Cevap: Transfer-2014
devre arası transfer dönemine kaliteli bir kadroyla girdiğimizde çok ümitliydik. iki-üç kaliteli transferle neler olacak diye. yönetim acelemiz yok derken oyuncuya ihtiyacımız yok manasında dediklerini anlamamıştım.ama herkesi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı sağolsun yönetim. hem transfer yok hem de kadroyu darattık. bu nasıl iştir anlam veremiyorum.
elimizde r.carlos gibi bir dünya markası var ama biz transfer yapamıyoruz. en kötü ihtimalle alanzinho,batuhan,tello gibi oyuncuları alıp kadroyu bile genişletemedik. ilk kez yönetime bu kadar kızgınım. mecnun başkan olmasa bir dakika destek vermezdim bu yönetime!!!!
tek umudumuz oldoni ve aykutun takıma büyük katkı vermesi ve bizleri şaşırtması.ayrıca şu devre arası kaybettiğimiz her maç sonrası hep şunu düşündüm.neyse bunda da bir hayır vardır. yönetim bu takımın iyi bir golcüye iyi bir orta sahaya ihtiyacı olduğunu görür ona göre transfer yapar.Ama onlar bunu göremyecek kadar sivasspordan uzak kalmışlar yada önemsemez olmuşlar.Helal olsun ki hoca tepki vermiyor. rıza hoca yada diğer birçok türk antrenör olsa hergün basına yakınırdı.adamın elinde resmen yedekten oyuna sokacağı alternatif olacak kadro yok.ama hep pozitif.
her üç günde bir maç yoğunluğu yaşamasına rağmen kısıtlı kadroyla sahada ellerinden geleni yapan oyuncularımıza çok teşekkürler.
büyük hocamıza ve teknik ekibine hep pozitif oldukları ve bizlere izlettikleri güzel futbol için teşekkürler.
yönetimde bulunduğu yeri hakeden tek kişi olan başkanımıza çok teşekkürler.
yönetimimize de büyük bir protesto alkışı ve teşekkürler. bu taraftara yaşattığınız hayal kırıklığı için.