Cevap: Sivasspor 0-1 Ç.Rizespor -2.devre -
asıl yorumlarımı açık saçık söylersem ban yiyeceğim.bu yüzden ''aşırı'' sansürlü konuşuyorum.sizlerin oynadığı topa lanet olsun.böyle bir takım olmaz.neden mi ? ver topu 35 yaşındaki cicinho'ya o bir şeyler yaratırsa kazan yoksa sabaha kadar oynasan maç alamazsın.bunun dışında bu oyunu bilerek oynayan tek oyuncu adem koçak.yıllardır söylüyorum anlatamıyorum.ziya erdal'ı bu ülke sınırlarından çıkart herhangi bir ülkeye götür futbolcu olduğuna inandıramazsın.bek dediğim adamda çalım yeteneği,sürat,teknik gibi bazı özellikler olur.bunların hangisi var bunda ? hala milli takıma gider diyenler var.yuh be.caner erkin de sol bek bu da.kendinizi nasıl inandırıyorsunuz bazı şeylere.
asıl eleştirim carlos'a.kardeşim geçen sene kurduğun kadroya, oynattığın oyuna bir bak.takımının kanat oyuncuları oyununun temelini oluşturmuş.geçen seneki sürat,teknik,yetenek özelliklerini barındıran sol açığın elinden gitmiş yerine kimseyi almamışsın.takımda adam gibi sol ayak kullanan adam bile yok.-ki aydın geçen sezon bitmeden ayrılmıştı bizden.koskoca 3 ay boyunca iyi kötü bir yabancı sol açık alamıyor musunuz ? ben istedim yönetim almadı demek kolay.sen istiyorsun onlar almıyorlar mı,bir daha iste hala mı almıyorlar o zaman gururlu bi duruş sergile ve istifa et.kendisini pek sevmem ama trabzonun hocası halilhodzic ne dedi ? bu kadar oyuncu alınmazsa giderim.ben demiyorum ki bizim hoca da böyle desin.ama sen yönetime hiçbir şekilde söz geçiremiyorsan zaten burada işin ne ? bırak onlar çıksın yönetsin o zaman takımı da.bu takım her maç sahada ağlıyor.kazandığımız tek maç dahil her maçta bunu söyledim.nerede geçen sene rakibi abluka altına alan sivasspor, nerede bu sivasspor ? sol kanadın çökmüş bir kere rakip sağ kanadına, hatta sağ kanadına bile değil cicinho'na önlem alıyor ve bitiyorsun.orta sahada oynayan adamların tamamı defansif özellikli.eee orta sahan bu kanatların bu.golü kim hazırlayacak.topu oraya nasıl ulaştıracağız ?
sivasspor resmen bal yapmayan arılarla dolu bir kovan olmuş.bu kafada devam edilirse yıllardır evinde kazanma alışkanlığına sahip olan sivasspor kendi evinde kolay kolay maç kazanamaz.bu da bizim adımıza tehlike çanlarının çalması demek.kimse kimseyi kandırmasın geçen sene oynadığımız oyunun binde birini oynamıyor bu takım.çünkü yaratıcı oyuncu yok.zamanında söylediğim gibi aydın karabulut'u beğenmeyenler bu günlerde artık anlarlar heralde değerini.her takımın ihtiyacı vardır yaratıcı oyunculara ama sivasspor'un her takımdan fazla ihtiyacı var çünkü bu takımın cicinho'dan başka bu tarz oyuncusu yok.kaldı ki gelecek hafta cicinho da yok.şimdiden geçmiş olsun gelecek haftaki maçta.gol atmadan adam gibi organize pozisyona girilmeden maç kazanılmıyor hatırlatırım !
|