Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 15.02.2015, 18:04   #51
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ayrıca bir ilave daha : sergen hoca geldi geleli hakemlerin de gıkı çıkamaz oldu anında fırçayı basıyor sergen yalçın..dobra adamsın ve yiğidolar da bunu sever hocam...
Yanilti icerisinde olmiyasin bu fikrinle.Nedense maclarimiza bizim aleyihimize karar vermeyen hakemler ataniyorda ondan.

Ayrica Sergen Yalcin kartlarini güzel oynuyor dersen katilirim,hakemlere hitap tarzinda herhangi bir uygunsuzluk olursa onunda diger teknik direktörler gibi türbün cezasi alacagindan hic süphen olmasin...

Sergen Yalcin onlara nasil hitap etmesi gerektigini cok iyi biliyor...Yani nereden baslayip,nerede bitirmesi gerektigini biliyor...Acikcasi hakem dilini cok iyi biliyor.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.02.2015, 18:21   #52
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***Maçta göze çarpanlar :Takımız maça Sinan la başlayıp, şeso nun 2 devrede dahil edilmesi takıma daha yararlı olur düşüncesindeyim.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Sergen hocanın oyuna mudahalesi her zamankinden gec oldu . oyuncu değişiklini gec yaptı her an skor daha farklı olabilrdi.

Maçın en iyisi kimdi :ibrahim ÖZTÜRK defansa da güven verdi.

Maçın en kötüsü kimdi : batuhan

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : resmen Konya yaya çalıştı ama takımız hakemi yenmiş oldu bu arada.
Alt 15.02.2015, 19:14   #53
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkadaşlar

Öncelikle alınan üç puan için teknik ekibi ve futbolcuları kutluyorum.

Şurası bir gerçek ki artık sahada korkan bir Sivasspor değil, korkulan bir Sivasspor var. Özgüveninin kazanan takımımız rahatlayacak, rakipleri ise strese girecek bundan böyle...

Maçın sadece özetini seyrettiğim için fazla bir yorum yapma imkanım yok. Ancak pozisyonlara bakılırsa atanın kazanacağı bir maç olmuş ve atan biz olduğumuz için kanan da biz olmuşuz.

Son üç maçta üç galibiyet alan futbolcularımız, Sergen Yalçın liderliğinde idmanlarda sıkı çalışmaya, maçlarda akıllı oynamaya ve özellikle de ileride yardımlaşmaya devam ederse, Galatasaray dahil oynayacağımız takımların son üç haftada oynadığımız takımların başına gelenlerin gelmesi hayal olmayacak...

İnan, çalış, savaş, üç puan ve alkışlar artık senin Sivassporum...
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahmet Ateş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.02.2015, 20:26   #54
HeLuieN58
Acemi Yiğido

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 427 HeLuieN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Teknik Ekibi Ve Futbolcuları Tebrik Ederiz
Mehdi'nin Son Maçlardaki Patlaması Süper Oldu İnş. Sakatlık Filan Geçirmez.
Alt 15.02.2015, 21:36   #55
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Maçta göze çarpanlar : kadirin yokluğunda orta saha hakimiyetinin daha çok rakipte olması ve oyunun önemli bir kısmının yarı sahamızda geçmesinde etkendi
Atıfa özel önlem aldıkları belli idi,rakip boş alan bırakmayınca atıf da istediği oyunu oynayamadı
Cicinho da sergen geldikten sonra eskisi kadar ileri çıkmıyor artık, asist kralligina tekrar ulaşması zor görünüyor(olsun takım için yaptığı mücadele her şeyden kiymetlidir)
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Akıllı oynadık gerçekten, konyanın baskılı oynayacağı belliydi, ilk yirmi dk çok baskı yedik ama iyi savunma yaparak ve korcanın başarılı oyunu ile gol yemeden atlattık ve sonra oyunu dengeleyerek ilk yarıyı istediğimiz gibi bitirdik. Eğer carlosun sistemi ile bu ilk yarıyı oynasa idik ilk yarı emin olun 2-3 gol yerdik.
Ikinci yarı ise ilk fırsatta golü bulduk ve rakibin de yorulmasını fırsat bilerek tehlikeli ataklar geliştirmeye devam ettik ancak atamadık, daha da önemlisi yemedik

Maçın en iyisi kimdi : Mehdi herkes gibi ben de değerini geç anladım mehdinin,toplu topsuz her yerde koşuyor, tekniğini ilk geldiği günden beri beğeniyorum,artık skora da direk etki ediyor yalnız biraz da fiziği olsa ikili mücadelelerde ayakta kalabilse daha faydalı olur
Korcan ilk yarıda konyanın çok baskılı oynadığı dakikalarda ve öne geçtikten bir kaç dakika sonra yüzde yüzlük iki topu kurtararak maçın kahramanlarından oldu
Ibrahim bu maçta ümitin oynamasını bekliyordum ama onu görünce hiç endişelenmedim, yaşına aldırmadan canla başla mücadele ediyor
Adem her zamanki gibi gösterişten uzak ama verimli oynuyor, topu bi o tarafa bi bu tarafa atarak rakibin dengesini bozuyor ve oyunu açarak takımını rahatlatıyor, tam bir profesyonellik abidesi

