Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Hasan Kabze
Alt 26.07.2007, 19:58   #661
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Hasan Kabze

Alıntı:
alico58_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BENCE HASAN KABZE'NİN GS AYRILMASININ NEDİNİ KALEKTER YADA KİŞİLİK DEĞİL HAKAN ŞÜKÜR GİBİ BİR 5 PARA ETMEZ PARA GÖZ İNSANIN OLMASIDIR.DÜŞÜNİN Kİ GALATASARAY'DA 3 SEZONDUR 15 GOLÜ BULAMAMIŞ VE 36 YAŞINDA BİR FUBOLCU KALIYOR DA 25 YAŞINDAKİ ASLAN GİBİ NEREDEYSE OYNADIĞI HER MAÇTA GOL ATAN BİR FUTBOLCU GÖNDERİLİYOR ARKADAŞLAR BENCE BU FUTBOLUN CİLVESİ BEN KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM HASAN'NIN GS DAN GÖNDERİLMESİNİN TEK SORUMLUSU HAKAN ŞÜKÜR DÜR.HASANIN KİŞİLİĞİNDEN FALAN DEĞİL SONUÇTA BİR ÜMİT KARAN KADAR GECE HAYATLARI İLE MEDYAYA TAŞINMADI HİÇ BİR ZAMAN VE O KADAR MİLLİYETÇİ BİR KARDEŞİMİZMİŞ Kİ HELAL OLSUN SİVAS TA BÜYÜMEDİĞİ HALDE 58 NUMARALI FORMAYI GİYDİ O KADAR FUTBOLCU VAR Kİ MEMLEKETLERİNİ İNKAR EDEN ( ÜMİT ÖZAT ) GİBİ.HASAN KABZE'YE BAŞARILAR DİLİYORUM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.TÜRK FUTBOLUNUN ONUN GİBİ GENÇ VE AHLAKLI FUTBOLCULARA ÇOK İHTİYACI VAR.

SAYGILARIMLA.
Gardaş sen burda Ümit Özata çok büyük ayıp ediyorsun bence.Çünkü benim bildiğim Ümit Özat her zaman Sivasa gider Sivasspor tesislerine uğramadan gitmez.Sen onu 58 numarayı giymediği için söylüyorsan neden giymediğini söylim kendisi açıkladı hatta Fenerbahçede forma numaralarında sınır varmış onun transfer olduğu zamanlarda 5 numarayı giyincede onda kaldı.(nasıl Galatasarayda Bülent Korkmazın 3 numaralı forması gibi)
Alt 26.07.2007, 20:20   #662
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt
Standart --->: HASAN KABZE GELİR Mİ ?

HASAN KABZENIN GELMESI COK IYI OLUR TABIIKI.SAYGILARIMLA...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Hasan Kabze
Alt 26.07.2007, 20:22   #663
Rasimsivasli
Acemi Yiğido

Rasimsivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Rasimsivasli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Hasan Kabze

isiniz gücünüz yokmu ya ne yapacaksiniz hasan kabzeyi iyi oynasa gs de kalirdi demekki sorun var ortada bi düsünüz feldkampf ne diye cikariyor onu begenmedigi icin adam yillardir antröner bunu bilmelisiniz bizde yeter artar bile ama bizim sorunumuz orta saha ve defans lazim ben suan sivassporun halinden memnun degilim eger dedigimi yaparlarsa iyi olur bence o zaman firtana olur SIVASSPORUMUZ
Rasimsivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: -->: --->: -->: HASAN KABZE GELİR Mİ ?
Alt 26.07.2007, 23:19   #664
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: --->: -->: --->: -->: HASAN KABZE GELİR Mİ ?

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

YUKARDA YAZMIŞTIM AMA HERHALDE GÖRMEDİN. ONUN İÇİN BURAYA KOPYALADIM. AYNEN ŞUNU YAZDIM :
EVET DOĞRUSUN CİHAN KOCAELİSPOR'DAN GELDİĞİNDE ORTA SAHA ADAMIYDI. FATİH TERİM'İN İKİNCİ DÖNEMİYLE GELDİ. HATTA 2002 JAPONYA'YA DA GİTMİŞTİ. AMA DİKKAT EDERSEN KENDİNİ HİÇ GELİŞTİREMEDİ. ORTA SAHADA DA HİÇ BİR ZAMAN PASÖR BİR ADAM OLMAMIŞTI. DAHA ÇOK ÖN LİBERO DEDİĞİMİZ OYUN OYNAYAN DEĞİL , OYNATMAYAN BİR ADAM HÜVİYETİNDEYDİ. Nitekim HAGİ DÖNEMİYLE BİRLİKTE GALATASARAY'DA SAĞ BEK OLMADIĞINDAN ORDA OYNAMAYA BAŞLADI. CİHAN İLE VOLKAN ARSLAN ASLINDA O DÖNEMDE GS - FB MAÇINDA ETTİKLERİ MÜCADELE İLE GÜNDEME GELDİLER. AMA CİHAN HİÇ BİR ZAMAN BİR MAÇA DAMGA VURAMADI. HATTA BAKIN SPOR SİTELERİNE. GS CİHAN'I SATMA GEREKÇESİ OLARAK HİÇBİR ZAMAN DÜZ OYUNCU OLMANIN ÖTESİNE GEÇEMEDİ DEMİŞ. AGS FORUMLARINA BAKARSANIZ EN ÇOK CİHAN'IN GİTMESİNE SEVİNİYORLAR. BENCE BİZDEKİ AYTAÇ DAHA İYİ BİR DEFANS ADAMI. HA ORTA SAHA LAZIMSA O ZAMAN DA OLCAN TAM ORANIN ADAMIDIR.

