Alıntı:
antibizans Nickli Üyeden Alıntı
Üzülerek seyrediyorum ki burda bazı arkadaşlar yazdıklarımın bir kısmını alıp takiyecilik yapıyor....Burda bahsettiğim sadece manisa (banane manisadan --- ) ve fikret ünsal değil kardeşim...bana bu sitede daha önemli konular oldugunu hatırlatmıssın evet haklısın bencede daha önemli konular var ama sen yazının tamamını okumayıp içinden birkaç cümleyi alır ve burda suçlar gibi cevap yazarsan bütün yazdıklarımı göremezsin....Burda herkes fikirlerini özgürce yazmaya hakkı vardır yeterki eleştirilen kişilerin kişilik haklarına ve şahsiyetlerine herhangi bir zarar gelmeden olsun....Bne fikret ünsalı çok fazla tanımıyorum belki gerçekten çok iyi biridir öyle olduğuna inanıyorum ne de olsa SİVASLI....Ama sözkonusu eleştiri burda tamamıyla futbol çerçevesinde yapılan eleştiridir ve gayet ölçülü ve saygılıdır.....Ve bu eleştiriyi yapmaya bu sitede herkesin hakkı vardır.....Fikret Ünsalın maddi destek vermesi kadar doğal bişey olamaz çünkü o bir yönetici ve bunu özgür iradesi ile yapıyor.....ve karşılığınıda fazlasıyla görüyor.....Birde benim anlamadığım burasının bir spor sitesi olması ve tamamıyla sivaslıların girdigi bir site olmasına rağmen birileri birşey yazdığı zaman karşılığını büyük bir tepki olarak görüyor kardeşim burda herkes sivaslıysa (araştırsan çoğu akrabadır) herkes birbirine kardeşçe ve dostça davranmak zorunda...Şimdi ben bir yorum yazmışım bir kardeşim çıkmış sanki arkadaş yargıç bende sanığım sana birkaç soru soracam sen şöyle yapabilirmisin sen böyle yapabilirmisin yapamıyosan bunları yazma o zaman diyor....Ne yani konuşmayalım mı tartışmayalım mı yada burda çiçekli resimler mi çizelim ....Beyler ; burda herkes her istediğini yazabilir yeterki saygılı olsun burda benim ağzımdan kimse ye ne bir hakaret çımıştır ne yanlış bir söz ben herşeyi futbol boyutunda ele alır değerlendiririm ve bu işi de çok iyi biliyorum ..... Bu şekilde cevap yazarak sivaslıya yakışmayan davranışlara girmeyelim.....Bunlar benim şahsi fikirlerim.....Yazımın sonunda da dedim bazı arkadaşlarımıda üzdüysem kusura bakmasınlar diye (ben üzdüğüme inanmıyorum)....Ben manisa maçı akşamı otele gidip küfür edilmesini de onaylamıyorum ki..... Birde 3 istanbul takımında yöneticiler kendi şirket reklamını yapacaklar tabi çünü onlar da ruh yokki bu işi artık ticarete dökmüşler...Ama sivas spor gibi kluplerde bu işler büyük bir ruhla samimiyetle yapılır kimsenin cebindeki paraya göz dikilmez...Düşününsene arkadaşlar hepimiz istanbul takımları için paralarımızı harcamıyormuyuz bu kuluplerin kasalarına trilyonlar akıtmıyormuyuz hiç bizimle alakası olmayan bu kulupler için sokaklarda kavga edip birbirimizi öldürmüyormuyuz neden çünkü sistem bu şekilde işliyor .....İşte Sivas spor gibi kuluplerin varlığı bu kulupleri korkutuyor ve ben bu foruma son kez yazı yazıyorum çünkü yazdıklarım saptırılıyor ve hiç bir arkadaşımla burda kişisel tartışmalara girmek istemiyorum..... Çünkü neticede burda herkes sivaslıdır...Eğer benim düşüncelerim beğenilmiyorsa nasıl ben herkese saygı ve sevgi çerçevesinde yazıyorsam herkes de burda yazanlara saygılı olursa herşey daha iyi olur diye düşünüyorum. Tüm arkadaşlara selam......
|
Manisa şöyle yapmış...İstanbul takımları böyle etmiş....Onların yöneticileri şunları söylemiş...Otelde küfür edilmiş de....Manisa yöneticileri şöyle beyan vermişde...vs....vs...
...KÖTÜDEN...İYİ ÖRNEK OLMAZ..!!
Bende ilaveten diyorumki;bizler SİVASSPORLUYUZ ve 38 yıl sonra hedefimize ulaşmışız ve çıta şimdi daha yüksekte.!!
Metin başkan'ın yazısına 2 NCİ İMZAMI KOYUYORUM...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...