? diye de içimden geçirmiyor değilim.
Rıza hocamız giderse de hakkımızı helal eder saygılarımızı sunarız. Sivasspor'a gelmeyecek teknik direktör yoktur bundan da emin olun.