Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.12.2014, 20:41   #51
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bugün maca bakma imkanim yoktu. O yüzden yorum yapamiyorum.
Alt 20.12.2014, 20:42   #52
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bundan bir kaç gün önce İ. Başakşehir maçıyla ilgili arkadaşların verdiği sonuçlara batım;şu anda yorum yapan ve yapacak olan bir çok arkadaş sivassporun bu maçı kazanacağını söylemiş..İnanmayan açsın bir kere daha baksın..Adamın biri insanları başarıya götüren hayelleri ve başarıszlığa götüren de hayelleridir demiş....Çünkü geçmiş sonuçlara baktığımızda sivassporun lige çıktı çıkalı bu takıma karşı sadece 1 galibiyeti 7-8 tane mağlubiyeti 4-5 tane de beraberliği var...Maça gelince sivasspor ilk yarıda rakip kendi sahasında oynadığı için atak gözüktü..İlerleyen dak. larda maç orta saha maçına döndü..İlk golü atanın kazanacağı bir maçtı..Onlar attı biz hata yaptık maçı kaybettik...Sivassporun bu yıl ilk golü yedikten çevirdiği maç var mı ben bilmiyorum...Gerçekci olmak lazım sivassporun şu anda kapasitesi bu..Eldeki malzemeyle ancak bu kadar..Belki bazı maçlarda hakem hataları olmasa 15 puana yakında olabilirdik...Ben bir çok kez yazdım yazmaya da devam edeceğim;maçları kazanan orta sahalar;maçları katbettiren de orta sahalardır..Biz hala maçları kaybettiren 3 tane birbirine ikiz gibi benzeyen orta sahalar ile oynuyoruz..Oyunu iyi kuramazsan,rakibi hataya zorlayamazsan ,kapanan takımlara şut da atamazsan sonuç kaçınılmaz:Mağlubiyet...Adem Bursasporun şampiyon kadrosunun orta sahasıydı;ertesi yıl takımdan gönderildi..Niçin ;çünkü kendinden daha iyi olan hem ön libero olan hem asistler yapan;hem de kaleye şutlara atıp maçlar kazandıran Arjantinli orta saha Bellushi yi transfer ettiler...Bu oyuncu bizim takım dahil;bir çok takıma uzaktan attığı golleri ve şutları bir hatırlayın..Kadir kardeşim iyi niyetli bir arkadaş ama artık son 2 yılda bilhassa orta sahada kaptırmadığı top yapmadığı hata kalmadı;kaptırdığı toplardan yedirdiği goller o kadar çok ki sayamıyorum..Mehdi derseniz gençlik yıllarını Fransa ,İskoçya da top oynayarak geçiren emekliliğe hazırlanan bir oyuncu ;elinden geleni yapıyor ama onun da Kadir ve Adem den faklı bir yanı yok..Zaman zaman asist yapsa da gazla asisti olmayan fizik gücü de zayıf bir oyuncu;artık ben 2. 3. liglerde oynarım diyor...İşte bu oyuncuların olduğu sivasspor rakibe fazla bir şey yapamıyor çünkü gücü bu kadar...Utaka da bu yıl ben bu yakımdan ayrılmak istiyorum havasında ..Costa derseniz ne yapacağı belli değil;patlamaya hazır bomba gibi;ne yazıkki sivassporun elinde patlıyor bombaları...Bu günde yaptığı hareket direkt kırmız karttı..Genç hakemimizin kafası Semih'in Costa ya yaptığı harekette kaldığı ve Utaka ya yapılan penaltı şüphesiyle kafası karıştığı için bu hareketi bence görmesine rağmen vermedi veya veremedi...Bu maçta herkes Ziya yı beklerken tombaladan U-21 oyuncusu Fatih çıktı...Bu oyuncu son kupa maçında da oynamaıştı;Carlos beğenmiş olmalı ki onu tercih etti..Bu yıl Fatih Kıran değil(O şu anda Göztepe de kiralık oynuyor)..Ben yeni sol kanat oyuncumuzu beğendim;ilk maçı olmasına rağmen gayet iyi oynadı..İleri çıktı;geri döndü,kademeye girdi...2.golde onun hatasından çok rakibin becerisi vardı...Umarım u-21 den daha fazla oyuncuyu takımda oynatırız..R.Carlos inşallah mesajı almıştır..Çünkü bu oyuncuklar takımdaki bir çok oyuncudan daha fazla başarı isteyen aç oyuncular..Kaleciye gelince yine %100 hatalı bir gol yedi...Çıkmasa bu top bence gol olmazdı...Atıf bu maçta sahada fazla yoktu;çünkü ben göremedim...Burhan ilk yarı bir şeyler yapmaya çalıştı;2. yarı kayboldu....Benim merak ettiğim Carlos un kupa maçında 30. dak da oyundan çıkardığı Crisantus un Ahmet Aras ın yerine kadroya alması..Çünkü Ahmet Aras 18 kişilik kadroda yoktu...Takımlar arası kalite farkını Semih in yerine gol atan yabancı forvette görmüş olduk..Hakemi hiç beğenmedim;2 takım adına da çok kötü kararlar verdi...Costa yı atmayarak taraftarın protestosundan kurtulmayı hedefledi ve hedefine de ulaştı..Verdiği ve vermedi kartların bir çoğu tartışmalıdır...Zaman gitgide daralıyor;son 2 maçta en az 4 puan almak lazım;ben 3 puana da razıyım...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.12.2014, 21:29   #53
Rallim58
Gast

Sivassporda takım içerisinde problemler olduğunu duyuyordum.

