Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 19.05.2005, 17:58   #51
Unnamedplayer
Acemi Yiğido

Unnamedplayer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Unnamedplayer ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Manisaspor Turk futbolunda sadece gelip gecici bi basamak olur vede olmak zorundadır cunku arkasında buyuk holdinglerin bulundugu takımları goruyorsunuz Adanaspor-Siirtspor-İstanbulspor vs vs hepsinin durumu içler acısı Vestel 10 Milyon$ transfer bütcesi ayıracagına 600 milyon$ gecen vergi borcunu ödesin arkasında taraftar destegı olmadan nereye kadar gidebilecekler Fikret Unsal bence bunları dusunerek konustu bır ongorude bulundu beklıyım gorecegız manisanın halini onumuzdeki 5 yıl ıcınde belkı olmayacak bunlar ama ya sonrası...
Alt 19.05.2005, 18:02   #52
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
RüstüElmas Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar,

Fikret Ünsal tekrar Sivasspor Yönetimine secilmistir.

Sizden ricam, burada sadece Sivasspor üzerine yazmanizdir.

Kisileri kim olursa olsun, kesinlikle kişisel haklara saldırmadan birilerini eleştirebilirsiniz.
Burada biz bunu hep söylüyoruz. Mademki burasi bir demokratik Plattforum, burada bunlari tartisabiliriz, ama lütfen kisisel haklara saldirmadan.

Burada kesinlikle kisilerin hangi görüsü olursa olsun, buraya sadece Sivasspor üzerine yazmalarini istiyoruz.
Herkesin görüsüne saygimiz sonsuzdur.

Sadece Sivasspor konustugumuz sürece bizim birlik ve beraberlik baglarimiz sürekli güclenecektir.

Burada bizim ortak konumuz Sivasspor`dur.

[size=7] + İMZA[/size]
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.05.2005, 18:19   #53
Unnamedplayer
Acemi Yiğido