Maçın en kötüsü kimdi : Burhan diyorum başka bir şey demiyorum,tüm pozisyonlarda yerde kalıyor, pozisyonları öldürüyor,biraz kulağının çekilmesi lazım ,inanın kart cezalısı durumuna düşmesine hiç üzülmedim,artık musa sinan daha erken oyuna girmeli ve bazı maçlarda ilk 11e alınmalı
Batuhanbu maçta beklenenden uzak kaldı, eneramo form tutarsa formayı görmesi biraz zor olacak
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : maçın hakemi olduğunu öğrenince aklıma geçen yılki fb maçı geldi ve bana sürekli antipatik geliyordu o günden beri, pozisyonları avantaja çevirmesi oyunu güzelleştirdi, veremediği kartlar oldu, skora etkisi olmadı
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivaslıadem'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.02.2015, 21:57   #56
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maçın ilk 20-25. dak. sı hariç hepsini izledim..Sivasspor kazanma alışkanlığını bu hafta da sürdürdü...Mçata en çok göze çarpan oyuncular derseniz Korcan başta olmak üzere Da Costa,İbrahim ve Mehdi idi..Mehdi ye maşallah diyorum;aynı performansı diğer maçlarda da bekliyorum...Korcan bu yılki en iyi maçını oynadı,sivassporun galip gelmesinde en büyük pay Korcan'ın ne attığı golle MEHDİ NİN...Sergen Hoca elindeki malzemeyi iyi kullanıyorum..Allah nazarlardan saklasın,önümüzdeki maçlarda da devamını diliyorum..İbrahim Akın da Mehdi nin attığı golde yaptığı enfes asist maçı getirdi...Gelelim madalyonun diğer yüzüne;sivasspor bazı arkadaşların dediği gibi Lucescu futbulu oynuyor oynamasına da..Peki ya verilen pozisyonlar;İlk yarı 2 tane 2. yarı 2 tane olmak üzere 4 tane önemli pozisyonları var rakibin..Korcan eğer gününde olmasaydı sonuç nasıl olurdu bilemiyorum...Kimsenin ağzının tadını kaçırmak istemiyorum ama 3 büyüklerle oynanan maçlarda aynı pozisyonları verirsen bu takımlar Konya kadar cömert olmaz;adamı 3 lük 4 lük yaparlar...Dost acı söyler..Biz sadece Konya yı bu hafta yendik kredimizi artırdık;her maçı bu şekilde kazanırmıyız bunu da ilerleyen haftalarda görürüz...Sivassporun acil olarak Enaramo ya ihtiyacı var;Batuhan sadece idare ediyor;son maçlarda da çok formsuz...Utaka umarım g.s maçında sahada daha fazla kalır...İyi bir Utaka ya takımın ihtiyacı var...Atıf bu maçta çok sayıda top ezdi...Burhan çok iyi olmasa da elinden geleni yaptı...Cicinho yine aynı şekilde oynuyor...Haftaya çok zor bir maç oynayacağız umarım bu maçın hakemi adaletli bir maç yönetir...Bu maçta yenemiyorsan yenilmeyeceksin;puan puandır...Sivassporu tebrik ediyorum..Sıradaki gelsin...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.02.2015, 22:27   #57
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Akıllı takım.Sivassporu bugün anlatacak tek kelime bu.Kondüsyonu kadar oynuyor.Geride genelde 5 kişi bırakıyor genelde.Bir de takımda Da Costa var.Bildiğin sigorta. Orta sahaya Melo benzeri ileriye Makulma gibi 2 adam alsaydık her maçı sıkıntısız geçerdik.Bir de en büyük özelliğimiz takım olmamız.Beraber oynuyorlar.Batuhan ne oynadı diyorum bugün mesela.Hemen hemen hiç.Ama görevini yaptı.Adem ne oynadı.Hiç ama görevini yaptı.İyi mi oynadık.Yok.Da Costa dışında extra futbol oynayan kimse yoktu.Ama herkes görevini yaptı.Bu akıllı oyunla extra işler yapan oyuncular da eklenirse her takımı yeneriz.Tebrikler Sergen.Tebrikler Sivasspor.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.02.2015, 22:36   #58
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

vallaha bişey diyemiyoruım artık. galip geliyoruz. iyi. takımın kendine güveni geldi. iyi yani.güzel. devam
Alt 15.02.2015, 23:24   #59
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

TEBRIKLER,BIRAZDA OLSA KENDIMIZIE GELDIK ,DEVAMINI DILERIM.
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2015, 23:45   #60
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Şansal Büyüka " Sergen Yalçın geldi Sivas'ın havası değişti.

Mustafa Denizli " Sergen takımın psikolojisini değiştirdi.Hafta içi kupada önemli bir iş yaptılar.Taraftarı Sergen'in destek çağrısına kulak vermeli Galatasaray maçında takımın yanında olmalı.Sivas bu grafikle devam eder görüntüsü var takım büyük ihtimalle yaşadığı zor günleri geride bırakıyor.Önüne umutla bakan bir görüntüsü var.Ligin en iyi takım savunmasını yapan 2-3 ekibinden biri oldu Sivasspor..

Tümer Metin " Sergen'in elinde sihirli değnek yok.Takıma iyi oyuncular olduğunu hatırlattı.Fert fert bazı oyuncuların grafiğide yükseliyor.Mehdi, Aatif, Utka gibi.Sivas'ın iyi kadrosu vardı.Bulundukları kötü konumu hak etmiyorlardı.

Maraton / Lig tv
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı