Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hem Şiş Yandı, Hem Kebap.. (!)
Alt 01.04.2013, 12:24   #51
tasde5858
Yeni Yiğido

12 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tasde5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hem Şiş Yandı, Hem Kebap.. (!)

ya bırakın hemen yelkenleri suya indirmişsiniz herkese istifa diye bağırılıyor tesadüf maçı kazandı diye hava yapıyor hayrettini sahada tutan bir teknik direktör var ya allah rızası için bu adam futbolcumu uğur keza öyle bunları hangi teknik direktör oynatır rıza hocadan başka adam bizi kaç maçtır yakıyor yazıklar olsun sivaslıymış iyi adam dökülsün sahada her yeptığı hareket bomba ve millet çıldırmasın satılmış gibi top oynuyor bir atıf kadar olamıyorlar elinde adem koçak var sercan yıldırım var bu enaramo ısrarın ne kaan var o bile hayrettinden iyi oynar denemiyor ki adamı bu takım yeri burasımı allah için en büyük hata rızada ilk değişiklik grosiçki adamı bitirdi 2. ya atıf ya erman belli yanı böyle olurmu taraftarada yazıklar olsun ben eszkişehirdeyim adamlar sonuna kadar masıl destek veriyorlar takımlarına bizimkiler ses yok kuru kalabalık biraz tezahürat öğrenin yeter yazık ya mal gibi herkes seyrediyor 100 ordu tarafı inletti ortalığı hiçmi takım desteklenmez hayret amigolar ne yapıyor anlamıyorum futbolcu hiç ateşlenmiyorki ellerinde çekirdek sinema seyrediyorlar birde küfürü bas gitsin bu seyirciyle yine takım küme düşmüyor
tasde5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2013, 12:49   #52
erdaleren58
Acemi Yiğido

erdaleren58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erdaleren58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaslar küfür etmek caresiz ve anlayissiz insanlarin kendilerini ifade etme bicimidir,onurlu insanlarla vefayi dostlugu konusabilir paylasabilirsiniz biz sivaslilar olarak hep baskalarini örnek verik hep baskalarinin muhabetini konusuruz kavelerde sokaklarda arkadas ortaminda,icimizde birinde bas etseler verecemiz tepki la bas ettigin adama bak[la bas ettin adam iste riza hoca] ne yaparsa yapsin bizlere yaranamaz ama piyasada o kadar cok takimlari kendilerine kazanc kapisi olarak gören hoca varki sezonda iki takim deyistiren umarim sivas onlara muhtac olmaz da riza hocadan sonra takimda uzun süre calisacak biri bulunur.
erdaleren58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2013, 12:50   #53
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Rıza Hocam insanlığına bir şey demiyoruz. Ama futboldan anlamıyorsun. Hayrettin kardeşimizin oynadığı futbolu görmüyor musun neden oynatıyorsun. 2 golüde onun yüzünden yedik. Adam artık koşamıyor bile. Seyirciye neden küfür ettiriyorsun. Baskı olmasa hala oynayacak. Uyan gafletten uyan. Bak yemin ediyorum hayrettin parasıyla sadece halı sahada oynar.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2013, 13:23   #54
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1056 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

sadece Rıza Hoca'ya değil hiç kimseye küfür edilmesin bu ayrı mesele...ama teknik adamlığa gelirsek Sivasspor'a futbol manteletisi adına hiçbirşey katmayan bir adamı neden istemek zorunda olayım ki !!! ben her maç stada gider takımımı desteklerim...taraftar olarakta Rıza Hoca'yı beğenmiyorum...küfür ve hakaret etmedende bunu söylüyorum..SUÇ MU bu şimdi?? yada herkes hocayı beğenmek zorundamı?? o maçı çeviren ve oyuncu değişikliklerini yapan malesef hocamız olmamıştır...taraftar tepkisi maçı çevirmiş ve oyuncu değişikliklerini sağlamıştır...onca dakika Hayrettin'e sabreden, takımı topu şişirmekten ve şuursuzca panik içinde sahada dolaşan bir teknik adamın neden bu kadar meraklısısınız bende bunu anlamış değilim...ben eleştirilerime adam gibi bir üslup ile devam edeceğim...bugün başkan vardır, Rıza Hoca vardır öbürü vardır ama belki yarın yoklar...biz hep burda olacaz...en çok ben üzülürüm edebiyatınıda bıraksın artık...bu takımın haline taraftardan daha çok kimse üzülemez...ben maç kaybettiğimiz günlerde uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum canımın sıkıntısından..birazda Rıza Hocamız bizi düşünsün olmazsa !!!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hem, kebap, yandi, yandı, Şiş, ŞİŞ