Alıntı:
antibizans Nickli Üyeden Alıntı
yeni sezonda yönetimde değilim deyip zaten beni zorla tutuyorlar deyip sonrada tekrar yönetime can atarak girmesi ve antalya maçından sonra herkes şampiyonluk turu atarken kendileri afiş açıp kendi şirketinin reklamını yapması biraz düşündürücü.....kesinlikle bırakmalı.....burda herkes daha iki gün önce fikret bey bırakmalı diye haykıran bu tartışmalara girmesi bile bırakmasına neden diyen kesim şimdi kalkmış zafer sarhoşluğuyla ve sivas insanına özgü gereksiz gaza gelmeyle millet bazı şeylere toz kondurmaz hale gelmiş üzülerek seyrediyorum... burdan fikret ünsala bıraksın diyenler sivasa ne yapmış diye açıklama yapan arkadaşada bir çift sözüm var.....Burası Sivas sporla ilgili bir siteyse ve burda herkes hakaret etmeden kişisel haklara saldırmadan birilerini eleştirecekse (bu yöneticiyse eleştirilmesi kadar doğal bişey olamaz) bu gayet doğal ve normaldir ve demokrasinin gereğidir.... Sivas spor için bişey yapmak sadece yönetici olmak demek değildir....Bende işten kovulma pahasına hiçbir deplasmanı kaçırmıyorum ve iç saha maçlarına gidiyorum bu bana göre herşeyden daha önemli ve çok şey yaptıgıma inanıyorum demek oluyorki arkadaşlar bu destek verme ve bişeyler yapma olayı bireyden bireye değişiyor.......Burda manisa maçından sonra eleştirinin boyutu şu idi(manisa maçından sonra eleştirenlerden biri olarak) siz manisaya böyle konuşursanız (fikret beyin sözleri: manisanın süper ligde ne işi var onun yerine başka çıkacak takımlar var gibi bir açıklama ) manisa takımını aşırı motive edersiniz (ve öylede oldu) ve gereksiz yere manisa halkından tepki alırsnız anlamında bir tepkide bulunduk nasıl ki birileri çıkıp sivaslılar şöyle böyle deyince sinirlenip üzülüyoruz bu manisalılar içinde geçerli..... Beyler; ilk okul 3 ten beri futbolun içinde biri olarak (hem amatör profosyenel futbol oynayan hem yöneticilik yapan hem de şuan ciddi bir takımın tribününde ağırlığı olan biri olarak ) ve futbolu bildigini düşünen biri olarak bu topiğin canlandırılmasında ve hiç sivas sporla alakası olmayan ve sporla bağdaşmayan sivas olayları ve arif sağ kelimelerini buraya sokarak futboldan ve bu sitenin amacından uzaklaşılarak ne kadar yanlış yapıldıgını düşünüyorum ....( sivas ve sivaslı sivas olaylarında yaşanan acı olayları üzerinden atmaya başladıgı dönemde tekrar yok fikret bey çıktı şöyle konuştu yok arif sağa şöyle cevap verildi gibi sivas sporla ve sporla alakası olmayan ve sadece konuyu saptırmaya dönük yazılar yazılması beni gayet üzmüştür ve bu sitede sadece sivas spor ve spor konuşulması gerektigini düşünen sivaslılarıda derinden üzdügünü adım gibi bilmekteyim....) son olarak şunları söylüyorum sivas sporla ve sporla bağdaşmayan bizde derin üzüntü ve acılar bırakan bu tip olaylardan ziyade fikret beyin sivas spor çatısı altında herkes saygı ve kişisel haklarıda düşünerek istediği şekilde (futbol boyutunda) eleştirmeye hakkı var diye düşünüyorum ....Biz daha süper ligin eşiğindeyken bu kouları konuşamayacaksak ne anlamı var taraftar olmanın ve futbolu sevmenin...Unutmayınız ki türk insanın 7 den 70 herkesin anladığı tek şey futboldur.....Burda fikret beyin siyasi görüşü sivas spor dışında yapmış oldugu faaliyetler ne bizi ilgilendirir ne de sivas sporu ilgilendirir diye düşünüyorum....ve büyük bir çoğunluğunda benim gibi düşündügünü biliyorum......Sivas spor sitesinde birlik ve beraberlik olması ve sadece sivas spor un konuşulması dileğiyle herkese selamlar bu yazımla bazı arkadaşları üzdüysem (ben üzdügümü düşünmüyorum) onlarda kusura bakmasın.....bana göre gerçekler böyle......futboldan aanlayan birisi olarak.....kısır tartışmaları bırakalım geleceğe bakalım......
arkadasım sana bı kac sorum olacak...
1-Fikret Unsal ın Yonetime can atarak girdigini nerden biliyorsun...
2-Galatasaray da Abdülrahim Albayrak Albayrak Turizmin Fenerbahcede ismini tam olarak bilmedigim bi yoneticide Acıbadem Hastanelerının buyuk Hissedarı bunlar her zaman kendı sırketlerının reklamı yapan ınsanlar(bu ornekler cogaltılabilir...) Eger sende Fikret Unsal kadar Sivasspor icin Maddi Yardımda Bulun(maneviden bahsetmiyorum cunku tum taraftarlar manevi destek verirler...) Ben seni Sırtımda Taşırım Bırakda o kadar yaptıklarından sonra bunuda kendı için yapsın...
3-Aksam Otelin Onune gidilip Manisalı futbolculara edilen Kufurler vb. seyler Bu takımı motive etmedide Fikret Unsalın Laflarımı Motive etti...
