yenilgiye mazeret aramayın tek sorumlu futbolcular ve teknik yönetim. bundan sonra sivası daha büyük tehlikeler haftaya kayseri deplasmanında 1 puan alırsak bile büyük başarı olur.ne yazıkki kenar yönetimi oyunu okuyamıyor karşımızdaki beşiktaş bana kalırsa sezonun en kötü oyununu oynadı sivas harici her takım sanırım dünkü beşikltaşı 5 lik yapardı.herkes aklını başını alsın özellikle futbolcu kardeşlerimiz hiç bir futbıolcunun bizleri üzmeye hakkı yok.Tabiki yenilgide olacak ama bu kadar basit yenilgiler olamaz bir an önce buna bir çözüm bulunsun sezon başından bu yana ligin en iyi defans takımı olan sivas şu kötü beşiktaştan 3 tane gol yiyiyor disiplin deniliyor ben son 4 maçtır disiplin göremiyorum sanırım birileri bizleri kandırıyo. bunun başındada bizler kendimizi kandırıyoruz bu takım bu sene ligden düşmesse sivas için büyük başarıdır dediğimde herkes muhalefet oldu. daha 4 hafta öncesine kadar uefa sesleri yükselirken şimdi ligde kalabilirmiyiz sesleri ytükselmeye başlıyor.bu kötü gidişe sayın başkanımızın ve yönetimin çare bulması gerek mecnun başkana sonuna kadar güveniyorum. umarım bu kötü sonuçlar bu hafta son bulur.