Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Polonya Liginde yapmış olduğum araştırmada Lech Poznan kulübü şu an lider durumda,play off maçları devam ediyor,beğendiğim oyuncu ise Jagiellonia Bialystok takımından;ligde 3. durumdalar...Sivasspor bu takımdan eğer bir oyuncu izlemişse bu oyuncu orta saha oyuncusunun Maciej Gajos olabilir diye düşünüyorum...Bu oyuncu Bursasporda bir kaç yıl önce oynayıp Çin e transfer olan Arjantinli oyuncu stilinde bir oyuncu olduğunu videolarından izledim...2016 ya kadar sözleşmesi var..10 numara mevkiinde oynayan bu oyuncu oldukça da gol atan bir oyuncu...Oyuncu 1991 doğumlu bir oyuncu...Maciej bu yıl ligde 35 maçta 9 tane gol atmış...İşin ilginç yanı Jagiellonia Bialystok takımı Grosecki nin sivasspora transfer olduğu takım...Ben bu solak oyuncuyu beğendim ama Sergen ne düşünür bilemem.....Polonya liginden 2. isim ise bir forvet adı Antonio-Mirko Colak;takımı Lechia Gdansk ...Hırvat asıllı bir oyuncu..Polonya da kiralık oynoyor ama Almanaya' nın Duisburg takımından bu takıma gelmiş...Oldukça genç bir santarfor,23 maçta 10 gol atmış...Bu oyuncunun sözleşmesi 2015 sonunda bitmiş gözüküyor...1.88 cm boyunda...Oldukça da süratli bir oyuncu;yaşı 21 ...Altyapı eğitimini de Almanya da almış...Başka oyuncularda var..Şimdilik bu kadar..
|