4-Sivasspor.com da birlik beraberligin saglanacagı daha onemlı konular var sıra buna gelene kadar...
5-Fikret Unsal ın yaptıgı acıklar Superligde cogu mac oncesınde yapılan acıklamalar hele derbilerden hic bahsetmiyorum ve Sivasspor-Vestelspor macı 2a nın derbi macıydı bu sezon ıcın...
6-Manisaspor Baskanı cıkıp Sivasspor Taraftarını Terorist Sivasspor Futbol Takımınıda Sikeci arkasında Mayfa-Devlet Var diye acıklama yaparken ne dusunuyordun...
Alt 19.05.2005, 21:16   #54
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1306 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
cevik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ergin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yeni sezonda yönetimde değilim deyip zaten beni zorla tutuyorlar deyip sonrada tekrar yönetime can atarak girmesi ve antalya maçından sonra herkes şampiyonluk turu atarken kendileri afiş açıp kendi şirketinin reklamını yapması biraz düşündürücü.....kesinlikle bırakmalı.....burda herkes daha iki gün önce fikret bey bırakmalı diye haykıran bu tartışmalara girmesi bile bırakmasına neden diyen kesim şimdi kalkmış zafer sarhoşluğuyla ve sivas insanına özgü gereksiz gaza gelmeyle millet bazı şeylere toz kondurmaz hale gelmiş üzülerek seyrediyorum... burdan fikret ünsala bıraksın diyenler sivasa ne yapmış diye açıklama yapan arkadaşada bir çift sözüm var.....Burası Sivas sporla ilgili bir siteyse ve burda herkes hakaret etmeden kişisel haklara saldırmadan birilerini eleştirecekse (bu yöneticiyse eleştirilmesi kadar doğal bişey olamaz) bu gayet doğal ve normaldir ve demokrasinin gereğidir.... Sivas spor için bişey yapmak sadece yönetici olmak demek değildir....Bende işten kovulma pahasına hiçbir deplasmanı kaçırmıyorum ve iç saha maçlarına gidiyorum bu bana göre herşeyden daha önemli ve çok şey yaptıgıma inanıyorum demek oluyorki arkadaşlar bu destek verme ve bişeyler yapma olayı bireyden bireye değişiyor.......Burda manisa maçından sonra eleştirinin boyutu şu idi(manisa maçından sonra eleştirenlerden biri olarak) siz manisaya böyle konuşursanız (fikret beyin sözleri: manisanın süper ligde ne işi var onun yerine başka çıkacak takımlar var gibi bir açıklama ) manisa takımını aşırı motive edersiniz (ve öylede oldu) ve gereksiz yere manisa halkından tepki alırsnız anlamında bir tepkide bulunduk nasıl ki birileri çıkıp sivaslılar şöyle böyle deyince sinirlenip üzülüyoruz bu manisalılar içinde geçerli..... Beyler; ilk okul 3 ten beri futbolun içinde biri olarak (hem amatör profosyenel futbol oynayan hem yöneticilik yapan hem de şuan ciddi bir takımın tribününde ağırlığı olan biri olarak ) ve futbolu bildigini düşünen biri olarak bu topiğin canlandırılmasında ve hiç sivas sporla alakası olmayan ve sporla bağdaşmayan sivas olayları ve arif sağ kelimelerini buraya sokarak futboldan ve bu sitenin amacından uzaklaşılarak ne kadar yanlış yapıldıgını düşünüyorum ....( sivas ve sivaslı sivas olaylarında yaşanan acı olayları üzerinden atmaya başladıgı dönemde tekrar yok fikret bey çıktı şöyle konuştu yok arif sağa şöyle cevap verildi gibi sivas sporla ve sporla alakası olmayan ve sadece konuyu saptırmaya dönük yazılar yazılması beni gayet üzmüştür ve bu sitede sadece sivas spor ve spor konuşulması gerektigini düşünen sivaslılarıda derinden üzdügünü adım gibi bilmekteyim....) son olarak şunları söylüyorum sivas sporla ve sporla bağdaşmayan bizde derin üzüntü ve acılar bırakan bu tip olaylardan ziyade fikret beyin sivas spor çatısı altında herkes saygı ve kişisel haklarıda düşünerek istediği şekilde (futbol boyutunda) eleştirmeye hakkı var diye düşünüyorum ....Biz daha süper ligin eşiğindeyken bu kouları konuşamayacaksak ne anlamı var taraftar olmanın ve futbolu sevmenin...Unutmayınız ki türk insanın 7 den 70 herkesin anladığı tek şey futboldur.....Burda fikret beyin siyasi görüşü sivas spor dışında yapmış oldugu faaliyetler ne bizi ilgilendirir ne de sivas sporu ilgilendirir diye düşünüyorum....ve büyük bir çoğunluğunda benim gibi düşündügünü biliyorum......Sivas spor sitesinde birlik ve beraberlik olması ve sadece sivas spor un konuşulması dileğiyle herkese selamlar bu yazımla bazı arkadaşları üzdüysem (ben üzdügümü düşünmüyorum) onlarda kusura bakmasın.....bana göre gerçekler böyle......futboldan aanlayan birisi olarak.....kısır tartışmaları bırakalım geleceğe bakalım......

Arkadaşlar,sitemize düşüncelerimizi yazarken ince eleyip sık dokumak gerektiğinin altını bir daha çizmekte fayda görüyorum.Alperen ve Ygd kardeşlerimin görüşlerine katılmadığımı da özellikle belirtiyorum.

Sevgili Metin başkan (Antibizans)'ın görüşlerinin altına da İMZAMI koyuyorum...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
[size=7]Sizlerin yazısına bende imzamı atıyorum...[/size]
[size=7]İMZAMI ATIYORUM ŞÖLEEE YAKIŞIKLI BİR ŞEKİLDE :roll: :roll: :roll: :roll: [/size]
[size=7]+ İMZA[/size]
[size=7]+ İMZA[/size][/quote]
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.05.2005, 23:38   #55
sivas58net
Acemi Yiğido

sivas58net - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas58net isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
cevik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ergin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Arkadaşlar,sitemize düşüncelerimizi yazarken ince eleyip sık dokumak gerektiğinin altını bir daha çizmekte fayda görüyorum.Alperen ve Ygd kardeşlerimin görüşlerine katılmadığımı da özellikle belirtiyorum.

Sevgili Metin başkan (Antibizans)'ın görüşlerinin altına da İMZAMI koyuyorum...

[size=7]Sizlerin yazısına bende imzamı atıyorum...[/size]
[size=7]İMZAMI ATIYORUM ŞÖLEEE YAKIŞIKLI BİR ŞEKİLDE :roll: :roll: :roll: :roll: [/size]

[size=7]+ İMZA[/size]
Alt 20.05.2005, 11:08   #56
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Üzülerek seyrediyorum ki burda bazı arkadaşlar yazdıklarımın bir kısmını alıp takiyecilik yapıyor....Burda bahsettiğim sadece manisa (banane manisadan --- ) ve fikret ünsal değil kardeşim...bana bu sitede daha önemli konular oldugunu hatırlatmıssın evet haklısın bencede daha önemli konular var ama sen yazının tamamını okumayıp içinden birkaç cümleyi alır ve burda suçlar gibi cevap yazarsan bütün yazdıklarımı göremezsin....Burda herkes fikirlerini özgürce yazmaya hakkı vardır yeterki eleştirilen kişilerin kişilik haklarına ve şahsiyetlerine herhangi bir zarar gelmeden olsun....Bne fikret ünsalı çok fazla tanımıyorum belki gerçekten çok iyi biridir öyle olduğuna inanıyorum ne de olsa SİVASLI....Ama sözkonusu eleştiri burda tamamıyla futbol çerçevesinde yapılan eleştiridir ve gayet ölçülü ve saygılıdır.....Ve bu eleştiriyi yapmaya bu sitede herkesin hakkı vardır.....Fikret Ünsalın maddi destek vermesi kadar doğal bişey olamaz çünkü o bir yönetici ve bunu özgür iradesi ile yapıyor.....ve karşılığınıda fazlasıyla görüyor.....Birde benim anlamadığım burasının bir spor sitesi olması ve tamamıyla sivaslıların girdigi bir site olmasına rağmen birileri birşey yazdığı zaman karşılığını büyük bir tepki olarak görüyor kardeşim burda herkes sivaslıysa (araştırsan çoğu akrabadır) herkes birbirine kardeşçe ve dostça davranmak zorunda...Şimdi ben bir yorum yazmışım bir kardeşim çıkmış sanki arkadaş yargıç bende sanığım sana birkaç soru soracam sen şöyle yapabilirmisin sen böyle yapabilirmisin yapamıyosan bunları yazma o zaman diyor....Ne yani konuşmayalım mı tartışmayalım mı yada burda çiçekli resimler mi çizelim ....Beyler ; burda herkes her istediğini yazabilir yeterki saygılı olsun burda benim ağzımdan kimse ye ne bir hakaret çımıştır ne yanlış bir söz ben herşeyi futbol boyutunda ele alır değerlendiririm ve bu işi de çok iyi biliyorum ..... Bu şekilde cevap yazarak sivaslıya yakışmayan davranışlara girmeyelim.....Bunlar benim şahsi fikirlerim.....Yazımın sonunda da dedim bazı arkadaşlarımıda üzdüysem kusura bakmasınlar diye (ben üzdüğüme inanmıyorum)....Ben manisa maçı akşamı otele gidip küfür edilmesini de onaylamıyorum ki..... Birde 3 istanbul takımında yöneticiler kendi şirket reklamını yapacaklar tabi çünü onlar da ruh yokki bu işi artık ticarete dökmüşler...Ama sivas spor gibi kluplerde bu işler büyük bir ruhla samimiyetle yapılır kimsenin cebindeki paraya göz dikilmez...Düşününsene arkadaşlar hepimiz istanbul takımları için paralarımızı harcamıyormuyuz bu kuluplerin kasalarına trilyonlar akıtmıyormuyuz hiç bizimle alakası olmayan bu kulupler için sokaklarda kavga edip birbirimizi öldürmüyormuyuz neden çünkü sistem bu şekilde işliyor .....İşte Sivas spor gibi kuluplerin varlığı bu kulupleri korkutuyor ve ben bu foruma son kez yazı yazıyorum çünkü yazdıklarım saptırılıyor ve hiç bir arkadaşımla burda kişisel tartışmalara girmek istemiyorum..... Çünkü neticede burda herkes sivaslıdır...Eğer benim düşüncelerim beğenilmiyorsa nasıl ben herkese saygı ve sevgi çerçevesinde yazıyorsam herkes de burda yazanlara saygılı olursa herşey daha iyi olur diye düşünüyorum. Tüm arkadaşlara selam......

