eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Arkadaslar sivasspor formalari ne zaman cikacak? Mesela Bursanin formalari cikti!
Yardimci olabilirseniz ben Balikesire gidecektim orda yakinlarda sivasspor formasini bulabilirmiyim ? Bu arada Balikesirsporun formasi Sivasin kine benziyormus!
millet transfer yapar bizimkiler bakar transfer politikası bence bizim takımın bilgi beceri yok basın sözcüsü yok adam akıllı bir tane abdulkadir var alınan başkada yok diğerleri fasafiso transfer edildimi edildi maksat milleti susturmak için yapılan transferler yabancı transferler ne oldu kesin bir açıklama yok sadece söylentiler var her sezon aynı hikaye bizler bıktık sizler bıkmadan usanmadan devam ediyorsunuz tsk ler yönetim .........
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MEVLUTHOCAOGLU'a Teşekkür Ediyor...
Transferin son günü Bülent Ertuğrul'u alıp transferi kapatırız diye düşünüyorum.
Kamp başladı hala ortada transfer yok.Basiretsiz yönetimden çok fazla birşey beklememek lazım.Takım onların malı taraftarı kale alan yok.Herşeye rağmen zaten yalakaları var onlar durumdan memnunlar ne gerek varki transfere falan.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...