Cevap: Maçı değerlendirelim...
Sivasspor bitti demeden buiş bitmez,sivasspor küme düşmeyi hakedecek kadar kötü oynamıyor,r.carlos dönemindede,rıza hoca dönemindede,sergen hoca dönemindede,ilk maçı olmasına rağmen okan hoca dönemindede kötü oynamıyor,futbolun adaleti yok,iyi oynayana değil ,golü atıp galip gelene puan veriyorlar,şu an öyle bi durumdayızki 10 kişi defans yapıp hiçdeğilse hermaçtan beraberlik almaya razıyım,sivassporun sorunu çözülmeyecek değil,takımın özgüvene ,birlik beraberliğe,takım oyunu oynamaya ihtiyacı var,en önemliside 1 galibiyete ihtiyacı var,üst üste alacağımız 2 galibiyet sivassporu kendine getirir bizim için lig yeni başlar,devre arasında yönetim yaptığı hataların bedelini ,bu takımı düşürerek ödememek için ,kaliteli 3 4 oyuncu alır ,almak zorunda,henüz kopmadık üst taraftan ,elele verip bu zor dönemi atlatmamız gerekiyor,ben bulunduğumuz yeri haketmediğimizi düşünüyorum,ts gibi takımı yerle 1 et ,bursa gibi takımı evinde rezil et,gs gibi takımı sivasda madara et ,sonrada galip geleme enteresan işler ,iyi bir sol açığımızın,forvetimizin ,ortasahanın olmamasının ,transfer yanlışlarının ceremesini çekiyoruz,oynadığımız futboldan korkmuyorumda ,10 maçta 1 galibiyet almamız beni korkutuyor,bu istatistiği sezon sonuna kadar korursak 20 puanı zor toplarız ,2.yarı işimizin kolay olması için enaz 12 puan daha toplamamız gerekiyor ,sivassporun bunu yapacak gücü var
|