Manisa şöyle yapmış...İstanbul takımları böyle etmiş....Onların yöneticileri şunları söylemiş...Otelde küfür edilmiş de....Manisa yöneticileri şöyle beyan vermişde...vs....vs...

...KÖTÜDEN...İYİ ÖRNEK OLMAZ..!!

Bende ilaveten diyorumki;bizler SİVASSPORLUYUZ ve 38 yıl sonra hedefimize ulaşmışız ve çıta şimdi daha yüksekte.!!

Metin başkan'ın yazısına 2 NCİ İMZAMI KOYUYORUM...

ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2005, 15:28   #57
Unnamedplayer
Acemi Yiğido

Eger Fikret Unsal Bu kadar yanlıs bı acıklamada bulundu niye Yonetim ve baskan Mecnun Odyakmaz Basın Toplantısı Duzenleyerek Fikret Unsalın sozlerıne katıldıgını ve Sonuna kadar Haklı oldugunu soyledı... (arkadasım yazı yazmanı burda en cok ısteyen kısı benımdır cunku mesajlarım sılınmeden konusabıldıgım bı yer buldum bu sıtede nereye yazı yazsam sılınıyor...)
Alt 20.05.2005, 15:33   #58
Unnamedplayer
Acemi Yiğido

Febe-Gese Macı Icın Yoneticilerin verdikleri Demeçleri sozlerı bugun okumussundur ısallah. Sakarya ile Kayseri arasındaki yoneticilerin birbirine soyledıkleri macdan sonra macdan once bunlarıda okumussundur Bı taraftar grubunda sozunun gecdıgını soyluyorsun o takımın yonetıcılerı ne yapıyor dunyada bu ısler boyle yuruyor morinho cıkıp hakemı tehdit ediyor wenger alex ferguson ıcın demedıgını bırakmıyor abrahamoviç cıkıp tum ıngılız kuluplerının ne futboldan ne maddıyattan anladıgını soyluyor vs vs yanı ısler tum dunyada boyle yuruyor...
Alt 20.05.2005, 16:03   #59
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

dört yanlıştan bir doğru etmez, sevgili basın sözcümüz kendisi ayrılmak istediğini kendi ifade etti, bu takıma süperligde bu pozisyona daha layık birilerinin gelmesi gerektiğini belirtti bizde sivasspor com camiası olarak nihayet doğru yolu buldu diye sevindik, %76 ankette giderse iyi olur ayrılsın sonucu çıktı. Daha ne olsun cıkıpda zorla atacak halimiz yokya takdir yönetimin, başkanda arka çıkıyorsa sonuçlarına katlanacak demektir, o karizmanın yanına o nasıl durcaksa dursun bakalım.
Alt 12.07.2005, 18:20   #60
kanwas58
Yeni Yiğido

kanwas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kanwas58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SÜPER LİGE YENİ ÇIKAN YILLARDIR HASRETİMİZE SON VEREN SAYIN BAŞKAN VE DEĞERLİ YÖNETİCELER;
LİG BAŞALAMADAN SİVAS SPORUN BİRİNCİ LİGE ÇIKACAĞINI BİZE SÖZ VERDİLER VE YERİNE GETİRDİLER..
ŞİMDİ BİZ BÜYÜK TARAFTARA DÜŞEN ANADOLU KÜLTÜRÜNÜ VE TERBİYESİNİ TAŞIYAN BU DUYGULARI YÜREĞİNDE YÜCELTEN FERTLER OLARAK TÜM TÜRKİYE YE CENTİLMENLİĞİMİZİ VE ZATEN BİLİNEN BAĞLILIĞIMIZI GÖSTERMEK...DEDİKODULARA VE LAFLARA KULAK ASMADAN YÖNETİMİYLE,TARAFTARIYLA OLGUN,HEDEFİ,TARAFTARI BÜYÜK CAMİLAR GİBİ KALICI VE İDEALİST OLMAKTIR.
BİZİ İLGİLENDİREN TAKIMIZIN BAŞARILARI VE GELECEĞİDİR.HER ZAMAN BERABER HAREKET ETMEK,KENETLENMEK VE İLERİYE DÖNÜK PROJELER YARATMAKVE YER ALMAK BİZ TARAFTARLARIMIZIN EN BÜYÜK VAZİFESİDİR.
S.GÜLTEKİN/HAS SİVASLI (TÜRKMEN)
kanwas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır