Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: KOLTUKLARI KIRDILAR!
Alt 20.11.2006, 20:44   #51
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KOLTUKLARI KIRDILAR!

selamun aleykum ... bu yapilanlar ayib oluyor, hic iyi bir davranis demekle olmuyor bu isler, o koltukta herkesin hakki var , yazik yahu bizim centilmenligimizi suistimal edenler var ayni sekilde konyassporda ayni pisligi yapmisti, ayib oluyor demekle olmaz ciddi onlemler almak lazim , sivasspordan korktuklari gibi taraftardan korkmalari lazim, bu demek degilki onumuze geleni duzleyelim kesinlikleeeee... ama stadi oyle bir cehhennem haline getirmek lazimkiii karsi takimin taraftari bu stada girdikleri zaman burdan nasil cikariz dedirtmek lazim, futbolcular bunu dedidiriyor helal olsun.. lakin taraftar olarak bizlerrr stada cekirdek yemeye degilll 4 eylul cehennemine biraz daha odun atmak icin gitmemiz lazimmmm saygilar tum sivaslilara..
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: KOLTUKLARI KIRDILAR!
Alt 20.11.2006, 20:48   #52
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: --->: -->: KOLTUKLARI KIRDILAR!

Alıntı:
TRABZONSPORUM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
koltuk kırmayı kimse onaylamıyor ama sizki sivas spor taraftarıysanız!!!! bir Trabzonspor bayan taraftarı bordo mavi kaşkol takıyor diye küfür yiyebiliyorsa ve diğer taraftanda Fenerbahçe kaşkolları bayrakları tribünlerinizde açılabiliyorsa!!!!! yorum sizin (tahrik unsurunuda katın bence yoksa kimse onaylamıyor koltuk kırılmasını) kümeye derken biraz daha inandırıcı ol kardeş şuan için biraz kötü gidiyor takımımız ama lig sonunda hepimiz göreceğiz kim nerde bitiriyor ligi

kimse burada sivasspor aleyhine yazı yazamaz.trabzonun yenilmesinden kendi takımınızda arayın.burada sivassporlu taraftarlar her zaman iyi bir şekilde spor kardeşliktir sözüyle devam ederken sizin burada yazmış olduğunuz göreceksiniz lafı hiç yakışmıyor.kimse lig sonunda tehtid gibi yazmıyor ts taraftarına bunun adına tekrar yazı yazarak özürdileme mesajını bekliyorum.
Alt 20.11.2006, 21:11   #53
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Böse --->: KOLTUKLARI KIRDILAR!

koltuk kırma olayını tribünlerden görmedik ama maçın ertesi günü yerel gazetelerde okudum..çoğu arkadaş 3-5 kişi yaptı diyor ama ben bu olayın 3-5 kişinin olayı olduğunu sanmıyorum..akıl var mantık var ortada kırılan 200 den fazla koltuk var yani tribündeki her bir ts taraftarı küfür eder gibi koltukları kırmış..eğer yenilgi nedeniyle oluyorsa bu olay zorunuza gidiyorsa o kadar yolu gelemeyin..gerçi bize olan bir şey yok puanı biz kaptık kırılan koltuk parasınıda ts klübü ödeyecek..gerçekten ayıp ts taraftarını yaptığı insanlğınız bu sizin bizden ne zarar gördünüz.inşallah ts bu durumdan daha kötü olur.
Alt 20.11.2006, 21:34   #54
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1312 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

İnsanların maçtan sonra böyle bir tutum sergilemelerini bir türlü anlayamıyorum ne zamana değişecek bu zihniyet ne zaman bu geri kafalardan kurtulacağız. Futbolun bir spor olduğunu beyinlerimize yerleştirmemiz gerekir. Şiddetle ne zaman futbol yola sokuldu cevap verin ey koltuğu kıranlar ve daha öncedende kıranlar....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: KOLTUKLARI KIRDILAR!
Alt 20.11.2006, 22:47   #55
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: KOLTUKLARI KIRDILAR!