BU ARADA CİHAN LUCESCU ZAMANINDA GS FORMASI HİÇ GİYMEMİŞTİR. LUCESCU'NUN İLK YILINDA SAĞ BEK FATİH AKYEL İKİNCİ YILINDA DA SEBASTİAN PEREZ'DİR.
FUTBOL OYUNU DUNYA GENELINDE TAKRIBEN 7-8 DUZ OYUNCU VE 3 ILA 4 SHOW YONU AGIR BASIP GOZE HOS GELEN FUTBOL OYNAYAN(BUNUN DEGISIK TANIMLAMALARI DA VAR, DANSOZ, TOP CAMBAZI, ARTIST VB.)FUTBOLCULARLA OYNANIR.
ASKERLERIN GENERALLERDEN FAZLA OLMASI GEREKIR.AKSI HALDE KAZANMA SANSINIZ YOKTUR.
SIZIN DE TAKDIR EDECEGINIZ GIBI DUNYADAKI EN BASARILI EKOL ALMAN EKOLUDUR.ISTIKRAR ,DISIPLIN, FIZIK KONDISYON, BELKI GOZE HOS GELMEYEN BIR FUTBOL TARZI AMA BASARI GARANTISI VARDIR.ALMANLAR BUTUN TURNUVALARDA BU MANTALITE ILE EN AZ YARI FINAL YADA FINAL OYNAMISLARDIR.OTTO REHNHAGEL ILEDE YUNANISTAN TAKIMI BU SEKILDE AVRUPA SAMPIYONU OLMUSTUR.BU OYUN SISTEMINDEKI EN BUYUK PAY SAHIPLERI CIHAN HASPOLATLI GIBI SIZIN TABIRINIZLE OYNAYAN DEGIL OYNATMAYAN VE DUZ OYUNCULAR DIYE ADLANDIRILAN SINIF OYUNCULARDIR.
AYRICA SIVASSPORUMUZ SUPER LIGE YUKSELDIGI SEZONA KADAR SAGLAM BIR GALATASARAY TARAFTARIYDIM.CIHAN HASPOLATLININ 2002-2003 SEZONUNUN DEVRE ARASINDA JOAO BATISTA ILE BIRLIKTE ARA TRANSFERDE GALATASARAY KADROSUNA DAHIL EDILDIGINI VE O DONEMDE MIRCEA LUCESCUNUN TEKNIK DIREKTOR OLDUGUNU UNUTACAK KADAR YASLANMADIM.
SAYGI VE SEVGILERIMLE
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: --->: -->: --->: -->: HASAN KABZE GELİR Mİ ?
Alt 26.07.2007, 23:36   #665
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: HASAN KABZE GELİR Mİ ?

Alıntı:
YavuzTheYigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
FUTBOL OYUNU DUNYA GENELINDE TAKRIBEN 7-8 DUZ OYUNCU VE 3 ILA 4 SHOW YONU AGIR BASIP GOZE HOS GELEN FUTBOL OYNAYAN(BUNUN DEGISIK TANIMLAMALARI DA VAR, DANSOZ, TOP CAMBAZI, ARTIST VB.)FUTBOLCULARLA OYNANIR.
ASKERLERIN GENERALLERDEN FAZLA OLMASI GEREKIR.AKSI HALDE KAZANMA SANSINIZ YOKTUR.
SIZIN DE TAKDIR EDECEGINIZ GIBI DUNYADAKI EN BASARILI EKOL ALMAN EKOLUDUR.ISTIKRAR ,DISIPLIN, FIZIK KONDISYON, BELKI GOZE HOS GELMEYEN BIR FUTBOL TARZI AMA BASARI GARANTISI VARDIR.ALMANLAR BUTUN TURNUVALARDA BU MANTALITE ILE EN AZ YARI FINAL YADA FINAL OYNAMISLARDIR.OTTO REHNHAGEL ILEDE YUNANISTAN TAKIMI BU SEKILDE AVRUPA SAMPIYONU OLMUSTUR.BU OYUN SISTEMINDEKI EN BUYUK PAY SAHIPLERI CIHAN HASPOLATLI GIBI SIZIN TABIRINIZLE OYNAYAN DEGIL OYNATMAYAN VE DUZ OYUNCULAR DIYE ADLANDIRILAN SINIF OYUNCULARDIR.
AYRICA SIVASSPORUMUZ SUPER LIGE YUKSELDIGI SEZONA KADAR SAGLAM BIR GALATASARAY TARAFTARIYDIM.CIHAN HASPOLATLININ 2002-2003 SEZONUNUN DEVRE ARASINDA JOAO BATISTA ILE BIRLIKTE ARA TRANSFERDE GALATASARAY KADROSUNA DAHIL EDILDIGINI VE O DONEMDE MIRCEA LUCESCUNUN TEKNIK DIREKTOR OLDUGUNU UNUTACAK KADAR YASLANMADIM.
SAYGI VE SEVGILERIMLE
Maalesef yanlış bilgi. Cihan Haspolatlı Gs'ye tam olarak 2002 Dünya Kupası'nın bitişi ile Kocaelispor'dan bonservissiz olarak katılmıştır. Yani İkinci Fatih terim döneminin başlangıcı ile. Devre arasında gelen Volkan Arslan'dır. Tff resmi siteye bakabilirsiniz ayrıntılı bilgi için. Ayrıca o dönemde dünya kupasında oynayan Gs'li oyuncular Türkiye Milli takımı kupada başarılı olduğu için turnuvadan sonra başkan Özhan canaydın'ın elini öpmüşlerdi. Bu törende Cihan da vardı.

General - asker sentezinize katılıyorum. Ama Cihan'ın standart özelliklerinin bile ( mesela pas verme ) çok eksik olduğunu düşünüyorum. Zaten ben Cihan'ın mevkisinde oynayan bir adam için Tümer gibi teknik olmasını bekleyecek kadar hayalperest değilim. Ama yanındaki adama bile olsa isabetli pas atmasını beklemeliyim. Veya hız faktörünü beklemeliyim. Bunlar yoksa kademeye girmeyi bilmeli. Tabiki Cihan defans adamı olmadığı için çeşitli zorluklar yaşamış olabilir. zaten sessiz, sakin iyi niyetli bir futbolcu görünümündedir. Fakat benim şahsi görüşüm bizim takımımıza faydalı olmayacağı yönündedir.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
lütfen bakın....
Alt 27.07.2007, 10:17   #666
yuyarus
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yuyarus Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart lütfen bakın....

arkadaşlar merhabalar,geçen haftadan beri asya kupasını takip ediyorum,suudi arabistanın 9 numarası Malek Al Hawsawi,inanılmaz bir oyuncu,bülent hoca belki biliyordur izlemiştir,kesinlikle sivassporu uçurur,linkleri tıklarda izlerseniz hak vereceksiniz,biri bülent hocaya bunu iletsin lütfeeensivasspor bi gün avrupada final oynuycak...

http://www.youtube.com/watch?v=6wCSc1SqPkM

http://www.youtube.com/watch?v=gNcA12o8YLM

valla izleyin cidden roooobinyo al mamlakaet,tam sivasın adamı bülent hocam izle,arap topçu disiplin sorunuda olmaz sivasta
yuyarus isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: lütfen bakın....
Alt 27.07.2007, 10:47   #667
engin2609
Tecrübeli Yiğido

engin2609 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 engin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz sein
Standart --->: lütfen bakın....

BENCEDE GÜZEL BİR FUTBOLCU

YİGİDOLARR
engin2609 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.07.2007, 11:10   #668
oguzhan_1616
Usta Yiğido

oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

GÜZEL Bİ FUTBOLCUYSA NEDEN ALMAYALIM AMA BENİM İNTERNET KOTALI İZLEYEMEYEĞİM VİDEO YU
oguzhan_1616 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.07.2007, 11:10   #669
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick

o dediğin futbolcu gelirmiki izledim çok iyi bir oyuncu gelmek istese bile parasorun olmazmı
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.07.2007, 11:33   #670
BAŞARDIK
Acemi Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 BAŞARDIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

beşiktaşlı oktayda milli takımda yapmıştı bunları.ama futbol hayatı hep inişli çıkışlı devam ediyordu onun.1 maça göre bakmamak gerekiyor.videoya bakacaksak,vieoda güzel görüntüleri var futbolcunun.ama 1 maçlık.
BAŞARDIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır