Eğri oturup doğru konuşalım
1)-SİVASSPOR tarihinde ilk defa 4.üncü oluyor,bu büyük başarıdır.
2)-Takım müthiş bir başarı yakalamışken,Rize beraberliği-Ankaraspor yenilgisi-FB-BJK-GS yenilgileri acemiliktir.Defansa önem verse bu kadar gol yemezdi.
3)-Taraftar takımını henüz anlamamıştır,tam destek olamamıştır.UEFA yolunda son maç GENÇLER maçında(19 mayıs) kale arkası boş ise bu bir ayıptır.
4)-Taraftar takım gol atmadıysa ya da yenik ise daha fazla destek olmalıdır.Bizimkiler ise rakip saldırınca ıslık çalıyor.Tezahüratına devam et be kardeşim.Futbolcu da strese düşmezmi?
5)-SİVAS kimlik ikilemi yaşıyor.Bir yanda tuttuğu diğer takımlar bir yanda SİVASSPOR.Hani Allah göstermesin SİVASSPOR küme düşerse ,ben yine eski takımımı tutarım,ve o zaman derim ki yok kardeşim ben zaten sizdendim.SİVASSPOR'u tutmamıştım deyip kendini tatmin edecek.
6)-5058 kampanyasına destek verilmedi.7 milyon SİVAS'lı olabilir ama SİVASSPOR'u tutan,formasını her yerde gururla taşıyan,kendini gerçekten özümseyen SİVAS küme düşse bile destekleyen kaç kişi?
7)-Diğer takımlarla gereksiz polemiğe giren bizim yönetim değilmi?
8)-2.LİGTE MÜCADELE EDERKEN TARAFTAR DERDİ Kİ FUTBOLCULAR OYNAMIYOR Kİ GARDAŞ HELE BİR OYNASIN SEN GÖR,AHA İŞTE TAKIM SÜPER YA TARAFTAR NEREDE?
9)Stadda SİVAS diye bağırmaktan nerede ise utanıyoruz.
10)-SENEYE BU BAŞARI GELİR Mİ BİLMEM ,ÇOK ZOR FAKAT SİVAS'lı bundan sonra takımını özümsesin,sevsin,desteklesin,E SKİŞEHİR-BURSA-SAKARYA gibi asıl o zaman sırtı yere gelmez.SİVAS'ta her nesil SİVASSPOR'un teminatı olur.
11)-Seneye ilk dördün altında bile kalsak desteğe devam etmeliyiz.
12)-İNTER TOTO bir vitrin,hem federasyon hemde TÜM Sporseverlerin bize sempati duyması yönünde.Buradan UEFA'ya gidebilirsek ne ala.
13)-ÖNCE SİVASSPOR ve mümkünse tek takım SİVASSPOR olsa en iyisi olacaktır.Fakat hele FB şampiyon olsun da o olmazsa GS yerine SİVAS olsun BU MANTIK YANLIŞ ve BU MANTIKLA KESİNLİKLE OLMAZ.
14)-SİVAS yönetimi 4 EYLÜL de konser düzenlese fena olmaz.Ya da Avrupa'dan temas kurarak ünlü bir takımı özel maç yapmak üzere SİVAS'a davet etse.
|