Cevap: Maçı Değerlendirelim
Öncelikle sivassporumuza geçmiş olsun ,bana göre haketmediğimiz mağlubiyet aldık,şu maçı kazandığımız takdirde büyük ölçüde ligde kalabilirdik,maalesef başta mesut hocanın bana göre taktiksel hatası ve yanlış kadroyla çıkması,kaleci setcusun hatalı oyunuyla 2 gol yemesi,atıfın bencilliğiyle takımı oyundan düşürmesi,ziyanın çıkana kadar bişey yapamaması ve sakatlanarak 3.oyuncu hamlesini bitirmesi,futbol şanssızlığı derken ,bir mağlubiyet daha aldık,aslında maçın kırılma anları var,hasanın aynı yerden kaçırdığı 2 şut var,atıfın attırmadığı pozisyon var,bunlar gol olsa bugün şehir bayram edecekti,3 oyuncuya değinmeden geçmeyeceğim,atıf bu takımın en önemli oyuncusu ancak Eskişehir maçında lakayıt şut çekmiş penaltı atışını gol yapamamasır.carlosunda ,sergeninde gitmesine sebep atıfın bencilliğidir ,bu maçtada bomboş texseraya pas vermeyip kaleciye takılması sivassporu enaz 4 puandan ettirmiştir,yarın biğün 1 puan yüzünden düşersek bunun hesabını atıf verecekmi?ziya denen 3.lig oyuncusu ,genç ziya diye diye adamı 29 yaşına getirdik,yaw hiçmi futbol izlemezsin,hiçmi antrenmanda şut nasıl çekilir ,orta nasıl yapılır çalışmazsın ?omari gibi adamlar 2.ligde sürüyle var,ümiti affetmeyip çokmu iyi ettiniz yönetim,kendimizi korcanın yerine koyalım ,bu kadar basit golleri yiyen kaleci kesilmeyecekse yedekte oturmanın anlamı ne ?setcus mental olarak yoruldu sanıyorum,mesut hocada beykanı oynatmayarak,burhanı geç oyuna alarak mağlubiyette rol oynadı,hakem oyuna etki etmedi ,biravuç taraftara teşekkür ederim,işimizi zora soktuk,konya galibiyeti hak eden oyun oynamadı kendi kendimizi yendik adeta yazık oldu
|