Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 29.12.2008, 02:56   #611
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

COKTA TIN BIR MEHMET YILDIZ ICIN SIVASLI OLMADIK BIR MEHMET YILDIZ ICIN SIVASSPORLU DOGMADIKYA GIDENE GULE GULE KALANA EYVALLAH NE FARKEDER O BU SU SIVASSPOR ONEMLI OLAN OKADARRRR ....
Alt 29.12.2008, 04:45   #612
cavo
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cavo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar hepinize selamlar.öncelikle galatasaray taraftarıyım.yalnız anadoludan sivas gibi başarılı ve heyecan katan takımları görmek çok hoşuma gidiyor ve memnun oluyorum.gerçekten çok büyük renk katıyorsunuz bu lige.umarım devamı gelir.gs+sivas şampiyonlar ligine ...sadece bir kaç şey söylemek için ve sizinde fikirlerinizi merak ettiğim için siteye üye oldum.umarım gs taraftarı olarak bir kaç şey söylememe kızmazsınız.okadar şanslısınızki şehrinizin bukadar başarılı,hırslı bir takımı var.ben izmirliyim.bide bizim durumumuzu düşünün.karşıyaka,göztepe,alta y hatta altınordu gibi bukadar köklü ve taraftar potansiyeli olan takımlarımız varken süper ligte bir takımımızın olmaması ne kadar acı veren bişey...bir transfer için yazıklar olsun gibi küskün tavırlar yiğidolara yakışmaz

mehmet yıldız transferiyle ilgili bikaç şey paylaşmak istedim...bir futbolcunun arkasından böyle ağıtlar yakmaya gerek yok bence arkadaşlar.koskoca sivasspor bir futbolcunun gidişiyle ligin üstlerinden aşağılara inmez ve satılmasıyla büyüklüğünü falan kaybetmez.ayrıca asıl büyüklüğünüde mehmetin gitmesine rağmen yerini doldurarak ve hedeflerine emin adımlarla yürüyerek gösterir.sivassporun en önemli oyuncusunu satması yönetimin kendine olan güvenini gösterir bence; ki sivasspor takım oyununu çok iyi oynayan bi kadroya sahip,kişilere bağlı kalmamalı.

bülent hoca 3-4 tane yurtdışından mehmet ayarında futbolcu izlediklerini söylemişti.her futbolcu istanbul takımlarına gitmek ister ve kendini gösteren futbolcularda genelde giderler zaten.sivasspor bunun önlemini almıştır merak etmeyin.

3.5milyon+özgürcan+aydın+mehme t güven... süper transfer sivasspor açısından bence arkadaşlar.tabi ben necatiyi almanızı isterdim

bazı arkadaşlar gsde kimin yerine oynayacak demiş.nondanın düşük performasından dolayı yapıldığı kanaatindeyim.baros ve mehmet ikili forvet oynanacak sanırım.ayrıca oyuncu harcama fenerde oluyo genelde,gs'da değil

sivasspora acayip sempatim var.umarım çok iyi yerlere gelirsiniz ve uzun süre bu lige renk katarsınız.allah korusun maninasporu gördük çünkü

böyle süper başkan ve teknik direktörle sivasspor başarısını kaybetmez merak etmeyin
cavo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda cavo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.12.2008, 04:48   #613
cavo
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cavo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu arada neden ligin sonunda gönderilmedi diyen arkadaşları da bu konuda bilgilendirmek isterim.lig sonunda kontratı bitiyor.bedavaya gitmektense şimdi gönderilmesi daha avantajlı.
cavo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 06:26   #614
ESES Mavis
Yeni Yiğido

ESES Mavis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ESES Mavis Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ya Beyler

Akili olun bir düsünün Avrupa ;Asya ,Amerika Veya Türkiye
Hangi Futbolcu iyi bir Gelir olursa Gitmez
Sana o teklif gelse sende gidersin Arsenale. bak Ronaldinyo Barcelonadan Intere Transfer oldu onlarin Seyircileri Üzülmedimi??
Ama Barcelona halen LIDER yani

Ama suda bir gercek ki Sezon Bitti zaman Gitsin önümüzde 5 ay var belkide Türkiye Sampiyonu olarak gidecek.

belki Baska Takimlardan avrupadan bile Teklif gelebilir .

Benim Görüsüm Gelene HAY HAY gidene BAY BAY!!!!

Selamlar
ESES Mavis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 06:53   #615
skynet
Acemi Yiğido

skynet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 skynet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
murteza geçerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gs de para olmadığı doğru sponsor ve önümüzdeki 6-7 senenin yayın haklarını ucuza satıp parayı nakit alıp harcadılar.Gs nin parası olsa futbolcudan önce hisselerini geri alacak.

Fenerde para imkan var başkanlarında iş yok annem kadar futboldan anlamıyor.

Mehmeti aldılarda musa yı almaları kusur kalsın gs nin ikisiide alacağını düşünmüyorum sadece gündem oluşturuyorlar benim kızdığım bizimkilerin buna alet olması.Bugün programda gs li yazar söyledi 3 aydır futbolculara para ödenmiyor diye nasıl 3,5 verecekler bize.

Ayrıca bende bir bilgi yazayım başkanın babası kaynaklı sorun takas değil gs parayı 2011 e kadar vadelendirmek istiyormuş o yüzden başkan kabul etmiyor.

Simdi oldu, demek vadelendirme isteniliyor, hele diyorum imkansiz GS nin bu parayi vermesi. Sagol kanka simdi daha iyi olaylar anlasiliyor.
skynet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 07:43   #616
fahrettin sözcü
Acemi Yiğido

fahrettin sözcü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 fahrettin sözcü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben yöneticilere seslenmek istiyorum SİVASSPOR'da her şey para demek değildir paradan önemli şeylerde vardır şampiyonluğa oynayan bir takımın gol kralliğına oynayan bir forvet oyuncusunu satması yılan deliğine deynek sokmak gibi bir şeydir
Alt 29.12.2008, 07:47   #617
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hatırlı olsun mehmet güven ve aydın çok iyi ayrıca özgürcanda iyibir alternatif.Mehmetin yerini tutmazlar ama efektif olarak kardayız.Ama 3,5 milyon euro nun tahsilatı önemli.1 yılda ödeyeceklerse iyi.yoksa hatalı olur.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 08:20   #618
murteza geçerli
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 murteza geçerli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
teknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hatırlı olsun mehmet güven ve aydın çok iyi ayrıca özgürcanda iyibir alternatif.Mehmetin yerini tutmazlar ama efektif olarak kardayız.Ama 3,5 milyon euro nun tahsilatı önemli.1 yılda ödeyeceklerse iyi.yoksa hatalı olur.
mehmet güven dediğiniz oyuncuyu kaç kez izleme şansınız oldu?

mehmet güven şu anda sadece gs nin altyapısından geldiği için o takımda duruyor bu adama gelene kadar şu anda türkiye liginde hazır 20 tane oyuncu var alıp direkt oynatıp kısa vadede verim alabileceğin.Çok yetenekli diye lanse edilen ama 3 senedir çıkışını yapamamış oyuncu mehmetki bence son derece sıradan bir oyuncu.

özgürcanı sakarya forması altında seyretme şansım oldu her şeyden önce iki ayağını kullanan şutu olan araya kaçan oyuncu,adriano tarzı var ama sahada bunu ne kadar gösteriyor tartışılır her şeyden önce çok kilolu biraz daha kilo alırsa halterci olur muhtemelen,birde çok sorunlu oyuncu gittiği kayseridende sakaryadanda problemli şekilde döndü ama tutarsa bence iyi çok iyi isim.

Aydın kiralık gelecekmiş,gs nin pilot takımı olmayı kabul etmiyorum biz emek harcayıp pişirelim 2 sene sonra ardada olduğu gibi kaymağını gs yesin kurnazlıktan öte bir şey değil.
murteza geçerli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda murteza geçerli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.12.2008, 08:47   #619
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bende uzuluyorum ama bir buyuk kulup gelirse ve iyi para verirse hangi oyuncu gitmez napalim
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 08:48   #620
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bize nonda gelebilir mi acaba gs sitesinde mutsuz oldugu diye yaziyor?
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan