arkadaşlar hepinize selamlar.öncelikle galatasaray taraftarıyım.yalnız anadoludan sivas gibi başarılı ve heyecan katan takımları görmek çok hoşuma gidiyor ve memnun oluyorum.gerçekten çok büyük renk katıyorsunuz bu lige.umarım devamı gelir.gs+sivas şampiyonlar ligine

...sadece bir kaç şey söylemek için ve sizinde fikirlerinizi merak ettiğim için siteye üye oldum.umarım gs taraftarı olarak bir kaç şey söylememe kızmazsınız.okadar şanslısınızki şehrinizin bukadar başarılı,hırslı bir takımı var.ben izmirliyim.bide bizim durumumuzu düşünün.karşıyaka,göztepe,alta y hatta altınordu gibi bukadar köklü ve taraftar potansiyeli olan takımlarımız varken süper ligte bir takımımızın olmaması ne kadar acı veren bişey...bir transfer için yazıklar olsun gibi küskün tavırlar yiğidolara yakışmaz
mehmet yıldız transferiyle ilgili bikaç şey paylaşmak istedim...bir futbolcunun arkasından böyle ağıtlar yakmaya gerek yok bence arkadaşlar.koskoca sivasspor bir futbolcunun gidişiyle ligin üstlerinden aşağılara inmez ve satılmasıyla büyüklüğünü falan kaybetmez.ayrıca asıl büyüklüğünüde mehmetin gitmesine rağmen yerini doldurarak ve hedeflerine emin adımlarla yürüyerek gösterir.sivassporun en önemli oyuncusunu satması yönetimin kendine olan güvenini gösterir bence; ki sivasspor takım oyununu çok iyi oynayan bi kadroya sahip,kişilere bağlı kalmamalı.
bülent hoca 3-4 tane yurtdışından mehmet ayarında futbolcu izlediklerini söylemişti.her futbolcu istanbul takımlarına gitmek ister ve kendini gösteren futbolcularda genelde giderler zaten.sivasspor bunun önlemini almıştır merak etmeyin.
3.5milyon+özgürcan+aydın+mehme t güven... süper transfer sivasspor açısından bence arkadaşlar.tabi ben necatiyi almanızı isterdim
bazı arkadaşlar gsde kimin yerine oynayacak demiş.nondanın düşük performasından dolayı yapıldığı kanaatindeyim.baros ve mehmet ikili forvet oynanacak sanırım.ayrıca oyuncu harcama fenerde oluyo genelde,gs'da değil
sivasspora acayip sempatim var.umarım çok iyi yerlere gelirsiniz ve uzun süre bu lige renk katarsınız.allah korusun maninasporu gördük çünkü
böyle süper başkan ve teknik direktörle sivasspor başarısını kaybetmez merak etmeyin