https://www.youtube.com/watch?v=7tu7YHTJ-EY
Sayın Mecnun OTYAKMAZ, BÜYÜK SİVASSPOR'un başında kalsada kalmasada şunu çok iyibilecek ki; BÜYÜK TARAFTARLAR kendisine tek gözle bakacaktır. Gruplarımızın veya taraftar oluşumlarımızın ne düşündüğünü bilemeyiz ama, tam bağımsız taraftarlar Mecnun OTYAKMAZ'ın açıklarını bularak tribünlere yansıtacaktır. Başkanlığının ilk yılları iyi geçsede, son yılları adım adım düşüşe geçmiştir. Sistemi kullanamamıştır.(halen başkanımızdır)
Sistem 3. Ligde başlamıştır. Osman SEÇİLMİŞ futboldan çok uzak olmasına rağmen sistemi oluşturdu. Bizi 3.lig Karadeniz grubundan
kurtardı. Belediye başkanı iken bunu başardı. Gelişi ise besmele ile olmuştu. İnançlı bir başkandı. Sahipsiz kulübe sahip çıktı. Koskoca adam yalvardı. BOŞ TRİBÜNDE oturan adam olarak tarihe geçti. Şeref tribününde tek oturdu. İşte o zaman sistem kuruldu. Yurtiçinde Yurtdışında Sivaslılara ulaştı. Yukarıda ki linke tıklayarak ayrıntılara bakabilirsiniz.
2.LİG A KATAGORİSİNE bizi çıkarttı. Yeni adı 1.LİG şuan. Bayrağı Mecnun OTYAKMAZ'a bıraktı. Mecnun başkan ne dedi Süper Lige çıktığımız da ve başarılar da; Sistem adamıyım. Osman başkanın bayrağını taşıyorum.
MECNUN İSTİFA!
Bayrak Yırtıldı.