Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
Alt 17.01.2007, 11:27   #51
sarsılmaz
Acemi Yiğido

27 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 sarsılmaz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

hem anderson için hemde çaykur Rize spor için hayırlı olsun
sarsılmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
Alt 17.01.2007, 12:49   #52
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1188 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

valla bence yazık oldu iyi topçuydu ama forma şansı bulamadı bu sene.orada 11de oynarsa çok gol atar gibime geliyor
Alt 17.01.2007, 12:51   #53
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

anderson2222222222222221111111 1111111111111111111111
Alt 17.01.2007, 13:18   #54
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Çaykur Rizespor, Sivasspor’un başarılı oyuncusu Anderson’u renklerine bağladı Brezilyalı futbolcunun bonservis bedeli için 450 bin dolar ödeyen Çaykur Rizespor, Anderson’la da 3.5 yıllığına sözleşme imzaladı.

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan İstif, Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda Sivasspor'un Brezilyalı santrforu Anderson Ricardo Dos Santos ile prensipte anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

İstif yaptığı açıklamada, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda pivot santrfor arayışı içerisinde olduklarını, bu eksikliği Anderson'u transfer ederek giderdiklerini belirtti.

Sivasspor Kulübü'nün bu transferde kendilerine kolaylık sağladığını ifade eden İstif, "Anderson ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuçlandı. Kendisi bugün gerekli işlemlerin ardından takıma katılacak. Gol yollarında takımdaki büyük bir eksikliği giderdiğimizi düşünüyoruz. Çaykur Rizespor'a faydalı olabilecek bir oyuncu" dedi.

andinin gitmesine çok üzüldüm keşke kalsaydı ama hayırlısı olsun inşallah yeni takımında başarılı olur kendisine ç.rizede başarılar dilerim yolu açık olsun :(
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2007, 14:03   #55
1967_CLUB_BOZ
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_BOZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick

HADİ HAYIRLISI BAKALIM SİVASSPOR İÇİN
..................
1967_CLUB_BOZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2007, 15:30   #56
*58bonn
Acemi Yiğido

*58bonn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 *58bonn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

anderson bizim takimizin sisteminde iyi oynuyordu bence gitmese iyi olurdu
*58bonn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2007, 17:20   #57
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
YavuzTheYigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadasim bana Andersonun kazandirdigi 3 tane mac soylermisin?Gecen sezon Vestel 1-0 ve Denizli 1-0.Geriye kalan Yat Allahim yat, taraftar baskisi yok , kulup baskisi yok, medya baskisi yok.Yabanci kontenjaninda tuttugun futbolcun her macta formasini islatmali.Kendisine Rizede basarlilar dileriz.Balili ye bak bir de.Simdi yonetim Andersonu satti diye onlara dusmanmi olalim.?Teknik kadro ve yoneticilerimiz onunla hergun beraber.Elindeki kaliteli futbolcuyu ustelik rakibimize neden verelim.Kimbilir bizlerin bilmedigi ne gibi problemler var.Arkadaslariylami uyumu yok.Performansimi yeterli degil, sistememi uymuyor, biliyormusun? PC arkasindan ahkam kesmesi cok kolay.
Bende sana soruyorum nicin Sakarya, Genclerbirligi ,Rize, K.Erciyesspor santrafor almak icin sadece Andersona talip oldular ,Mehmet ve ,Baliliyede talip olabilirlerdi ikiside takimda su an ilk 11 de forma bulan futbolcular nicin sivassporda ilk 11 sans bulamayan bir futbolcuyu almak icin o kadar ugras versinler süperligin bu 4 klübü senin yazdigina göre bu isten anlamiyorlar anlamini cikariyorum .Andersondaki islenmemis cehveri kesf edemediler cok yazik Riza calimbayi tebrik ediyorum Süperlige süper bir santrafor cikaracak..
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2007, 17:34   #58
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1325 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

İlk önce Burdan Andersona sevgilerimi yolluyorum.Kendisi ile saha dışında çok iyi bir arkadaşlığımız oldu..Yani çok iyi dostluk kurmuştuk.Sahada iyi mücadele eden Günümüz çağdaş futbolunda aranan bir santfor idi.Sivasspor onu gönderdi.Çok iyimi yaptı tabiki ve tabiki Kocaman bir HAYIRRRRRRRRRRRRR....Biz Anderson ayarında bir pivot santfor bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda bulamayız.Genç ve yetenekli Sivası seven ve asla Sivasspordan ayrılmak istemeyen bu şehirde mutlu olan bir insanı yolladılar.Yollayanları kınıyorum.Bülent hocayı eleştirmek istemiyorum ama bu konuda kesin olarak eleştiriyorum...Anderson arasak bile bulamayız...Andersona ilk yarıda hiç şans verilmedi..Verildiği maçlarda ise 2.yarılarda şans buldu.Şanş buluncada gollerini atmak için çaba harcadı..Örnek verecek olursak Manisa maçının 2.yarısında Gürhan ile birlikte oyuna girerek oyunun kaderini etkiledi...Esasınada ben Yerli futbolcuların başarılı olması taraftarı olan bir futbolsever olarak Mehmet YILDIZ ile Anderson kıyaslamasında kesinlikle ve kesinlikle Anderson derim...İnşallah bu sezon yanılmayız ve ligde başarılı oluruz...Eğer başarısız olursak bunun sorumlusu şimdiden bellidir...Andersona Rizede başarılar diliyorum..Kendisini hiç unutmayacağız...Türkiyede ilk oynadığı maçta formasını bana armağan etmişti.Bu anıyı ömür boyu saklayacağım.Yolun açık olsun ANDİ.....SAYGILARIMLA...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
Alt 17.01.2007, 18:16   #59
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: --->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk önce Burdan Andersona sevgilerimi yolluyorum.Kendisi ile saha dışında çok iyi bir arkadaşlığımız oldu..Yani çok iyi dostluk kurmuştuk.Sahada iyi mücadele eden Günümüz çağdaş futbolunda aranan bir santfor idi.Sivasspor onu gönderdi.Çok iyimi yaptı tabiki ve tabiki Kocaman bir HAYIRRRRRRRRRRRRR....Biz Anderson ayarında bir pivot santfor bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda bulamayız.Genç ve yetenekli Sivası seven ve asla Sivasspordan ayrılmak istemeyen bu şehirde mutlu olan bir insanı yolladılar.Yollayanları kınıyorum.Bülent hocayı eleştirmek istemiyorum ama bu konuda kesin olarak eleştiriyorum...Anderson arasak bile bulamayız...Andersona ilk yarıda hiç şans verilmedi..Verildiği maçlarda ise 2.yarılarda şans buldu.Şanş buluncada gollerini atmak için çaba harcadı..Örnek verecek olursak Manisa maçının 2.yarısında Gürhan ile birlikte oyuna girerek oyunun kaderini etkiledi...Esasınada ben Yerli futbolcuların başarılı olması taraftarı olan bir futbolsever olarak Mehmet YILDIZ ile Anderson kıyaslamasında kesinlikle ve kesinlikle Anderson derim...İnşallah bu sezon yanılmayız ve ligde başarılı oluruz...Eğer başarısız olursak bunun sorumlusu şimdiden bellidir...Andersona Rizede başarılar diliyorum..Kendisini hiç unutmayacağız...Türkiyede ilk oynadığı maçta formasını bana armağan etmişti.Bu anıyı ömür boyu saklayacağım.Yolun açık olsun ANDİ.....SAYGILARIMLA...

andersonu bende çok seviyordum gittigine çok üzüldüm sivasa gelmiş en iyi oyunculardan biriydi...ama inşallah başarılı olur keşke kiralasalardı...
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2007, 18:49   #60
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 940 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Anderson'dan 3.5 yıllık imza
Çaykur Rizespor, Sivasspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Anderson Ricardo Dos Santos ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilyalı oyuncu, İstanbul Altunizade'de bulunan kulüp irtibat bürosunda düzenlenen ve kulüp basın sözcüsü Orhan İstif'in hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 3,5 yıllığına Çaykur Rizespor renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan İstif, kalitesini ispatlamış bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, ''Anderson, Sivasspor'da başarılı olmuş bir futbolcu. Ligin ikinci yarısında Zafer Biryol ile birlikte Anderson'un çok başarılı olacağına inanıyoruz. Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürecek'' dedi.

Forvet oyuncusu Anderson da Çaykur Rizespor'a başarılı olmaya geldiğini belirterek, ''Benim için her şeyin anlamı futbol ve futbol oynamak istiyorum. Çaykur Rizespor da yakından tanıdığım bir kulüp. Başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla