Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 13.04.2013, 09:14   #51
yiğido şahin
Yiğido

54 Mesajına 92 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 465 yiğido şahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bu maçta uğur kavuku çok beğendim çok depar attı çok orta kesti
yiğido şahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2013, 09:27   #52
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkladaşlar

İşlerim nedeniyle maçı ancak 83. dakikadan itibaren izleyebildim. Durum 1-1, Sivasspor atak görünüyor, ama doldur boşaltla rakibinin üzerine gittiği için etkili olamıyor. Bu bakımdan iyi veya kötü oynadık demem mümkün değil.

Daha sonra özetleri izlediğimde yine bir hakem faciasıyla karşılaştığımızı gördüm. Sivasspor sağdan atağa kalkacak. Top Pedriele geliyor Tosiç'de Pedriel'i biçiyor. Süleyman Kobay, belki avantajı bozmamak için oyunu devam ettiriyor, ama daha sonra faulü veriyor. Tosiç olay yerinden ayrılmış, Zec "ne yatıyorsun" ukelalığı ile Pedriel'in başına gelmiş. KObay Beyefendi, Toşiç'in faul yaptığını görmemiş, olay gözü önünde olmasına rağmen yan hakem görmemiş, 4. hakeme soruyor "Toşiç mi?" diye. 4. Hakem evet demiş olmalı ki, Kobay Beyefendi el ile Toşiç'i çağırıyor yanına, fakat önündeki pozisyonda faul yapanı görmekten aciz yan hakemin fısıldaması ile Zec'e kartı gösterip yapıyor yapacağını.

Burada Erman'a bir çift sözüm olacak. Atıf, Pedriel, Uğur ve diğerleri hakeme bir şey anlatmak isterken beyefendi topu kapmış yaramaz çocuklar gibi atış hazırlığında. Kobay Beyefendi 4. hakem ile konuşurken yayında Türkçe bilmeyen Atıf var. Hakemin yanında olsa 4. hakemin evet, Toşiç dediğini duyacak.
Şimdi diyorum ki rakip futbolculara, gördünüz hakem müsveddelerini, girin tekme tokat Sivassporlu futbolculara, korkmayın, kırmızı göreceğiz diye, ya uyarılırsınız ya da sarıyı yersiniz.
Yönetim bütün maç kasetlerini toplayıp, bu gibi pozisyonları ayıklayarak görüntülü olarak TFF ve MHK'ya gitmeli, o da olmadı mahkemede hakkımızı aramalıdır. Dernekler TFF ve MHK'yı ablukaya almalıdır. Vekiller ve Bakan(?) (tabi, çözülme sürecinden fırsat bulur ve ilgilenirse) devreye sokulmalıdır.
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2013, 09:38   #53
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58 SiVaSıM 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
adem-eneramo-pedriel-uğur bunlarla yollar ayrılmalı bu eneramo nasıl bi golcüdür daha topa vurma68 bilmiyo öküzoğlu öküz defolsun gitsin sene sonu yine bi yer bulamaz bize gelir

GROSİCKİ gibi bi adam bu takımda nasıl yedek kalır anlamıyorum rıza her maç saçma saçma seyler yapıyor bakalım lig nasıl bitecek

aynen Kardesim agzina ve ellerine saglik......

Yönetim duy sesimi Grosickinin sözlesme hemmen UZATSIN!!!!

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2013, 09:39   #54
ilyasbaba_58
Acemi Yiğido

ilyasbaba_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilyasbaba_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

buna da şukür dioruz artık.
ilyasbaba_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2013, 09:51   #55
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1523 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

bu maçta Piech hiç koşmadı nedenini bilmiyorum ama tanıdığımız Piech bu değil Grosicki'nin golden sonra taraftara yaptığı hareket yanlıştı bu taraftar seni her zaman çok sevdi ama sen bağım ağrıyor dişim ağrıyor diye maça çıkma milli takıma git sonra ordu maçında ne koş ne pas ver taraftar tabiki tepki verir ama sen veremezsin.

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2013, 10:03   #56
keko 58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Abdullah DuMaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu maçta Piech hiç koşmadı nedenini bilmiyorum ama tanıdığımız Piech bu değil Grosicki'nin golden sonra taraftara yaptığı hareket yanlıştı bu taraftar seni her zaman çok sevdi ama sen bağım ağrıyor dişim ağrıyor diye maça çıkma milli takıma git sonra ordu maçında ne koş ne pas ver taraftar tabiki tepki verir ama sen veremezsin.
Kardesim ne yapti ki?? ve kim hareket yapti??

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2013, 10:08   #57
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 473 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Abdullah DuMaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yanlışın var hocam grosicki o hareketi taraftara yapmadı,sadece gol sevinciydi.hareketin sonrasında taraftarı alkışladı.coşkulu bir sevinç gösterdi sadece.hareket taraftara değildi
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alboran'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2013, 10:28   #58
keko 58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yanlışın var hocam grosicki o hareketi taraftara yapmadı,sadece gol sevinciydi.hareketin sonrasında taraftarı alkışladı.coşkulu bir sevinç gösterdi sadece.hareket taraftara değildi
cevap icin Tsk. Kardesim ben cok meraketim Grosicki neden hareket yapsinki??

onun gol sevinc coookkk seviyorum tsk. Grosicki 1 Puan icin keske

erken girseydin....

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı keko 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2013, 10:33   #59
eroldeger
Yiğido

65 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 eroldeger FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizde futboldan anlayan hiç bir yönetici yokmu yahu hoca resmen itihar ediyor takım kümeye düşecek bu reziliği hiçmi görmüyorlar allah aşkına
eroldeger isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eroldeger'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2013, 11:10   #60
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Gençlerbirliği'nin hücum hattı tamamen değişmişti bizim maçta ama yine takır takır oynadılar.Dikkat ediyorum Gençlerbirliği'ne kimi koyarsan koy takır takır oynuyor.Çünkü adamların bir sistemi var ve herkes bu sistemi ne yapması gerektiğini biliyor.Örnek verecek olursak Özgür İleri şuanda bizim 4 Eylül Belediyespor'la aynı grupta yer alan Dardanelspor'dan geldi.Artun Akcakin alt yapıdan çıkarılmış bir oyuncu yaşı 19.

Fuat Çapa ve birçok teknik adam Sivasspor fiziğe dayalı oyun oynuyor diyor.Yani tekniği taktiği yok sadece mücadele ile bir şeyler yapmaya çalışıyor demek istiyorlar üstü kapalı bir şekilde.

Bunu anlamak da zor değil aslında dün Gençlerbirliği'nin atağa çıkışını birde bizim atağa çıkışımızı karşılaştırdığınızda net bir şekilde ortaya çıkıyor fark.

Biz topu ileriye şişirip Eneramo veya Suarez'in rakiplerle boğuşmasını topu kurtarmasını beklerken Gençler 4 pas ile bizim ceza sahamıza gelebiliyor.

Ben bu yıl Sivasspor'un organize bir atak geliştirdiğini görmedim.Hep duran toplar yandan kesilen ortalar sonucu atılmış goller.

Elindeki kadroyu kullanacak kapasitesi olmayan bir teknik ekibin sezon başından beri bir adım ileri gidememiş olamasına sessiz kalınıyorsa bu takımın düşmesi haktır.

1.hafta ile 29 hafta arasında bu takımın üzerine birşey koyduğunu iddia eden var mı?Fark görebilen var mı?
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı