07.04.2011, 18:28
|
|
Acemi Yiğido
45 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Bjk Maç Fotografları
Alıntı:
bortecine Nickli Üyeden Alıntı
İsme gerek yok. Kaldiki isimlerin çoğunuda bilmiyorum. Simalarını dersen sende biliyorsun.
|
Ben size bir cevap vereyim. Tatmin eder umarım sizi.
Doğrudur geçmişte başka takım taraftarı olan kardeşlerimiz var içimizde ki bende onlardan biriyim.
Ama size şunun garantisini verebilirim ki şu an için Yeniçeriyim diyen hiç kimsenin üzerinde başka takım ürünü göremezsiniz veya dilinde başka bir takım tezahüratı duyamazsınız.
Hani şöyle düşünmek lazım. Şimdi en kral Sivassppor'luyum diyen bir kişinin bile geçmişte taraftarı olduğu bir İstanbul takımı var. Geçmişten bugüne sadece Sivassporluyum diyenlerin sayısı oldukça az. Heralde bunda hem fikiriz.
Ama şu an için ve yaklaşık 3 sezondur Sivasspor için memleketi için çabalayan ter döken memleketin gençleriyiz. Bizleri siz geçmişte şu takımı tuttunuz diye yargılamaya kalkarsanız emin olun stadda kimse kalmaz.
Ben Sivassporluyum ben Sivas'lıyım. Geçmişte yapılan hataları bugün yaptıklarımızla telafi ettiğimizi düşünüyorum. Önemli olan hatamızı anlayıp bugün Sivassporumuz için mücadele etmemiz değil mi? Ayrıca; Ben, bunları eleştirmek için değil bu durumdan memnun olduğunuzu dile getirmek için söylediğinizi düşünüyorum. Umarım yanılmıyorum?
Kısacası Yeniçeriler içinde olan hiç kimse İstanbul yalakalığı yapamaz, buna izin vermeyiz. Gönlünüz rahat olsun.
İçimizde Sivasspor aşkı, Yeniçeri ruhu var.
Saygılar..
Alemde YENİÇERİ!!!
|
|
|