Cevap: Aydın Karabulut
aydını TAA bjk deyken beğenenlerdenim,ankaraspordayk en,elazığdayken sivasa gelirse daha başarılı olacağını sanıyordum öylede oldu,zaman zaman bireysel oynaması yüzünden sıkıntılar yaşadık,sivasda yuhlandı filan ,bjk den teklif gelirse aydın gidebilir,her oyuncu büyüktakımda oynamak ister ,yok bursa yada trabzona giderse ,aydın mssi bile olsa benim gözümde biter,başarılıda olamaz zaten o takımlarda bizden 100 200 bin ero fazla kazanabilir belki ,ancak çok başarılı olacağını ve o takımların taraftarlarının aydına taammül edeceklerine inanmıyorum,tarihe baktığımızdada sivasda başarıyı ,istikrarı yakalayan hiçbir oyuncu ,sivasdaki kadar başarılı olamamıştır,buna 3.lig 2.lig,süperlig serüvenlerimizin hepsi dahil,eskişehirin kovduğu burhan sivasda harikalar yaRAttı,elazığın gönderdiği aydın herkesin gözüne battı,bursanın yolladığı tum sivası şampiyonluğa oynattı,romanyada ve türkiyede yılın stoperi olan bilica ogünleri arıyor,erman yine öyle kadroya giremiyor,diyeceğim şuki aydın büyük takımlardan birine giderse kızmamak lazım,ben bu dedikoların kesileceğine aydının sivasla yola devam edeceğine inanıyorum
|