23.09.2015, 23:19
|
|
Tecrübeli Yiğido
239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 569
|
Cevap: Sergenin Suyu Isındı Kaynar Oldu Artık !!!
Alıntı:
halilxx58 Nickli Üyeden Alıntı
Normalde 'basari istikrarda saklidir, sabretmek lazimdir' diye düsünürüm fakat bu Sergenle olacak is degil. Yönetimi en cok elestirenlerin baslarinda geliyorum fakat su an en büyük suc Sergende. Bu takim Sergenin kurdugu takim, transferler onun transferi. Yönetim gecte olsa hocasinin istedigi transferleri yapti. Aksi olsa Antepte yaptigi gibi ceker giderdi.
Yeni transferlerden Cagatay, Yigit, Erkan, Yekta, HAKAN ve Beykan oynadi ve hepside kalitesini ispatlamis oldu! Hakani büyük harflerle yazdim cünki nedense bey efendinin dokunulmazligi var takimda. Kac tane orta saha transfer ettik, arkasindan küfür ettiginiz Kadiri arar olduk.
Taraftarlar arasinda Bülent Uygun sesleri yükselmeye basliyor, fakat sizce Bülent hoca bu takimla basarili olabilirmi? O dönemki basari takim ruhunda sakliydi, hirsindan kulübeyi yumruklayan hocayla, teknigi zayif ama topu aldigi zaman geri vermeyen Mehmetle, tekmeye kafa atan Hayrettinle, kosmaya basladigi zaman kimsenin yetisemedigi Baliliyle, rüzgarin oglu Abdurrahmanla, her zaman ve her durumda kalede güven veren Petkovicle ve digerleriyle mümkündü.
Sizce Bülent hoca geri dönse o ruhu Batuhanla, Hakan Özmertle, Yektayla, Yigitle, Orhan Gülleyle Setkus veya Korcanla yakalamak mümkünmü?
|
Oyuncuya ruhu hoca kazandırır (örnek mi..?Fatih Terim Hikmet Karaman Bülent Uygun.
|
|
|