Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
GÜZEL İNSAN İNSANLARIN KÜLTÜRLÜ OLDUĞUNU KÜLTÜRSÜZ OLDUĞUNU NERDEN BİLİYORSUN TRİBÜN LİDERLERİ KÜLTÜRLÜ OLSAN DİYORSUN EYVALLAH MARATONDATİ TRİBÜN LİDERİ KARDEŞİMİZİN HANGİ OKUL MEZUNU HANGİ TEVLET KURUMUNDA MÜDÜR OLDUĞUNU ARTI BU SİTEYE SENELERDİR HİZMET VEREN BU SİTEDE ADMİNLİK YAPAN KİŞİDİR O KİŞİ HAKKINDA BİLGİLERİ SİTE YÖNETİMİNDEN RÜŞTÜ ELMASTAN AYHAN BAYRAKTAN GÜNAYDAN ÖĞRENE BİLİRSİN ONLAR NE SÖYLERDE DOĞRU DİYECEĞİM HER KONUDA BENDEN BİLGİ ALMAK İSTİYORSAN TELEFON NUMARALARIMI VERİYORUM ..................... BU NUMARALARA MESAJ ÇEKE BİLİRSİN ARAYA BİLİRSİN SENDE TELİNİ VERİRSEN BENDE ARAYA BİLİRİM İMDİİİİ ŞUNUDA UNUTMADAN SÖYLEYEYİM BENİDE BU SİTENİN YÖNETİCİLERİNE SORA BİLİRSİN DERNEĞİMİDE SORA BİLİRSİN ONLAR BENİM HAKKIMDA NE DERSE DOĞRUDUR DERİM BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR DERİM SAYGILAR GÜZEL İNSAN
|
Güzel abim, ben başkanınıza yani sana veya reıslerıne kultursuz demedım, grubun ıcersınde cok fazla amıyane tabırle, dovusten kavgadan baska hıcbıseyden anlamayan tıpler var, ıkı dakıka konusulamayacak gorus alıs verısınde bulunulamayacak kısıler var. Bu tıp ınsanları aranızdan uzaklastırmanız lazım, bunlar oldugu surece elıt ınsanlar o gruplara asla dahıl olmaz. Ben kendım ıcın demıyorum yanlıs anlasılmasın. Sivasta aslında cok da fanatık olan Sivasspor'a gonul vermıs olan o kadar gencımız varkı, tertemız bılınclı nerde ne yapması gerektıgını bılen. Bu kısılerı dernek veya grup her neyse dahıl edersen ınan daha kalıtelı bır grup olusturursun. Genelleme yapmıyorum suankı gruplarda Sivasspora gercekten gonul vermıs ıyı nıyetlı elemanlar da var tabıkı. Ama su arka yapmaya calısan tıplerı uzaklastır abı gruptan, nacızane tavsıyemdır. Baskanın dedıgı lafları daha once bırınden daha duymustum, o aslında guclu bır taraftra kıtlesı ıstemıyor, elestırılmek ıstemıyor! Saygılar canım abım.