Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

--->: İmranLı'da Çığ..
Alt 31.01.2008, 07:47   #601
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: İmranLı'da Çığ..

Geçmiş Olsun İmranlı Kardesleree
Alt 31.01.2008, 08:02   #602
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt
Standart --->: İmranLı'da Çığ..

Gecmis olsun acil sifalar temeni ediyoruz.Saygilarimla...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: İmranLı'da Çığ..
Alt 31.01.2008, 08:09   #603
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen --->: İmranLı'da Çığ..

Ölen kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine de geçmiş olsun... Allah sabır versin...

Ölüm ne kadar yakın, her an bizimle...

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Ne Sivaslıymış ama!
Alt 31.01.2008, 08:52   #604
Dağcı
Usta Yiğido

Ausrufezeichen Ne Sivaslıymış ama!

Ne Sivaslıymış ama!

Hani geçen hafta "Sivasspor zirvede... Sivaslılar nerede?" diye sormuştum ya... Cevabı hayal kırıklığı yaşayarak öğrendim. 5 milyon Sivaslıdan söz edilen bir coğrafyada, 5 YTL ödeyip Sivasspor'un "Sivas yaz, 5850'ye gönder" kampanyasına hepi topu 20 bin SMS gitmiş! Bazılarının birden fazla mesaj gönderdiği de hesaba katıldığında, kampanya başladığından bu yana takımlarını destekleyen Sivaslıların sayısı ancak 15 binmiş!

"Ayıptır" demiyorum... "Yazıklar olsun" da demiyorum. Çünkü bu bir bağış kampanyası... Yani bir gönül olayı.

Sadece ufak bir hesap yapmayı ve Sivaslıların ne gönlü bol insanlar olduğunu tüm ülkeye hatırlatmak istiyorum!

20 bin x 5 YTL = 100 bin YTL.

Koca Türkiye'deki Sivaslıların, lafa geldiğinde övündükleri, "gururumuz" dedikleri; her galip gelişinde sağa sola hava atıp sevindikleri Sivasspor'a verdikleri değerin kampanyadaki tutarı işte bu. İyice anlaşılsın diye bir kez de yazıyla aktarıyorum:

"Yüz bin YTL."

Evet, bu bir bağış kampanyası... Yani bir gönül olayı. O zaman lafı fazla uzatmadan noktayı koyayım: Allah Sivaslıya da gönlüne göre versin!

Zeki ÇOL - Zaman - 31.01.2008

Gerçekten çok acı bir durum. İBB maçında da 8553 biletli seyirci varmış.

Galiba bizim Sivaslılığımız sadece dilimizde...

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Dağcı'a Teşekkür Ediyor...
--->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 31.01.2008, 08:54   #605
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: SERBEST KÜRSÜ

İnsan adeta öLümLe burun buruna yaşıyor;Dağcı kardeşin beLirttiği gb Bugün varız sabah'a çıkacağımız beLLimi?ELbetteki hayır ÖLen Sinan Kardeşime ALLAH'tan Rahmet başta Ailesi oLmak üzere ve yakınLarına sabır diLiyorum YARADAN'dan..

ÖnemLi OLan hayatta en çok şeye sahip oLmak değiL'En az şeye ihtiyaç duymaktır..

Not:Bence Sivas'ımın İnsanını böyLe en alt sıraLara atamazsınız 'Halbuki ben bunu konu açmıştım Sivas'ımdaki Kara kışı MiLLetimin İnsanının çektiği Dertleri hemşeriLerimLe paylaşmak istedim Bu haber bana göre Sivasspor'dan MiLyarLarca kez daha önemLi bir o kadar da değerLi..!!!
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Ne Sivaslıymış ama!
Alt 31.01.2008, 09:01   #606
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Böse --->: Ne Sivaslıymış ama!

Alıntı:
Dağcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne Sivaslıymış ama!

Hani geçen hafta "Sivasspor zirvede... Sivaslılar nerede?" diye sormuştum ya... Cevabı hayal kırıklığı yaşayarak öğrendim. 5 milyon Sivaslıdan söz edilen bir coğrafyada, 5 YTL ödeyip Sivasspor'un "Sivas yaz, 5850'ye gönder" kampanyasına hepi topu 20 bin SMS gitmiş! Bazılarının birden fazla mesaj gönderdiği de hesaba katıldığında, kampanya başladığından bu yana takımlarını destekleyen Sivaslıların sayısı ancak 15 binmiş!

"Ayıptır" demiyorum... "Yazıklar olsun" da demiyorum. Çünkü bu bir bağış kampanyası... Yani bir gönül olayı.

Sadece ufak bir hesap yapmayı ve Sivaslıların ne gönlü bol insanlar olduğunu tüm ülkeye hatırlatmak istiyorum!

20 bin x 5 YTL = 100 bin YTL.

Koca Türkiye'deki Sivaslıların, lafa geldiğinde övündükleri, "gururumuz" dedikleri; her galip gelişinde sağa sola hava atıp sevindikleri Sivasspor'a verdikleri değerin kampanyadaki tutarı işte bu. İyice anlaşılsın diye bir kez de yazıyla aktarıyorum:

"Yüz bin YTL."

Evet, bu bir bağış kampanyası... Yani bir gönül olayı. O zaman lafı fazla uzatmadan noktayı koyayım: Allah Sivaslıya da gönlüne göre versin!

Zeki ÇOL - Zaman - 31.01.2008

Gerçekten çok acı bir durum. İBB maçında da 8553 biletli seyirci varmış.

Galiba bizim Sivaslılığımız sadece dilimizde...
Bende okudum HaLbuki 7 MiLyon değiL 25.000 Sivas'Lı varmış Ama bir yandanda seviniyorum Canım dediğim Ciğerim dediğim insanLarı tanıdım şükür...Ona göre bizde Tecrübe sahibi olduk Sonra demeyin be SİVAS'Lı iş adamLarı nerede ne verdinizki hemşericiLik ruhundan ne istiyorsunuz onLardan yada isteyebiLirsiniz?Ben ömrümde Nüfusumuzu bir kere OLsun anmadım heLe heLe bu saatten sonra hiç anmam..Sadece TÜRKİYE'yi güLdürdük o sms Lerde neyse yapıLan ibadet anLatıLmaz..
SERBEST KÜRSÜ
Alt 31.01.2008, 09:08   #607
Rallim58
Gast

Standart SERBEST KÜRSÜ

HaSiVasLıM58 verdiğin acı haber gerçekten üzücü, merhuma Allah'tan rahmet, yaralı kardeşimize acil şifalar, kalanlara da sabır diliyorum.
Dağcı kardeşim de bir konuyu, belliki sayfa olarak açmış, yardım konusunun gülünç yüzünü duyurmak için; ancak (benimde başımdan geçtiği için biliyorum) muhtemelen site yönetimi SERBEST KÜRSÜ sayfasında haberleri birleştirmiş. Zeki Çol yorumunda çok doğru demiş.Allah Sivas'lının gönlüne göre versin...?
--- GALİBA SİVAS'LILIĞIMIZ SADECE DİLİMİZDE ---
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2008, 09:13   #608
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

Standart --->: SERBEST KÜRSÜ

HELİKOPTER AMBULANSIMIZ YOK
Bir basın mensubunun kente helikopter ambulans alınmasıyla ilgili bir çalışma olup olmadığını sorması üzerine ise Vali Dalmaz, “Sivas’ta helikopter ambulansımız yok, bakanlığın bu konuda çalışmaları var. Herhalde en fazla lazım olacak illerden birisi Sivas olacak” dedi.
Helikopter ambulans olmadığı için elde bulunan imkanlarla olay yerine ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Vali Dalmaz, en yakın evle olayın yaşandığı evin arasının 40 metre olmasına rağmen ulaşımda çok sıkıntı çekildiğinin haberini aldıklarını belirtti.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı HaSiVasLıM58'a Teşekkür Ediyor...
--->: -->: Serberst Kürsü
Alt 31.01.2008, 09:14   #609
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1235 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: Serberst Kürsü

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivas eriyor bitiyor....

sivasımızın nüfusu 120.000 azaldı..

dikimevi haziranda the end....

devlet malzeme ofisi kapanıyor...

6 tane vekilimiz de keyiflerine baksınlar...seçim dönemi hepsini birbirini yioyrdu sivas iyi değil diye..yazıklar olsun size..

aah şener ahhhh neden bıraktın bizi neden bıraktın sivasını ,sivasımızı..
Bundan sonra 6 değil 5 vekil kaldı...vekil sayımızda 5 e düştü :(
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2008, 09:27   #610
Dağcı
Usta Yiğido

Daumen hoch --->: SERBEST KÜRSÜ

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HaSiVasLıM58 verdiğin acı haber gerçekten üzücü, merhuma Allah'tan rahmet, yaralı kardeşimize acil şifalar, kalanlara da sabır diliyorum.
Dağcı kardeşim de bir konuyu, belliki sayfa olarak açmış, yardım konusunun gülünç yüzünü duyurmak için; ancak (benimde başımdan geçtiği için biliyorum) muhtemelen site yönetimi SERBEST KÜRSÜ sayfasında haberleri birleştirmiş. Zeki Çol yorumunda çok doğru demiş.Allah Sivas'lının gönlüne göre versin...?
--- GALİBA SİVAS'LILIĞIMIZ SADECE DİLİMİZDE ---
Yok kardeş, ilginç ve önemli bulduğumuz konuları zaten serbest kürsüye yazıyoruz...

Muhsin YAZICIOĞLU

Etiketler
abdülkadir, adac, ahlaklı, anorthosis, aŞik, chelseade, famagusta, gazİyİ, gezelim, görelimde, halk, israil, kahrolsun, kaybettİk, kazası7, kul, kÜrsÜ, protesto, serbest, sivas, sivasta, sporcu, sİvasli, trafik, trt1de, Ölü, Şaİrİmİz