Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 25.05.2005, 10:13   #51
bulldog
Acemi Yiğido

bulldog - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulldog isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
antibizans Nickli Üyeden Alıntı
BEN BURDA (GERÇEK SİVAS SPORLULAR HARİÇ) KİMSENİN SİVAS SPORLU OLDUGUNA İNANMIYORUM.....SİVASLI OLABİLİRLER AMA SİVAS SPORLU DEĞİLLER.....BELKİ BU DOĞAL OLABİLİR...AMA BURAYA AHKAM KESENLERİN ÇOĞUNUN MESSENGERİ BENDE KAYITLI HEPSİ BİR İSTANBUL TAKIMININ LOGOSUNU KOYMUŞ.....DÜNYADA EN GÜZEL ŞEY NEDİR BİLYOMUSUNUZ DOSTLAR ANADOLUDUR............KİMSE MASAL ANLATMASIN GERİSİ HİKAYE...........YILANDAN KORKMAM YALANDAN KORKTUĞUM KADAR.........EN BÜYÜK BİZİZ ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ......

oh nihayet annayan bir cikti ya
bulldog isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2005, 10:57   #52
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1351 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Sariyerli_Fethi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
BEN BURDA (GERÇEK SİVAS SPORLULAR HARİÇ) KİMSENİN SİVAS SPORLU OLDUGUNA İNANMIYORUM.....SİVASLI OLABİLİRLER AMA SİVAS SPORLU DEĞİLLER.....BELKİ BU DOĞAL OLABİLİR...AMA BURAYA AHKAM KESENLERİN ÇOĞUNUN MESSENGERİ BENDE KAYITLI HEPSİ BİR İSTANBUL TAKIMININ LOGOSUNU KOYMUŞ.....DÜNYADA EN GÜZEL ŞEY NEDİR BİLYOMUSUNUZ DOSTLAR ANADOLUDUR............KİMSE MASAL ANLATMASIN GERİSİ HİKAYE...........YILANDAN KORKMAM YALANDAN KORKTUĞUM KADAR.........EN BÜYÜK BİZİZ ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ......

oh nihayet annayan bir cikti ya
SANA HAK VERDIK FETHİ EFENDİ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2005, 11:48   #53
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1280 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
evet bende biliyorum :roll:
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.05.2005, 08:47   #54
cengaver
Yiğido

cengaver - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 cengaver FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı

[size=6] Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina
az bir istirak varken Pazar günü
Fenerbahce / Galatasaray
Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini
Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu
Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ?
ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz?
[/size]

+1967
cengaver isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.05.2005, 08:58   #55
cengaver
Yiğido

cengaver - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 cengaver FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan abi sen feneri cok savunuyon birde burda sivasi destekliyon sen en iyisi fenerli kal abi fenerin avkatligini iyi üslenmisin ösür dilerim bir büyük olarak senden su 3 büyük ayaklarini birakin abi yakismiyo size

ne günlere kaldik yarabbi elin oglu bile bizi kiniyo valla
cengaver isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.05.2005, 10:17   #56
cocitos58
Yeni Yiğido

cocitos58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cocitos58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Valla cok dogru konustun abi
cocitos58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.05.2005, 11:35   #57
bulldog
Acemi Yiğido

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
abircan abi sen feneri cok savunuyon birde burda sivasi destekliyon sen en iyisi fenerli kal abi fenerin avkatligini iyi üslenmisin ösür dilerim bir büyük olarak senden su 3 büyük ayaklarini birakin abi yakismiyo size
SANA BU KONUDA HAK VERİYOM...
eyvallah :lol: :lol: :lol:
Alt 27.05.2005, 12:13   #58
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 994 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

sarıyerli baban noter galiba geleni geçeni tasdikleyip fitne fesata devam ediyosun, mutlak kuyruk acın var hem sarıyer düştü, hemde ya cimbomlusun yada bjkli falan, tam bir dinamit gibi daha doğrusu srseri mayın gibi, provakatör ajan gibi dolanıp duruyorsun ortalıkta, canım kendine başka hobiler edin be güzel kardeşim bu yoldan çıkış yok ayrıca sana hiç faydasıda yok. iyice seviye düşürmeye yarıyosun, gardaşlarımda tuzağına düşüyor,
Alt 27.05.2005, 15:47   #59
bulldog
Acemi Yiğido

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
sarıyerli baban noter galiba geleni geçeni tasdikleyip fitne fesata devam ediyosun, mutlak kuyruk acın var hem sarıyer düştü, hemde ya cimbomlusun yada bjkli falan, tam bir dinamit gibi daha doğrusu srseri mayın gibi, provakatör ajan gibi dolanıp duruyorsun ortalıkta, canım kendine başka hobiler edin be güzel kardeşim bu yoldan çıkış yok ayrıca sana hiç faydasıda yok. iyice seviye düşürmeye yarıyosun, gardaşlarımda tuzağına düşüyor,

ben burda kimseye fetva vermiyom anami babami bura karistirma.
sen sadece sivassporu tut sanada hak veriyim ama nafile halaa FB nin kilicin cekiyon...ve Avkatligini yapiyon ! sonra benim kuyruk acim falanda yok. evet küme düstük ama serefimzle.nefesimizin sonuna kadar mücadele verdik ama olmadi .,sariyerli olarak bizler 3 büyükleri tutmayiz .benim arkadaslarin hepsi sivasli onlara olan sevgimden ben buraya takiliyom daha dogrusu sivasspora ve anadolu takimlarina sempatim var ... yoksa bu sitede ne isim olur...sariyerli olarak veya istanbullu olarak ben FB yi BJK yi GS yi tutmuyorumda sen sivastan gelen istanbulda ikamet eden bir sivasli olarak FB yi nasil tutyon annamadim....
Alt 27.05.2005, 15:52   #60
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı

ben burda kimseye fetva vermiyom anami babami bura karistirma.
sen sadece sivassporu tut sanada hak veriyim ama nafile halaa FB nin kilicin cekiyon...ve Avkatligini yapiyon ! sonra benim kuyruk acim falanda yok. evet küme düstük ama serefimzle.nefesimizin sonuna kadar mücadele verdik ama olmadi .,sariyerli olarak bizler 3 büyükleri tutmayiz .benim arkadaslarin hepsi sivasli onlara olan sevgimden ben buraya takiliyom daha dogrusu sivasspora ve anadolu takimlarina sempatim var ... yoksa bu sitede ne isim olur...sariyerli olarak veya istanbullu olarak ben FB yi BJK yi GS yi tutmuyorumda sen sivastan gelen istanbulda ikamet eden bir sivasli olarak FB yi nasil tutyon annamadim....
adam şimdi haksızmı??haklı...
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır