Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar : kadirin yokluğunda orta saha hakimiyetinin daha çok rakipte olması ve oyunun önemli bir kısmının yarı sahamızda geçmesinde etkendi
Atıfa özel önlem aldıkları belli idi,rakip boş alan bırakmayınca atıf da istediği oyunu oynayamadı
Cicinho da sergen geldikten sonra eskisi kadar ileri çıkmıyor artık, asist kralligina tekrar ulaşması zor görünüyor(olsun takım için yaptığı mücadele her şeyden kiymetlidir)
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Akıllı oynadık gerçekten, konyanın baskılı oynayacağı belliydi, ilk yirmi dk çok baskı yedik ama iyi savunma yaparak ve korcanın başarılı oyunu ile gol yemeden atlattık ve sonra oyunu dengeleyerek ilk yarıyı istediğimiz gibi bitirdik. Eğer carlosun sistemi ile bu ilk yarıyı oynasa idik ilk yarı emin olun 2-3 gol yerdik.
Ikinci yarı ise ilk fırsatta golü bulduk ve rakibin de yorulmasını fırsat bilerek tehlikeli ataklar geliştirmeye devam ettik ancak atamadık, daha da önemlisi yemedik
Maçın en iyisi kimdi : Mehdi herkes gibi ben de değerini geç anladım mehdinin,toplu topsuz her yerde koşuyor, tekniğini ilk geldiği günden beri beğeniyorum,artık skora da direk etki ediyor yalnız biraz da fiziği olsa ikili mücadelelerde ayakta kalabilse daha faydalı olur
Korcan ilk yarıda konyanın çok baskılı oynadığı dakikalarda ve öne geçtikten bir kaç dakika sonra yüzde yüzlük iki topu kurtararak maçın kahramanlarından oldu
Ibrahim bu maçta ümitin oynamasını bekliyordum ama onu görünce hiç endişelenmedim, yaşına aldırmadan canla başla mücadele ediyor
Adem her zamanki gibi gösterişten uzak ama verimli oynuyor, topu bi o tarafa bi bu tarafa atarak rakibin dengesini bozuyor ve oyunu açarak takımını rahatlatıyor, tam bir profesyonellik abidesi
Maçın en kötüsü kimdi : Burhan diyorum başka bir şey demiyorum,tüm pozisyonlarda yerde kalıyor, pozisyonları öldürüyor,biraz kulağının çekilmesi lazım ,inanın kart cezalısı durumuna düşmesine hiç üzülmedim,artık musa sinan daha erken oyuna girmeli ve bazı maçlarda ilk 11e alınmalı
Batuhanbu maçta beklenenden uzak kaldı, eneramo form tutarsa formayı görmesi biraz zor olacak
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : maçın hakemi olduğunu öğrenince aklıma geçen yılki fb maçı geldi ve bana sürekli antipatik geliyordu o günden beri, pozisyonları avantaja çevirmesi oyunu güzelleştirdi, veremediği kartlar oldu, skora etkisi olmadı
|