Cevap: Roberto Carlos Sizce Gitmeli mi?
ben küme düşme barajının öyle 40 lara çıkacağını sanmıyorum,şuanda maç başına 1 puan ortalamasıyla gidiliyor,şuan itibaren baraj 35 civarında ,sezon sonuna kadar aşşağı yukarı böyle gidecektir,çok exra işler olmazsa sezonsonu 37 38 puanı olan ligde kalır,sivassporun ligde buralarda olması akılla nizamla açıklanacak cinsten değil,ligde kalmamızın şifresi ilk yarıyı enaz 20 puanla bitirmekti,ibb maçını kaybederek çok büyük fırsatı tepmiş olduk,ilk yarı için hem maç sayısı azaldı ,hemde gerek yönetim,gerek teknik ekip ,futbolcular ve taraftarlar için stres başladı ,dua edelimki son 3 maçtan mutlaka 5 6 puan çıkaralım ,2.yarı bukadar şanssız olmayacak inşallah,şöyle sezon başından beri oynadığımız maçlara bakarsak,mersin,bursa,fb maçları haricinde kötü oynadığımız maçyok,istatistiklerde sivasspor hep üstün, gelgörki sonuca etki etmiyor bu üstünlükler,2.yarıda yapılacak takviyelerle bu takım enaz 23 puan toplar ,yeterki ilk yarıyı 15 16 puanda tamamlıyalım,herşey bitmiş değil,konya çok süper değil,antepte ,akhisarda düşüş var,rize ,karabük ,erciyes hernekadar biraz canlansada bizden çok iyi takım değiller,eskişehir borçharç içinde transfer yapamıyacaklar belki ,bi balıkesir bence kesinleşti sayılır,3 puanlı sistemde 3 5 puanlık farklar kapanır,tek şart 2 3 galibiyet almaktan geçiyor,kasımpaşayı hiçmi deplasmanda yenmedik?,karabükü evimizde hiçmi yenmedik?,trabzonu deplasmanda en iyi zamanlarında bile yendik,bu hafta çok önemliydi boş geçtik,kasımpaşa maçı şimdi çokdaha önem kazandı ,kazanırsak ki ben inanıyorum kazanacağımıza ,karabüküde yeneriz artık, son hafta trabzondan ne kopartırsak o kar olur , umutsuz değilim ,herhafta umutlarımız azalsa bile bu takımın ligden düşeceğine hiç inanmıyorum,saydığım tüm takımlardan üstünüz bazı eksiklerimiz var gideririz hepsinide
|