Alıntı:
koltuk kırmayı kimse onaylamıyor ama sizki sivas spor taraftarıysanız!!!! bir Trabzonspor bayan taraftarı bordo mavi kaşkol takıyor diye küfür yiyebiliyorsa ve diğer taraftanda Fenerbahçe kaşkolları bayrakları tribünlerinizde açılabiliyorsa!!!!! yorum sizin (tahrik unsurunuda katın bence yoksa kimse onaylamıyor koltuk kırılmasını) kümeye derken biraz daha inandırıcı ol kardeş şuan için biraz kötü gidiyor takımımız ama lig sonunda hepimiz göreceğiz kim nerde bitiriyor ligi
Eğer gerçekten dediğin gibi sivasımızın maçına fenerbahçe kaşkolları ile gelmişlerse senden önce ben kınıyorum onları.O kişiler sizden önce bize ihanet etmiştir.sivasta tek takım var o da sivasspordur.Bunu herkes kafasına soksun.
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2006, 23:50   #56
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
1967 dernek serkan20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaptıkları büyük terbiyesizlik hem iyi futbol oynamıyorlar
hemde böyle yapıyorlar kınıyorum
bence de koltuklari iyi futbol oynayanlar kirsinlar :-)

saka bi yana böyle seyler her kim yaparsa yapsin iyi degil ama bazi takimlarin taraftarlarinin böyle seyler yapmasi cok da beklenmeyecek birsey degil malesef...
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2006, 08:58   #57
a-kılıç67/5808
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 a-kılıç67/5808 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Trabzon bunu hep yapıyor zamanında yaptıkları her olay yanlarına kar kaldı.Siyasetçi medya ve zengin işadamı çevresi bunları şımarttı ama birilerinin dur demesi lazım
a-kılıç67/5808 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KOLTUKLARI KIRDILAR!
Alt 21.11.2006, 15:59   #58
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1202 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: KOLTUKLARI KIRDILAR!

işte yenilgiyi kaldıramıyorlar spor sevgi,barış ve kardeşliktir
bunu anlayamıyorsan sen niye maça geliyorsun oyle koltuk kırmakla mertlik dostluk olmaz burası SİVAS

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2006, 16:06   #59
birisi58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 731 birisi58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yani ben kendımı ts taraftarının yerıne koyuyorum o kadar uzaktan 5 otobus gelıyorum takımda bir cok yıldız oyuncu var ve iç sahasında sadece bi kac galıbıyet alan sivasspora yenılıyorum bende o zaman sınırlenırım küplere binerim ama illa koltuk kırıcak diye bişi yok kırdıgın koltuklar 3 puanı gerı getırecekse tamam hepsını kır ama ne işe yaradı sadece kulubune maddı sorun oldun ......

baska resımler varmı mactan ???
birisi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: KOLTUKLARI KIRDILAR!
Alt 21.11.2006, 16:37   #60
birisi58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 731 birisi58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: KOLTUKLARI KIRDILAR!

Alıntı:
evet çok büyük taraftarsınız!!!! kendi şehir takımınızı desteklemekten çok istanbulun 3 eziklerini desteklemekmi büyüklüktür?????satadyumunuzda kırmızı beyaz renk dururken neden sarı lacivert renkler hakim açıklarmısınız???boylemi büyüklük oluyor !!!!!!!!!!
bu dedıklerıne bende katyılıyorum kardes
en yakın ornek bile bu sitede cok.... adam belkıde kendısını en harbi sivassporlu die nıtelendırıyo ama nıckı harıc her yer baska takım...(daha da ilerisi de var ama bazen dogruları konusmak olmaz....bi söz var dogruyu dogru yerde kullandıgın taktırde dogru olur die...susmam lazım sımdı benımde cunku admın abilerimiz atar )
birisi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla