Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.05.2013, 23:37   #51
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1117 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Unutmadan Beşiktaş taraftarı çarşıda nöbette burda Bjk dan başka takım şampîyonluk kutlamayacak diye Trabzon'u söylemeye gerek yok zaten kimse kutlayamaz Sivasımızda o kadar çok haysiyetsiz satılmış insanlar var ki çarşıda pazarda gs nin galibiyetini kutluyorlar ben şahsen kahroluyorum,merak edîyorum biz ne zaman şehr-i müdafaa yapacağız,şehrimiz ufak bi yer eğer 2 caddemîze sahip çıkamıyorsak yazık bize,

istasyonda bazı gslileri benzetmişler diye duydum...
Alt 05.05.2013, 23:37   #52
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Neyini degerlendirek kardesim. Kafalar kupa macinsa ama bu adamlar yoruldular,moralleri bozuldu. Napcaz lan biz kupada... korkarim pisi pisine giderse ben cok uzulurum... futbolcular iyi oynamadi. Kaani sok piech sok hocam ayagina mi kapanalim bunlarin ynasi icin. Abi mac 2-3 olmus. Napcan maci mi cevireceksin. sok oynasin adamlar
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2013, 23:43   #53
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya hu arkadaşlar. Bakıyorum da eleştiriler had safhaya çıkmış. Önümüzde 3 maç var. Hemde çok önemli 3. maç. GS yi o stat da yenmek zordu. Çarşamba gerçekten Sivassporun tarihinin en önemli maçı var. Şimdi bırakın onu bunu da şu 3 maçı düşünün. Avrupaya gitmenin en kestirme yolu bu çarşamba oynayacağımız maç. Karabük maçında sonuna kadar destek lazım. haydi Sivas eleştirme dedikodu yapma uyuma takımına sahip çık. Başka Sivas başka Sivasspor yok.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2013, 23:48   #54
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben onu bunu bilmem arkadas bir Teknik adam oteriter olmali vizyonu olmali , Takimda futbolcu ayirt etmemeli, futbolcuyla yeri geldimi kardes gibi, yeri geldimi arkadas gibi, yeri geldimi abi gibi, yeri geldimi baba gibi, olmali, bir futbolcunun emegini alip diger futbolcuya vermemli , adaletli olmali , mac larda furbolculari ateslemeli , veya devre aralarinda futbolculari iyi analiz yaparak nerne kimin ne yapmasini söylemeli bilmeli , rakip takimi ve oyununu iyi analiz etmeli , hic bir futbolcuyla takintili olmamali, ve herzaman futbolculara daha fazlasini vermeli egitmeli , bilgilerini aktarmali hatalarini eksiklerini anlatmali ,nerde nasil oynuyacani anlatmali, zayif yönlerini söylemeli , takimda hak edene formayi vermeli , ve her zaman takimin kalitesini artirmali, senin elindeki kadro kötü olabilir senin o kadroyu maksimum seviye cikarman gerekir , sen sadece Teknikdirokter degilsin ayni zamanda ögretmensin , egiticisin , maclardan sonra her futbolcuya hatalari varsa hatalarini övünecek yanlari varsa övücü ama kirmadan üzmeden sogutmadan izah etmeli , futbolcular gol atinca isteyerek hocasina kosup sarilmali, aradaki soguk mesafe kaldirilmali, takimda her zaman morelleri en üst seviyede tutmali, bir takim bir maci kaybetmis olabilir , hatalarin faturasini senin fotbolculara degil kendine cikarman gerekir , Fatih terim misali, Bülent Uygun misali, Futbolcu zaten maci kaybetmis uzgun bide sen futbolcularin hatasini medyaya verirsen her futbolcu bundan etkilenir uzulur moreller sifir olur, istek kalmaz azim kalmaz Futbolcunun encok sevdigi seylerden bitanesi medyaya iyi taninmak iyi reklam olunmak , sen her macta takim cok hata yapti iyi oynamadik , gol atamdik son vuruslarda etkisizdik dersen futbolculari kötü reklam yapmis olursun , Biz Isterdikki Riza hocamiz bir sivasli olarak Sivassporumuzda basarili olsun , Sivasimizi ezdirmesin , Sivasimizi o güzel insanlarina her yil ligden düsme korkusu yasatmasin her yil en azindan hedef ilk 5. sira olsun hem biz sevinelim hem Riza hocamiz kariyerini büyütsün , ama gördükkü Riza hocamizin hatalar zincirinde hata üzerine hata , sen hem futbolcu ayirt ediyorsun hem adaletli davranmiyorsun , Takim yenilincede sucu takimin üstüne atiyorsun , yeri geldimide elindeki kadroyu begenmiyor kücümsüyorsun ,Takim yendigi zaman Riza hoca basarili , takim yenildigi zaman futbolcular basarisiz suclu futbolcular, Eger Riza hocamiz basarili olmus olsaydi burda hocamisi överdik hic bir Sivasli kardesimiz hemsehrilerimiz Riza hocamizi elestirmezdi , az bile hatasi olsa o hatalarini bile yazmazdi cünkü basarili , ama malesef Hocamiz bir inat dedim dedik caldim düdük , kendi bildiginden sasmayan Inatci bir hocamiz var, belki hocamizin bu inatlari yüzünden futbolcularda hirs istek yok gibi ama hayirlisi , hersey göz önünde bizim icin simdilik en önemli macimiz Karabük maci , Hocamiz su kalan maclarda hatalar yapmaz ve basarili olursa biz Sivaslilarda elestirilerimizi geri aliriz Sivasimiza kalan son üc macta basarilar dilerim
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2013, 23:49   #55
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1024 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Akhisar'ın kalan iki maçı küme düşmesi kesinleşmiş Ordu ve Mersin ile. İki maçı da alacağını tahmin ediyorum.

