selam yiğidolar,siteye yeniüye oldum,almanya,kölün şehrinde oturuyorum,şu anda istanbuldayım,siteyi ş.usta ,aracılığıya tanıdım,siteyi yapan arkadaşların,elerine sağlık çokgüzel,inşallah bundan sonrabende,zaman buldukca burdayım.
[QUOTE=ARAP]selam yiğidolar,siteye yeniüye oldum,almanya,kölün şehrinde oturuyorum,şu anda istanbuldayım,siteyi ş.usta ,aracılığıya tanıdım,siteyi yapan arkadaşların,elerine sağlık çokgüzel,inşallah bundan sonrabende,zaman buldukca burdayım.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]hoş geldiniz inşallah sitemizden memnun kalırsınız tekrar hoş geldiniz[/COLOR]
walla ben aslında sitenin eskilerindenim ama bi karışıklık falan oldu sonra isim değişikliğine gittim.. ben istanbul gazimahallesinde zara büyükköylüyüm.yaş 16+ )) ismim çağrı
slm arkadaşlar bn yalovadan mert ama aslen sivaslıyım ve sivassporlu dostlarla forumlarda mükemmel ve eğlenceli dakikalar geçirme dileğiyle herkeze kolay gelsin
[QUOTE=yigido_58_77]slm arkadaşlar bn yalovadan mert ama aslen sivaslıyım ve sivassporlu dostlarla forumlarda mükemmel ve eğlenceli dakikalar geçirme dileğiyle herkeze kolay gelsin[/QUOTE]
[B]Hosgeldin, bol eğlenceli dakikalar [/B]