Bugünki saha içerisinde, Da Costa ile Ümit'in kapışması;

2-0 sonrası taraftarın tepkisi sonrasında Burhan'da gözle görülür oyuna hamleleri, (80 dakika sahada gezen Burhan'a bu dakikada ilham gelmesi) dikkat çekici oldu...

35'lik Cicinho'nun sağ kanatttaki mücadelesi ne kadar alkış aldıysa sol kanatta Fatih Kıran'da o kadar tepki aldı.

Kalede Ertuğrul'dan ve sakat sakat Da Costa'yı oyunda tutan Carlos'tan da bahsetmek bile istemiyorum...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.12.2014, 09:36   #54
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkadaşlar

Ligin dibine demir atan bir takımın taraftarları olarak bozulan morallerin etkisiyle olumsuz eleştiriler yapıyoruz ama, sorunu tespit etmekten ve çözüm önermekten yoksun bu eleştirilerimiz. Ve de sadece suçlayıcı, hatta aşağılayıcı.

Değerli Arkadaşlar

Ben bu duruma düşmemizin nedeni olarak Roberto Carlos'un geçen seneki heyecanını kaybetmesi olarak görüyorum. İşte bu heyecan kaybı haftalık antrenmanlara, içi boş bu antrenmanlar da maçlara yansıyor ve yenilgilere neden oluyor.

Ankara'da yaşadığım için antrenmanları takip etme imkanım yok. Sadece basında yazılanlar, TV'lerde gösterilenlerle gördüğüm kadarıyla önce bir iki gün izin, daha sonra bir bölümü top kapma çalışmasından oluşan günde tek antrenman.

Değerli Arkadaşlar

Top kapma çalışması futbolculara ver kurtulculuktan başka bir şey kazandırmıyor. Günde bir antrenman da kondisyon, teknik ve taktik olarak bir şey vermiyor. Pozisyona bile girsek altı pastan dahi topu kaleye değil uzaya gönderiyoruz.

Kurtuluş için yapılacak iş, yeni transferler falan değil, günde çift ve ciddi idman. Yoksa yeni alınacak futbolcular da çare olamaz ve onlar da eskileri gibi yatar durur.
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.12.2014, 10:04   #55
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ahmet Ateş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli Arkadaşlar

Ligin dibine demir atan bir takımın taraftarları olarak bozulan morallerin etkisiyle olumsuz eleştiriler yapıyoruz ama, sorunu tespit etmekten ve çözüm önermekten yoksun bu eleştirilerimiz. Ve de sadece suçlayıcı, hatta aşağılayıcı.

Değerli Arkadaşlar

Ben bu duruma düşmemizin nedeni olarak Roberto Carlos'un geçen seneki heyecanını kaybetmesi olarak görüyorum. İşte bu heyecan kaybı haftalık antrenmanlara, içi boş bu antrenmanlar da maçlara yansıyor ve yenilgilere neden oluyor.

Ankara'da yaşadığım için antrenmanları takip etme imkanım yok. Sadece basında yazılanlar, TV'lerde gösterilenlerle gördüğüm kadarıyla önce bir iki gün izin, daha sonra bir bölümü top kapma çalışmasından oluşan günde tek antrenman.

Değerli Arkadaşlar

Top kapma çalışması futbolculara ver kurtulculuktan başka bir şey kazandırmıyor. Günde bir antrenman da kondisyon, teknik ve taktik olarak bir şey vermiyor. Pozisyona bile girsek altı pastan dahi topu kaleye değil uzaya gönderiyoruz.

Kurtuluş için yapılacak iş, yeni transferler falan değil, günde çift ve ciddi idman. Yoksa yeni alınacak futbolcular da çare olamaz ve onlar da eskileri gibi yatar durur.
Carlos ben takımımı bırakıp gitmem derken yeni teknik direktörlüğe sahip bir hoca olarak kariyer kaygıları var bir şekilde hem Sivasspor'u hem kariyerini kurtarmak isteyecek ama hayatı boyunca ne futbolculuğunda nede Teknik direktörlük hayatında hiç düşmeye oynamamış bir hoca olarak o psikolojinin altından kalabileceğini sanmıyorum 6 ay sözleşmesi kalmış bir hocaya 6 yıllık uzun vade bir proje gibi bakıp ona bu kadar güvenen bir takımı Patagonya cumhuriyetinde bile bulamazsın 16 maç 2 galibiyet alan bir hocanın Muhsin Ertugraldan Sivasspor'un en başarısız antrenörü bayrağını devralması bile yönetimin gözünde değil Musfata Denizli gibi bir hoca sivasspor kaliteli kadroya sahip derken Carlos bana 14 oyuncu lazım demesi kabullenilebilir gibi değil.
Alt 21.12.2014, 23:10   #56
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Maci canli izleme imkanim yoktu.
Lig-Tv sitesinden özete baktim ve iki sey cok dikkatimi cekti

1- Ilk golden sonra herkesin kafasi yerdeydi, biz bu maci da kaybettik havasindaydilar.

2- Ikinci gole iyi bakin. Hafizami zorladim ve bir kalecinin böyle bir gol yedigini ben hatirliyamadim. Normalde böyle pozisyonda bir kaleci ne yapar? Golü kurtarmak icin iki elinide havaya kaldirir degil mi? Peki Ertugrul ne yapiyor????? Tekrar izlemenizi tavsiye ediyorum!!!

Etiketler
değerlendirelim, maçı