İbb'nin maçları da ligde iddiaları kalmayan ve yorgun Ts ve Kasımpaşa ile. Onlar da iki maçını alabilir.

Karabük maçı bizim için önemli bir maç konumuna gelecek gibi.

Bugün İbb berabere bile kalsaydı çok rahat olacaktık. Ama bir türlü rahatlayacağımız son darbeyi vuramıyoruz.
Aynen katılıyorum.

Bu kupa ayağına dalıp, hafta sonu Karabük'e yenilirsek DÜŞERİZ arkadaşlar !

Hesap ortada. İBB de Akhisarda 6'şar puan alacaklar. Biz KARABÜK'e yenilirsek, düşeriz, demedi demeyin ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2013, 00:00   #56
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Evet benzettilerama yetmez
Alt 06.05.2013, 00:00   #57
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Unutmadan Beşiktaş taraftarı çarşıda nöbette burda Bjk dan başka takım şampîyonluk kutlamayacak diye Trabzon'u söylemeye gerek yok zaten kimse kutlayamaz Sivasımızda o kadar çok haysiyetsiz satılmış insanlar var ki çarşıda pazarda gs nin galibiyetini kutluyorlar ben şahsen kahroluyorum,merak edîyorum biz ne zaman şehr-i müdafaa yapacağız,şehrimiz ufak bi yer eğer 2 caddemîze sahip çıkamıyorsak yazık bize,
Ustam gercekten Sivasimizda bu kadar hain diyorum ya senin sivasinda sivassporun var ve küme düsme tehlikesi varken sizde hicmi utanma yok ya sizde hicmi milliyetcilik yok yaa ,adamlar sivasta yasiyor sivasa destek olmuyorlar onuda gecelim bari köstek olmayin yaa
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda vedat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.05.2013, 01:21   #58
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Degerlendirilecek birsey yok.
Furbolcularin en sevdigi cümleyi kullanmak istiyorum :" Önümüzdeki maclara bakacagiz.."
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2013, 06:59   #59
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1665 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivas'ta Şampiyonluk Kutlamalarında Gerginlik

Spor Toto Süper Lig'in 32'inci haftasında Galatasaray'ın, kendi evinde konuk ettiği Sivasspor'u 4-2 yenerek bitime 2 hafta kala 2012-2013 sezonunu şampiyon olarak tamamlamasının ardından Sivas'ta da sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluğu kutlamak için Hükümet Meydanı'nda toplandı. Bu sırada meydanda bulunan bir grup Sivasspor taraftarı Galatasaray taraftarlarının şampiyonluğunu kutlamasına izin vermedi. Öncelikle karşılıklı söz dalaşına giren taraftarlar daha sonra Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde birbirlerine girdi. Taraftarları çevik kuvvet polisi araya girerek ayırdı. Sivasspor taraftarlarının olay yerinden uzaklaştırılmasının ardından Galatasaray taraftarı şampiyonluk coşkusunu yaşamaya devam etti.

Samsun'da Galatasaray taraftarlarına şampiyonluk turu attırılmadı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek 19. şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine bazı Galatasaray taraftarları Samsun'da şehir turu atmak istedi. Ancak, bir grup Samsunspor taraftarı şehrin işlek caddesi olan İstiklal Caddesi'nde toplanarak takımları lehine tezahürat bulunup, "Burası Samsun İstanbul değil", "Her zaman her yerde en büyük Samsun", "Burası Samsun buradan çıkış yok" diye slogan attılar.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.05.2013, 07:15   #60
muspol58
Tecrübeli Yiğido

muspol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 232 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 muspol58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence kazığı fenerbahçeden yedik yine. zamanında rakibine yenilip bizi 3 lü averaja sokup bjk nin uefaya bizim 73 puanla intertotoya gitmemize neden olmuştu aynı fb bugün yine kazık attı tüm takımlara belediye ile berabere kalsaydı bir çok takım ligde kalmayı garantilemişti. bizim için yine büyük korku var çünkü evimizde karabüğe olası yenilgi ya da beraberlikte ligden düşmemize neden olabilir. inşallah son hafta elazığ ligde kalmayı garantiler o kötü senaryo olursa bile en azından elazığı yener ligde kalırız hala içimde çok büyük bir korku var. fb senin varya .......
aynen sana katılıyorum fb senin varya...........

Etiketler
değerlendirelim, maçı