Cevap: STSL/Kayserispor-Sivasspor maçı tahmin ve y
herkes kasımpaşa maçının sonucunu diline dolamış umutsuzluk saçıyor maçı seyredende konuşuyor seyretmeyende konuşuyor ben maçı seyrettim, ilk 70 dak pozitif futbol oynayan rakibe pozisyonun psini göstermeyen gol olabilecek pozisyonlar yakalayan taraf sivasspordu klas hareketlerle ortasahada hızlı paslaşarak atak yapmaya çalışan sivasspor vardı onları anca faullerle durduran kasımpaşa vardı ,defansın biranlık hatası ve kadirin çıkmasıyla ortasahada rakibe kimse basmayınca sağ kanadımızdan tehlikeli ataklarla goller geldi öyle umutsuzluk saçacak bidurum yok, bu takımın ölüsü kayseriyi yeniyordu hakem engel oldu, rakibi izlemedim nobre ve jajayla forveti güçlendi bobonun sakat olması avantajımız olacak sivassporun sıkıntısı forvette ve sağbekte ,cihandan sağbek renfigodan tek forvet olmaz yardımcı hocalar carlosu ikaz etmeli sağda abdurahman yada cicinho oynamalı forvettde utaka renfigo ile beraber oynamalı ben kolay gol yemeyen zor gol atan takım olacağımıza inanıyorum borcanda form düşüklüğü var maç satine kadar eksiklerimizi halledeceğimize kayseridende en kötü beraberlikle ayrılacağımıza inanıyorum
|