Ahh kamil ahh cok özledik seni bee...keske geri gelseydin...böyle bir oyuncu nasil satilir yönetim?Insallah geri dönersin. Gelmis gecmis en iyi oyunvulardan biri :(
Grosicki gitmekli kendisine iyilik yapti. Suan kendini gelistiriyor. Hemen hemen her hafta ilk 11. Sivastayken polonya milli takimina cagirilmiyordu, simdi her milli macta cagirilyor ve oynuyor. 1-2 seneye baska daha iyi bir takima gidebilir. Sadece bizim yanlisimiz ucuza satmamiz oldu.
Grosicki gitmekli kendisine iyilik yapti. Suan kendini gelistiriyor. Hemen hemen her hafta ilk 11. Sivastayken polonya milli takimina cagirilmiyordu, simdi her milli macta cagirilyor ve oynuyor. 1-2 seneye baska daha iyi bir takima gidebilir. Sadece bizim yanlisimiz ucuza satmamiz oldu.
her hafta ilk 11. Sivastayken polonya milli takimina cagirilmiyordu bunu da bi sebebi var kardesim........
bak bizdeyken aynesi Riza Hoca yapti bir Mac oynati 2 Mac yatti bu da Smuda ( Eski PolanyaMilli Hocasi ) aynesi yapti simdiki Milli Hocasi Kamilin Kapaitesi ve Kalitesi biliyo ve sürekli ilk 11 de yer aliyo!!!!
Simdi herzaman soriyorum MEHDI NEDEN GELDI KAMIL NEDEN GITTI???? Bunu bana aciklayan kisi varsa söylesin COK SEVINIRIM
ahhhhhh Kamilcim seni ÖZLEDIK!!!!!!!