Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivasspor Kazanır. 306 89,21%
Çaykur Rizespor Kazanır. 4 1,17%
Berabere Sonuçlanır. 33 9,62%
Katılımcı sayısı: 343. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 0-1 Ç.Rizespor -2.devre -
Alt 25.10.2014, 16:37   #51
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivasspor 0-1 Ç.Rizespor -2.devre -

Burhan-Utaka-Toraman takımın içine ettiniz yazıklar olsun size...
Burhan'ın birkaç maç dinlendirilmesi gerekiyor...

Hele Batuhan kendini hazır hissetmiyorsan bir sıkıntın varsa söyle hocaya girme kardeşim, Ahmet Aras oynasın...
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35gürün58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.10.2014, 16:53   #52
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 476 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

asıl yorumlarımı açık saçık söylersem ban yiyeceğim.bu yüzden ''aşırı'' sansürlü konuşuyorum.sizlerin oynadığı topa lanet olsun.böyle bir takım olmaz.neden mi ? ver topu 35 yaşındaki cicinho'ya o bir şeyler yaratırsa kazan yoksa sabaha kadar oynasan maç alamazsın.bunun dışında bu oyunu bilerek oynayan tek oyuncu adem koçak.yıllardır söylüyorum anlatamıyorum.ziya erdal'ı bu ülke sınırlarından çıkart herhangi bir ülkeye götür futbolcu olduğuna inandıramazsın.bek dediğim adamda çalım yeteneği,sürat,teknik gibi bazı özellikler olur.bunların hangisi var bunda ? hala milli takıma gider diyenler var.yuh be.caner erkin de sol bek bu da.kendinizi nasıl inandırıyorsunuz bazı şeylere.

asıl eleştirim carlos'a.kardeşim geçen sene kurduğun kadroya, oynattığın oyuna bir bak.takımının kanat oyuncuları oyununun temelini oluşturmuş.geçen seneki sürat,teknik,yetenek özelliklerini barındıran sol açığın elinden gitmiş yerine kimseyi almamışsın.takımda adam gibi sol ayak kullanan adam bile yok.-ki aydın geçen sezon bitmeden ayrılmıştı bizden.koskoca 3 ay boyunca iyi kötü bir yabancı sol açık alamıyor musunuz ? ben istedim yönetim almadı demek kolay.sen istiyorsun onlar almıyorlar mı,bir daha iste hala mı almıyorlar o zaman gururlu bi duruş sergile ve istifa et.kendisini pek sevmem ama trabzonun hocası halilhodzic ne dedi ? bu kadar oyuncu alınmazsa giderim.ben demiyorum ki bizim hoca da böyle desin.ama sen yönetime hiçbir şekilde söz geçiremiyorsan zaten burada işin ne ? bırak onlar çıksın yönetsin o zaman takımı da.bu takım her maç sahada ağlıyor.kazandığımız tek maç dahil her maçta bunu söyledim.nerede geçen sene rakibi abluka altına alan sivasspor, nerede bu sivasspor ? sol kanadın çökmüş bir kere rakip sağ kanadına, hatta sağ kanadına bile değil cicinho'na önlem alıyor ve bitiyorsun.orta sahada oynayan adamların tamamı defansif özellikli.eee orta sahan bu kanatların bu.golü kim hazırlayacak.topu oraya nasıl ulaştıracağız ?

sivasspor resmen bal yapmayan arılarla dolu bir kovan olmuş.bu kafada devam edilirse yıllardır evinde kazanma alışkanlığına sahip olan sivasspor kendi evinde kolay kolay maç kazanamaz.bu da bizim adımıza tehlike çanlarının çalması demek.kimse kimseyi kandırmasın geçen sene oynadığımız oyunun binde birini oynamıyor bu takım.çünkü yaratıcı oyuncu yok.zamanında söylediğim gibi aydın karabulut'u beğenmeyenler bu günlerde artık anlarlar heralde değerini.her takımın ihtiyacı vardır yaratıcı oyunculara ama sivasspor'un her takımdan fazla ihtiyacı var çünkü bu takımın cicinho'dan başka bu tarz oyuncusu yok.kaldı ki gelecek hafta cicinho da yok.şimdiden geçmiş olsun gelecek haftaki maçta.gol atmadan adam gibi organize pozisyona girilmeden maç kazanılmıyor hatırlatırım !
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alboran'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.10.2014, 16:54   #53
atabey58
Acemi Yiğido

47 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 atabey58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yönetim yüzünden takımdan futboldan soğuduk ya adam gibi oyuncu almıyorlar. ben bu carlos u anlamıyorum kardeşim sen bu takımda ne işin var ne güzel kariyerin yerinde sivas o kariyerinide bitirirsin çünkü yönetim sana istediğin oyuncuyu almaz nerde boşta beleş işe yaramaz ada varırsa alır. senin kariyerini birirler............ artık gerisi sana kalmış. yönetim yüzünden ben bile bu takımdan iyice soğudum ya . kombinem olduğu halde bildim bu beceriksizleri maça gitmedim...................
atabey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2014, 16:57   #54
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Tek kale oynayip ,tek topumuzun direkten döndügünüde düsünürsek ve bunun sonucunda sahadan yenik ayriliyorsak demekki biz beceriksiz bir oyuncu topluluguna sahibiz.

Artik bu gercegi göz ardi edemeyiz topun pesinde kosmak yetmiyor kazanmak icin gol gerekli onuda takimda basaracak kimse yok.Batuhan oyuna girer girmez sakatlaniyor.Aatif birseyler yapmaya calisiyor ,Burhan evlere senlik.

Bu takima baskanin el koymasi gerekli bu takim resmen büyük bir cöküs icerisinde .Cicinho iki hafta yok kirmizi kartdan ötürü.9-10 tane korner kullanan bir takim gol bulamiyor hayretki ne hayret.Ziya´nin yaptigi ortalar hep rakipte eriyor.Ziya bir kac mac dinlendirilmeli .Böyle macmi kazanilir.Rize´yi yenemiyorsak kimi yenecegiz.Ahmet Sahbaz´in ilk onbirde ne isi var.

Gene hüsran gene kayip puan...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.10.2014, 17:05   #55
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1526 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

İstatistikler ortada

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.10.2014, 17:08   #56
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Abdullah DuMaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İstatistikler ortada

21 şutun 6 tanesi kaleyi buluyor onların da 2-3 tanesi etkili yada değil. Bu durumda 1 tane gol olmaması çok doğal.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2014, 17:14   #57
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

sıvaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 sıvaslıgenç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu kadroyla bu sene bitmez devre arası transfer şart oldu inşallah bizim gördüklerimizi yönetimde görür.
sıvaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2014, 17:49   #58
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

13 korner 52 orta inanılır gibi değil bir tane topa vuramamış mucizeyi başarmışız.Abartmıyorum bugün bir mehmet yıldız bile şu maçı almamıza fazlasıyla yeterdi rizede şu anda 3 puan aldığına falan inanmıyordur
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2014, 23:17   #59
rizesporlular
Yeni Yiğido

rizesporlular - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 rizesporlular FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selamun aleykum kardeşlerim maçtaydım.Evet iyi oynamadık ama iyi savunma yaptık 86.dakikadaki golün verdiği mutlulugun tarifi yok
rizesporlular isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rizesporlular'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.10.2014, 08:02   #60
gogohan
Yiğido

192 Mesajına 346 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 gogohan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hangi derede kurt öldüde Carlos, 59. dakikada oyuncu değiştiriyor diye sevinirken hevesimiz kursakta kaldı
gogohan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
2devre, Çrizespor, devre, ilk, sivasspor