Cevap: Adanaspor mu yoksa Kasımpaşa mı ?
Ben hic üzülmedim ama sevinmedimde Kasimpasa'nin cikmasina cünkü 5.Istanbul takimi cok fazla oldugu kanatindeyim.
Benim tek üzüldüm nokta ANADOLU TAKIMLARINA yapilan haksizliklar. Ya maci izleyen zaten bana hak vereceklerdir, Kasimpasa topu eliyle disara atiyor Hakem Penalti verecegine Korner diyor, oda yetmedi Rahman gol atmadan önce bir Serbest Vurus Karari geldi ve Fifa Hakem'i Fırat Aydınus herkesin tereddütsüz Sari Kart verecegi Pozisyonda Hakem görmemezlikden geciyor sanki eger Luiz Henrigue'ye ikinci Sari Kart'i gösterseydi Kasimpasa o dakikalarda 10.Kisi kalacakdi. Ben burada Adanasporu savunmuyorum benim savundugum ANADOLU TAKIMLARI.
Sivasspor da hic yara almadi mi Hakemlerden , Volkan Sen Trabzon-Sivas macinda Kaan 'a yumruk atiyor Hakem Kuddusi Müftüoglu aferim Cocugum diyor resmen Volkan'a. Sonra Baris Simsek , Abdullah Yilmaz'in bizlere yaptiklarini aklima getirdigim zaman cildiriyorum. Bu pis insafsiz Hakemler 4.Büyütülmüs takimlara hem jest yapiyor hemde Anadolu takimlarinin hakkini yiyor. Bu zararları sadece Külübler görmüyor ,Türk Futbolu da görüyor. Sonra Ne Yazık Ki hep geride kaliyoruz!
|