Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: GS-SİVAS MAÇINA GİDELİM...
Alt 24.11.2006, 00:37   #51
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Böse --->: GS-SİVAS MAÇINA GİDELİM...

Alıntı:
sivaslı wooter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar bir kerem şunu anlamamız lazım, hepimiz bu maça gitmke isteriz ama istanbulda oturuyor diye bütün istanbuldaki bu maça gitselerdi bu durumu düşünürmiyorum. gerçekten maddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimiz var niye kimsenin durumun öğrenmeden yargılıyorsunuz, istanuldaki hemşerilerimizin imkanları varsa zaten gidereler, kimsdeyi bu şekilde ayıplamayalım, sanki bu maça gitmemek bir suç...
tek soru istanbulda kaç sivas derneği var her dernekten bi kişi gelse kaç kişi olur bi araştır lütfen kardeş
Alt 24.11.2006, 00:43   #52
Derbeder
Acemi Yiğido

Derbeder - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Derbeder isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: GS-SİVAS MAÇINA GİDELİM...

İşten dolayı bir aksilik olmazsa bende orada olacağım
Derbeder isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.11.2006, 00:52   #53
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ya siz dernek başkanısınız sinirlerinize hakim olmalısınız ve eleştirilerede açık olmalısınız hemen sinirlenip böyle azgızını yırtmak falan gerçekten olmuyo bir dost tavsiyesi.
Alt 24.11.2006, 01:29   #54
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yeni kurulmuş bir dernek.
Henüz yeni olmasına rağmen, güzel işlere imza atmıştır.

Bu kadar yeni bir dernekten kimse mucize beklemesin.

Herşey zamanla yerine oturacak ve bu derneğin çalışmalarıyla hepimiz gurur duyacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.11.2006, 02:40   #55
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben almayada yasayan bir sivasli olarak bi dernegin yeni kuruldugunu yeni yeni büyüdügünü burdan takipteyiz simdi söle bir sey bu organizeler hersey iki tarflidir dernekler nasil bu organizeleri yaparsa bireylerde bunlara katilarak bir anlam kazanir yoksa dernekler istedigi kadar organize yapsin o birey bagli oldugu takima veya vb seyde lafta sözde aslan kesilip ama is icrata geldiginde bir sey yapmiyorsa bu o kurumun degil o bireyin hatasi sucu vb dir

Onun icindirki sivasliyim deyipte karsi takim formasini giyip karsi taraftarligi yapip ondan sonra laf sölemek bence en en en ne diyem ya sahtekarlik desem bir türlü alcaklik desem bir türlü bilincsizlik desem bir türlü...

bu örnegi vermemin amacida karsima cikmasidir sivasliyip deyipde fb tarafinda mac izlemesi ve 400-500 milyonluk fb malzemesi alan kisi ve kisiler

BIZE SAHTE DEGIL ORJINAL SIVASLI LAZIM
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: GS-SİVAS MAÇINA GİDELİM...
Alt 24.11.2006, 05:39   #56
Ertugrul
Gast

Standart -->: --->: GS-SİVAS MAÇINA GİDELİM...

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dernegin kuruluş aşamsında bulundum;olagan periyodik bir aylık süreçlerde toplantılarına katıldım. Yasal süreç başlangıcında geçici seçimler yapıldı ve sonucunda bir yönetim kurulu oluşdu.
Bu süreç içerisinde toplantılara katılan ve oluşumda yer almak isteyen arkadaşlar 40 kadar idi.En nihayetinde oluşan yönetim kurulu ve kurucu üye gurubunda 20 kişi mevcudiyeti vardır.
Asıl sorun bu oluşumun başından beri yer alıpda yönetimde yer alamayan arkadaşlar (ne yazıkki daha sonraki oluşumlarda hiç bir surette bulunmamışlardır davetlerede icabet buyurmadılar) sonrasında insafsızca bir karalama, çamur at izi kalsın mantığı ile basit,üretemeyen pasif insan profili ile klavye başından ahkam kesmeleri bana çok tuhaf geldi.
Bu arada SİVASSPOR COM. sitesi daimi takipçilerine bir hatırlatma ihtiyacım vardır.Bu kurulan dernek yönetimi ve oluşumu olagan hale gelmiş boş, işsiz, kahve köşelerinde pinekleyen,internet sayfalarında karı kız peşinde koşan bir oluşum degildir.Her bir arkadaş kendi branşlarında saygın kariyerleri olan bir beyin takımıdır.Herşeyden önce SİVAS ve SİVASSPOR mantığı ile yola çıkan,başkanımız MUSTAFA SÖNMEZ'in de söylediği gibi ''biz sivasspor'dan ne alabiliriz degil ne verebiliriz '' ilkesi ile yoluna devam edecek olan dernegimiz yaptığı icraatlar dahilinde birtakım organizasyonlara imza atmıştır ve devamı da gelecektir. Bu olagandışı pozisyon nitekim hep çıkar ve menfaat peşinde koşanları rahatsız etti ve edecekde.
Her zaman oldugu gibi aleyhte konuşanları ne anlıyorum nede anlamak istiyorum.
Kendi kurdukları hayal alemlerinde yeni haset duygularında başarılar dilerim.
:::::İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR ::::::::::::

Bu kadar kısa zamanda kurulup faliyete geçen İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği her türlü taktiri,tebriği ve desteği hak etmektedir.
Otuzsekiz yıllık lig tarihimizde ve iki yıllık 1.lig geçmişimizde İstanbul gibi hemşerilerimiz yoğun olarak yaşadığı bir yerde bu güne kadar taraftar derneğimizin olmayışı büyük bir eksiklikti,bu eksikliği bir grup Sivas ve Sivasspor sevdalısı İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneğini kurarak tamamlamış oldu.
Üç ay gibi kısa zamanda hızlı bir şekilde kurumsallaşıp organizasyonlara başladılar; Sakarya maçında İST DER vardı,Bursa deplasmanında İST DER vardı,Bjk maçında İST DER vardı ve Gs maçında da İST DER olacak…
Dernek kurmak ve bu dernek çatısı altında organizasyonlar yapabilmek hiçte kolay işler değil,her atılan adım maliyet,emek ve fedakarlık demek .
Yapıcı,iyi niyetli eleştirilere kimse bir şey demez hatta memnuniyetlede karşılanır ancak maksatlı ve karalama amacı güden eleştirilerinde tepkiyle karşılanması gayet doğaldır çünkü ortada hiçe sayılan büyük emekler var.
Bu memlekette artık kendi ayağımızı vurmaktan vazgeçmeliyiz ve iyi işler yapanlara destek olmalıyız veya destek olamıyorsak hiç olmazsa engel olmamalıyız...

Alt 24.11.2006, 06:41   #57
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 960 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

Takimizina gercektende biz yigodolar olarak yanliz birakmayalim ...Saygilarim ile
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.11.2006, 08:44   #58
ceyhun58
Acemi Yiğido

ceyhun58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceyhun58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar lütfen birbirimize kırıcı olmayalım burda toplanmamızın sebebi sivasspor, sivasspor u daha güzel yerlere nasıl getirebiliriz seyirci potansiyelini nasıl arttırabiliriz bunun yorumunu yapalım birbirimize lütfen kırıcı kelimelerde bulunmayalım dışardan bizleri rakip takım taraftarlarıda izliyor
ceyhun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.11.2006, 09:27   #59
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya siz dernek başkanısınız sinirlerinize hakim olmalısınız ve eleştirilerede açık olmalısınız hemen sinirlenip böyle azgızını yırtmak falan gerçekten olmuyo bir dost tavsiyesi.
KARDEŞ;
BEN VE ARKADAŞLARIM BİR AMAÇ UĞRUNA YOLA ÇIKTIK
VE BU AMAÇ TA : SİVAS VE SİVASSPOR...!
BEN VE ARKADAŞLARIM, ÇOK SAKİNİZDİR ASLINDA,
ANCAK,
DERNEĞİMİZ HAKKINDA KASITLI YAYGARA KOPARAN ÇAPULCULARA DA
FIRSAT VERMEYİZ...!
DERNEĞİMİZİ, KENDİ EMELLERİ UĞRUNDA KULLANMAK İSTEYENLERE
FIRSAT VERMEDİĞİMİZ İÇİN, BAZI ÇAKALLAR ÇAMUR ÇAMUR KONUŞUYORLAR.
ÇAMUR ATMAK İÇİN KONUŞAN AĞIZLARI DA
SAKİNLİĞİ, EFENDİLİĞİ, OLGUNLUĞU... BİR KENARA BIRAKIR, İŞTE OZAMAN
2. DAMARIM OLAN DELİ DAMARIM TUTAR VE O AĞZI DA
Y-I-R-T-A-R-I-M........!!!

BİZLER YENİ KURULMUŞ BİR DERNEK OLARAK, ÖNERİLERE, FİKİRLERE, ÖZELEŞTİRİYE HER ZAMAN AÇIĞIZ...
YAPICI VE UYARICI ELEŞTİRİ YAPAN ARKADAŞLARIMIZA MİNNET DUYARIZ.
EN AZINDAN ŞAHSIM, MESLEĞİM İCABI(HALKLA İLŞ. UZM.) İNSANLARLA DİYALOĞA AÇIĞIMDIR.
ANCAAAAAK... MAKSADI BAŞKA OLANLAR VE BİZLERİ HAZMEDEMEYENLER
DERNEĞİMİZE ÇAMUR ATAMAZZZ...!
TAKIMIMIZA DESTEK İÇİN VAR OLAN SİVASTAKİ 67 DERNEĞİMİZE VE İSTANBULDAKİ DERNEĞİMİZE
HAKSIZ VE MAKSATLI SALDIRILARA MÜSADE ETMEM...!LAF SÖYLETMEM...!

BAŞKA BİR FORUMDA HERKESTEN ÖNCE BENİM ÖZELEŞTİRİDE BULULUNDUĞUM YAZIMI AŞAĞIYA KOPYALIYORUM...!

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son zamanlarda, İstanbul' daki maçlarımızda,
seyirci katılımının düşmesini inkar edemeyiz...!

Tesbit ayrı bir şeydir... Tenkit isa daha ayrı...!

Tümevarım & Tümdengelim
kavramlarından yola çıkarak, (burada tümevarım kuramından
yola çıkmamız gerekir) yani parçalardan bütüne ulaşmamız lazım.
Tabii ki, Neden & Sonuç ilişkisini ne irdelememiz gerekiyor. Bu anlamda,
Şimdiye kadar olan gözlemlerime dayanarak, bir kaç tesbitimi
sizlerle paylaşmak istiyorum.

1- Öncelikle hatayı kendimizde aramamız şart...!
İst. Sİvasspor Taraftar Derneği olarak,
kendi eksikliğimiz ve sorumluluğumuz varsa,
bunu kabullenmemiz lazım ve telafi yoluna gitmemiz gerekir...!
2- Bazı arkadaşlarında dikkatinden kaçmadığı gibi,
sanki anlaşılmaz ve tarifi zor olan bir doyum var gibi.
3- Geçtiğimiz haftaya kadar, takımımızın talihsiz yenilgiler
alması ve kamuoyunda yine anlaşılmazı zor bir ümitsizlik.
BJK maçımız için davetçi olduğumuz hemşehrilerimiz:
nee gedeceeem yaw...gene yenileceez...
Bu takım bu sene küme düşer...3-5 tane yeriz...gibi
tepkileri...! (Oysa, asıl zordayken ve dardayken daha çok destek
olunmalı...!) Hani Kara Gün Dotu misali...
4- Bilet fiyatlarının, kale arkası olmasına rağmen yülsek oluşu.
Ailesiyle veya birkaç arkadaşıyla gelmek isteyenleri zorlması...!
5- Yıllardan beri, Sivas üst kimlikli faaliyet gösteren bir çok
İlçe-köy, vakıf & derneklerin düşündürücü duyarsızlığı...! (700 kuruluştan
sözediliyor, sadece bu kuruluşların yönetim kurulları gelse, en az
7 kişiden oluştuğunu varsayarsak, 700x7 = 4900 eder...! Hadi bırakalım
7 kişilik yönetimleri; sadece başkanları gelse gene 700 eder...!)
Eeeeeeee...? nerdeler...? İsmi mevzu değil, A derneğininin B isimli
başkanını tel. ile arayıp; maça davet ettiğimde: Maç ne zaman, nerde,
kiminle oynuyoruz,... gibi ucube sorularla karşılaşıyorum...! Bilgileri aktardığımda
ise; hemen mazeretler... yeniliriz..! fark yeriz...! küme düşeriz...!... falan-feşmekan...!
6-
.
.
Birçok etken bir araya gelince maalesef, bizleri üzen bu durumu ortaya çıkarıyor...

Son olarak, yine çuvaldızı kendimize batırarak bitirmek istiyorum.
Bizler Dernek olarak, eksiklerimizi, hatalarımızı değerlendireceğiz.
Çrş. günü yönetim toplantımızda ilk gündem maddemiz bu olacak...!

Allah'tan, muhteşem ve tarihi bir zaferimiz oldu...Devamı dileğiyle...
.
.
.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.11.2006, 09:28   #60
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ÖNCELİKLE KLAVYE ARKASINA SAKLANARAK ELEŞTİRİ YAPAN TÜM KARDEŞLERİME BİRŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM… DERNEK KURULMA AŞAMASINDA İKEN TOPLANTILAR YAPILIRKEN BURADAN ABİ TOPLANTI NEREDE BİZLER MUTLAKA ORADAYIZ DEYİPTE GELMEYEN YÜZLERCE KİŞİYLE KARŞILAŞTIK… SONUNDA BU YOLA BAŞ KOYMUŞ BİR GRUP ARKADAŞIMIZLA BİRLİKTE BİZ BU YOLA ÇIKTIK… BU YOLDA EN BÜYÜK DARBEYİ EN YAKINIMIZDA BULUNAN İNSANLARDAN YEDİK… AMA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİMKİ DERNEĞİMİZ RESMİ OLARAK 3 AYDIR FAALİYETTE VE ELİNDEN GELDİĞİNCE BİRÇOK ORGANİZASYON YAPTI…

BURADA ASIL ÜZERİNDE DURULMASI GEREKEN ŞEY SİVASLI OLUPTA YİĞİT VE MERT OLMAYAN KİŞİLERİN SÖYLEMLERİDİR… BURADA KLAVYE BAŞINDA YALAN YANLIŞ ŞEYLER SÖYLEYENLER ÖNCE KENDİLERİNE BAKSINLAR VE YİĞİDO OLABİLMEYİ HAKEDİYORLARMI KENDİLERİNE SORSUNLAR. AYRICA DERNEĞİ YARGISIZCA ELEŞTİRENLER NEDEN GELİPTE DERNEĞİN FAALİYETLERİNDE YER ALMIYORLAR BUNU BİR AÇIKLASINLAR. BU DERNEĞİ SADECE SEVMEK YETMİYOR. ONU GELİŞTİRMEK İSTANBULDA YAŞAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZİN ELİNDE… AMA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN KİŞİLER İŞ İCRAATA GELİNCE ORTALARDA YOKLAR…

BİZİM DERNEK OLARAK EN BÜYÜK AMAÇLARIMIZDAN BİRİSİ SİVASIMIZA YAKIŞAN BİR TARAFTAR KİTLESİ OLUŞTURMAK. YANİ HOLİGANİZM VE KÜFÜR GİBİ İNSANLIĞA SIĞMAYAN DAVRANIŞLARI GÖSTERMEYEN AMA TAKIMINI DESTEKLEMEKTEN HİÇBİR ZAMAN YILMAYAN BİR TARAFTAR KİTLESİ OLUŞTURMAKTIR. VE BAZI ŞEYLER ZAMANLA OLACAKTIR. AMA BİZİM GÜZEL İNSANIMIZ NEDENSE BAZI ŞEYLERİN BİR ANDA OLMASINI İSTİYOR. İSTİYOR AMA ÇABA SARFETMİYOR… BİRŞEYLER SADECE İSTEMEKLE OLMUYOR…

BURADAN BU FORUMU OKUYAN TÜM KARDEŞLERİME ABİLERİME VE ABLALARIMA DİYORUM Kİ BU DERNEK BİRGÜN GELECEK ÇOK GÜZEL ŞEYLERİN ALTINA İMZASINI KOYACAK… HEM TARAFTARLIK NAMINA HEMDE İNSANLIK NAMINA… İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR. BİZLER 10 KİŞİDE OLSAK 20 KİŞİDE OLSAK İNANDIK VE BU YOLDA İNANAN HERKESİ YANIMIZA ALACAĞIZ. ÖYLE BİRGÜN GELECEKKİ BU İNANAN SAYISI ARTIK MİLYONA ULAŞACAK… LÜTFEN KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLUN… ELEŞTİRİ YAPIN AMA BOŞ ELEŞTİRİ DEĞİL… SAYGILARIMLA…