ölümüne sivassporrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sivaslı olunmaz sivaslı dogulur.
sivasspor forması altında ter akıtan bütün futbolcu gardaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.SİVAS şehrine bu mutlulugu yaşattıkları için saolun var olun.
BAŞKANIMIZA YÖNETİM KURURUNA VE TEKNİK HEYETEDE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
45. dakikada Serdar'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Gençlerbirliği savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Balili, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
koçum benim yine ağları havalandırdın..sivasspor'un ve taraftarın gözbebeğisin
genclerbirlğinden alınan üç puanın sevincini yasıyoruz şuan 2 yarıya çok iyi bi baslangıc oldu bu bize ins böyle devam edeceğiz kahraman askerimiz bülent hocamızın doğrultusunda böyle başarılara imza atacağına güvenimiz sonsuz tek hedifimiz bizi kale almayanların haddini bildirme zamanı gelip geciyo onun için 2 yarıdaki alcağımız puanlar bizim için çok önemli olacak
kendi adıma takımımızın böyle devam etemsini temenni ediyorum basarılarının devamını diliyorum yolun açık olsun sanlı sivasım...!
SİVASSPOR VAR OLDUKCA BİZLER HER ZAMAN DAİMA ARKASINDAYIZ 1967 GENC TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK
GÖZÜN AYDIN OLSUN SİVASSSSSS
Gerçekten çok önemli bir galibiyet.Gençlerbirliği gibi ligin kaliteli bir kulubunu yenmek çok güzel.Deplasman fatihi olduğumuzu birkez daha gösterdik.Umarım bu özelliğimizi iç sahayada yansıtırız.Ki bunu yapacak kapasitedeyiz.Balili'ye ayrıca tebrikler süpersin..!!
Ligin 2. yarısına galibiyetle başlamamız muhteşem oldu.
Bir anlamda, ilk yarıdaki kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Bülent Hocamızla yakaladığımız yükseliş trendi, evimizde
oynayacağımız, Ç.Rize maçında ve sonrasında da devam edeceğini
düşünüyorum.
İlk yarıdaki Ç.Rize maçımızda, galip durumdayken son dakikada tediğimiz
bir golle maç berabere bitmişti. İnşallah, kaçırdığımız galibiyeti evimizde
alırız.
.
.
.