Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
Alt 18.09.2006, 12:03   #51
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dünkü maçta takımımızda motivasyon üst düzeyde idi....İnşallah Sivasımız böyle oynamaya devam ederse hiçbir zaman küme düşmez...Dünkü maçta tribünde takımına destek olan tüm yiğidolara teşekkürü bir borç biliriz...Ama dün Sivas tribününde olupta fenere destek veren Ve Fener tribününe gidip Fener formasını sırtına geçirip Sivas aleyhinde bağıran Sivaslılarıda kınıyorum...Bu arada bir çift sözümde Fenerin kaptanı olacak kişiye yani Ümit Özat'a...Sivaslı olmasına rağmen bizim futbolcularımıza ve özelliklede oynadığı kanatta bulunan Gökhan BOZKAYA'ya çok sert müdahalelerde bulundu...Bir Sivaslı olarak değil bir Futbolcu olarak bile bu şekilde girmemesi gerekir diye düşünüyorum...Bir çift sözümde Maraton Tribününde bulunan taraftara...Sivassporun Futbolcusu olan ve Dünde Fenere tek golümüzü atan Gökhan Bozkayayı tribüne yumruk showa çağırdığımız esnada Onu yuhalayan Zihniyeti zayıf insanlara...Onların hepsini kınıyorum...Gökhanın attığı bu golü özellikle sizlere armağan ediyorum inşallah ders alırsınız...Gökhan Bozkayayı yuhlayan bu kişiler Fenerbahçeden birkaç futbolcuyuda tribüne çağırıp moral verdiler...Maç bitimindede Yenilmişcesinede üzülüp statdan ayrıldılar...Bu kişilere yazıklar olsun...

Takımımızı kutluyorum...Zor bir gecede sahadan puanla ayrılmayı başardılar...Helal olsun hepsine...
gecenın ÖZETİ BUDUR ISTE AYRICA ŞUNUDA EKLEMEK ISTERIM PETKOVIC HAKKI ANDERSON ISMINIZE GUVENMEYIN BU KULUBE ZARAR VEREN HAREKETLERINIZ DEVAM EDERSE SIZIN YERINIZI DOLDURUCAK ADAMLAR BULUNUR AYNI DUNKU MACTAKI GIBI KIMSE ADINA GUVENMESIN MUHTESEM BIR GECEYDI AMA FENERIN SUTU BILE YOK GOL DISINDA KESKE BU MACI ALSAYDIK
Alt 18.09.2006, 12:04   #52
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

fenere topmu oynattıkki şutu olsun bira takımın başında lorant var sandım güzel defans yaptık
koyu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
Alt 18.09.2006, 12:10   #53
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

Hayırlı olsun puan ne diyelim daha mactan önce dedik biz alırız merak etmeyin diye biz eğerki böyle yürekten oynarsak liğde kalma şansımız cok olur bu arda feneri elimizden kacırdık desek yerirdi yinede emeği gecen sporcu kardeşlerime teşekkürler
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
Alt 18.09.2006, 12:24   #54
yiğido 07
Acemi Yiğido

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 yiğido 07 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

DEMEKKİ 5 EKSİK OLMASA VAY FENERİN HALİNE BU TAKIMA DÜŞER GÖZÜYLE BAKANLARA SÖYLÜYORUM BU TAKIM HER ZAMAN YÜREĞİYLE OYNASIN İLK 5 E BİLE GİRER HAYDİ SIRA ŞİMDİ BURSA DA
yiğido 07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2006, 12:26   #55
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İnançla azimle, bazılarının aklından dahi geçiremediği bir başarıyla puan almasını bildik.

Futbol olarak Sivasspor üstündü. Bunu herkes gördü.
Türkiye' nin en pahalı ve büyük takımı diye tanıtılan takımı, ve maalesef Televizyon ve gazetelerin sadece İstanbul takımları var gibi gösterilen bir takımın birinden, as futbolularımızdan eksik bir kadroyla azimle inançla puan almasını bildik.

Skor berabelerlikte olsa, bu bizim bu kötü günlerizdeki gidişatın başarılı bir çıkışıdır.
Buradan bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum.

Özellikle futbolculara bu pisikolojik güveni veren teknik heyeti ve buna inanan ve oynayan futbulcularımızı kutluyorum.

Umarım Sivasspor' un Fenerbahçe' ye maçı vereciğini düşünen kişiler içinde büyük bir ders olmuştur.

Başkanımız herzaman söylemiştir. ''Maçı satan karısını satar'' diye.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2006, 12:29   #56
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Macdan önceki benim tahminim sivasspor 2-1 kazanir ve sebeblerini de yazmistim Fenerbahcenin hala takim olamayisi ve izledigim FB, gecen seneyi aratiyor ve daumun 3 senede kurdugu takimi 2 ayda bir antröner ne hale getirebilecegini gösterdi ben tahmini yaparken belki cog site arkadisim gülmüstür herkes Fenerbahce bize 5,6 atar yaziyordu Antröner faktörü takimda cok önemlidir ve yapilan en iyi transfer Antröner olmalidir oyunu okuyamayan zamanninda degisiklikler yapamayan ve takimi fizik ve kondisyon acisindan iyi hazirlayamayan hoca örnegini Fb cok iyi gösterdi Sivasspor gercekten dün yarim takim olarak sahada mücadele yapti tam takimla sahaya cikmis olsa idik benim tahminin dogrulugunu kanitlanacakti ben Fenerbahcenin bu eksiklerini gördügüm icin biz kazaniriz yazmistim son dakikada Lugano balliliyi düsürmese idi benim tahminim tutacak ve en önemliside sivasspor sahadan 3 puani ayrilacakti keske tahminim tutsa idi ....
Alt 18.09.2006, 12:32   #57
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Konya maçında kart gören futbolcularımızın Fenerbahçe maçında arkadaşlarını yalnız bırakmaları profosyonel futbolculara yakışmadı.Evet güçlü bir takımla oynayacağız bu gercek ama sahaya çıkan her futbolcu yüreğini sahaya koysa ben inanıyorumki en az bir beraberlik alırız.BU HAFTA ANTALYA spor kök söktürdü ist da fenerbahçeye ve biz bu antalyayı yendik antalyada.Sadece yürek işi elinden geleni yapacak formasını terletecek tekmeye kafa sokacak ama mücadeleden hiç kaçmıyacak.İşte o zaman bir ihtimal 1 puan olabilir.

YUKARIDA BELİRTTİĞİM YORUMU HAFTA İÇİ YAPMIŞTIM.GERÇEK ŞUDURKİ SAHADA YILDIZ STAR DEĞİL YÜREKLİ FUTBOLCU GEREKLİ YÜREĞİNİ ORTAYA KOYARAK OYNAYAN TÜM FUTBOLCU KARDEŞLERİMİ KUTLUYORUM.
Alt 18.09.2006, 12:38   #58
bickin99
Yeni Yiğido

bickin99 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bickin99 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Galibiyet sayılabilecek bu skor sivasımıza hayırlı olsun.Allah başarılarımızı daim etsin...(AMİN)
bickin99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2006, 12:46   #59
argani_58
Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 argani_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Petkovic , Hakkı ve Andersonda olsaydı Sivasspor bu maçı kazanırdı. Ama sansız görülen kırmızı kartlar mu macı berabere bitirdi .
argani_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2006, 13:07   #60
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch -->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

Maç öncesinde yazdığım gibi bu iş futbol işi ama aynı zamanda İnanç meselesi Sivassporun o değerli futbolcuları ve yönetim buna inandı ve galibiyeti kaçıran,taktire şayan bir oyunla 2 puanı kaybeden biz olduk,şimdi özellikle Yiğidolardan "bu Fenerbahçeden fark yeriz" diyenlerin yüzü biraz olsun kızarmıştır heralde...
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla