Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
sivasspor böyle badireleri,üstümüze oynanan oyunları,alanen küme düşürülmek istendiğimiz zamanları,şampiyonluklarımızın elimizden medya ,tff ,mhk ,ve şikeci takımlar vasıtasıyla alındığı günleri,siyasetin devreye girip süperlige 1 yıl geç çıktığımız zamanları atlattı ,son 3 yıl hem küme düşmeme mücadelesi ,hemde avrupa mücadelesi yaparken ,elimizden alınıp rakiplere verilen puanları filan hepsini atlattık,şike operasyonu sürecinde ,haketmediğimiz şekilde suçlandık ,aşşağılandık horlandık,küme düşürülmek istendik,futbolun kirli ellerine sahip olanlar ,pisliklerini sivassporun beyaz forması üzerinden temizlemeye kalkıştılar,futbolun başına, sivassporun avucunun içindeki şampiyonluğunu , bjk ye haketmediği halde 15 milyon €ya antepten satın alan şikeci tüpçüyü getirdiler MHK nin başınada eyyamcı zekeriya alp denen kişiyi getirdiler hani geçen haftaki halis özkahyaya tüm yazarlar skandal derken beğenen zekeriya alpi ,herkes tff ye adam soktuk diye hava attı, bunu başarı saydılar,bjk yi fb yi avrupadan men ettiler,veee bu sezon kesin düşer gözüyle bakılan SİVASSPOR herkesi yanılttı,yensede ,yenilsede izleyenlere zevk veren futboluyla taraflı ,tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı,zirveye oynuyordu hedefimiz avrupaya gitmekti ,zirveye kurulmuştu,gs ligde zor günler geçiriyordu ,yönetim taraftar teknik heyet futbolcular arasında sorunlar vardı ,artık sivassporun durdurulması gerekiyordu ,gsyede can simidi lazımdı ,maça verilen özkahya kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi önce sivassporu mağlup ettirecek kararların altına imzasını attı ,sonrada haksız verdiği kartlarla 4 oyuncunun ceza almasını sağladı ,hani o tff ye soktukları adamlar da içerde boş durmadı yani sivasspor bu adillerin çevirdiği filmin kurbanı olmuştur,maça gelecek olursak seyretmediğim maç hakkında ahkam kesmek istemem,bu kadar eksikle antalyayla en kötü berabere kalacağımızı düşünüyordum ,yedeklerden umudum yoktu zaten ,ziyasız sol kanadın, cicinyosuz sağkanadın , kadirin olmadığı ortasahanın ,beklentileri karşılayaman dejebbur ve utakalı forvetin ,bişey yapamayacağını tahmin ediyordum ,tek umudum taraftar bu maçı aldırır diyordum oda olmadı yenildik,bunda bana göre geçen haftaki moral çöküntüsünün,bazı futbolcularımızın havalara girmesinin,eksiklerimizin önemli ve çok olmasının ,maça yeteri kadar konsantre olunamamasının payı çok büyük,ben herşeye rağmen umutsuz değilim ,bu hafta yaralarımızı saracağımızı ,o bildiğimiz sivassporu tekrar izleyeceğimizi ,ve sezon sonundada hakettiğimiz avrupaya gideceğimize yürekten inanıyorum
|