-->: SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari
Bu hafta icinde kan degisimi yapilmazsa hic bir sey degismez.. futbolculari ve traftarlari tekrar heyacanlandiracak takimda futbolcular arasinda rekabeti saglayacak disiplinli sert ve tatli dilli bir teknik direktörle aradigimiz motivasyon yakalanir ve traftarlarla futbolcular tekrar bütünlesir ve fenerbahce macina daha farkli cikilir Karaol pecze ne futbolcuyu ne de taraftari heyacanlandiriyor ben bu hocadan hic bir sey beklemiyorum...taraftarin ve takimin güveni kalmadi taraftarla takimi bütünlestirmenin tam zamani ....
--->: SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari
nasıl bir skor yazabiliriz ki bu takımın futbol oynadığı yok ki taraftarları bile soğutmayı başardılar helal olsun sizlere ne diyelim sizlere artık...........
--->: SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari
beyler biraz sakin olun gununde bir takimin yapmayacagi sey yoktur sakarya feneri yenmedimi ondan sonrada bursadan 3 yedi yani biz neden yanmeyelimki ayrica ben sizlerin pek sivas taraftari oldugunu kabul etmiyorum ancak konusuyorsunuz yorumluyorsunuz ama hep negatif olunmazki ya birazda pozitif olalim lutfen ustelik takimin durumu belli ortada butcesi belli baskan basbas bagiriyor trilyon odedmemiz var diye gelin bunlari konusalim nedense hep unuttugunuz bur sey var bu is parayla sayet dersenizki sn parami verdinde boyle konusuyirsun yoo vermedim ama sizler gibide asip kesmiyorum saygilarimla .