Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652
|
Cevap: Okan BURUK istifasını verdi...
Giden gitti ,gelen hayırlı olsun artık,ben okana hiç kızgın değilim,onu hoca diye takıma layık görenlere ,takımı emanet edenlere kızgınım,ben enbaşından beri olumlu bakmıyordum zaten, haklı çıkmaktan bıktım,tıpkı karabükten alınan oyuncuların alınmasına karşı çıktığım gibi,beni hep olumsuz düşünen, axsi gören ,hatta sivas ve sivasspor düşmanı,kafir,vatan haini bile ilan edenler oldu ,bu aklı evveller gerçeği görmekten acizler,okan buruk devraldığı takımın üstüne birşey koyamadı ,axsine varolan sivassporun gücünüde aldı götürdü,bize karşı ilk devrede 10 kişi defans oynayan osmanlı adeta döve döve yendi hemide farklı,okan buruğa tavsiyem ,bu ligde hocalık yapma kardeş başka takımlarında canını yakma,herşey para değil,bu işler basit işlerde değil,torpille milli takıma hoca yardımcısı olmaya benzemez,alt liglerde kendini yetiştir,bülent uygunun yaptığı gibi ünlü hocaların antrenman taktiklerini öğren not et,öyle futbolcular oynamadan sakat kalmasınlar,kendine göre sistem belirle ona göre futbolcular al,çünkü sivassporda ne oynattığını ben anlamadım anlayan varsa yazsında bende öğrenem,maç oynanırken rakip solumuzdan yükleniyor önlem almıyorsun,sağımızdan yükleniyor önlem almıyorsun,rakibin kilit adamlarını serbestce oynattırıyon,kendi takımın en önemli silahını yem olarak veriyon, hiçbir taktik geliştiremiyorsun,oyun okuma ,oyuna maç esnasında müdehale etme,futbolcu değiştirme,hangi takıma karşı hangi oyuncuyla çıkacağını bilmiyorsun,kısaca 2 galibiyeti takım kendi kendinede oynasa alırdı,burdaki fikir beyan eden herkes takımın başında olsa sivasspor enaz 5 galibiyet alırdı,o nedenlee eğer sivasspor düşerse sergen kadar ,yönetim kadar ,seninde payın olacak ,enazından sergenlede yenilsek böyle ezik ,silik,ruhsuz oynayıp yenilmiyorduk,ts ye bile lig rekorlarını kırıp yeniliyorduk,uzun lafın kısası bu takıma birşey veremedin,bu yüzden sana kızmıyorum, sadece seni takımın başına getirenlere hakkımı helal etmiyorum,3.liglerde ,2.liglerde kendini yetiştir kardeş,öyle bu işlere gir,onu istemiyon bunu istemiyon diyen arkadaşlarda ne için istemediğimi ve haklı çıktığımı görmüşlerdir umarım
|