34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
Değerli yiğido hemşerim,amacım kesinlikle siyasete bulaşmak,sataşmak değil,sadece gerçekolan şeyleri yazdım,maalesefki herkonuda olduğu gibi futbolda gırtlağına kadar siyasete bulaşmış vaziyette,şuan hepimiz çok üzgünüz daha yazacak çok şey varda ,onuda sivassporun düşmesi kesinleştiği zaman yazmayı düşünüyorum,şunu iyi bilsinki herkes ,sivas düşerse ,gerek sivasın o gereksiz milleti,gerek sivas basını,gerek sivasspor yönetimi,gerek o şehri layıkıyla temsil edemeyen siyasilerin hatalarını ,suçlarını tek tek yüzlerine vuracağım ,tek 1 örnek vrsem nedemek istediğimi anlarsınız,bugün süperligde mücadele eden tüm takımları devletle işyapanlar yönetiyor, sivasspor hariç,bugün küme düşmesi kesin olması gereken antep,transfer yasağı olan antep ,borçlarını devletten örtülü ödenekten alıp ödeyen transfer eden antep krizden kurtuluyorsa,bugün milletin bilmemneyine koyan işadamı ülkenin 4 bitarafından katrilyonluk ihaleler alıp rizeye dünyanın parasını veriyorsa,bugün başakşehir,namı diğer [ibbspor]siyasetin tepesindeki kişilerle yakın akrabaysa ve devletle işyapıyorsa,bugün Kasımpaşaya hem devlet,hem Beyoğlu belediyesi dünyanın parasını akıtıyorsa,başındakiler devletle işyapan eski bjk li yöneticilerse,bugün Osmanlı spora namı diğer [ankara büyükşehirspor],ankaraya hizmete harcanması gereken paralarla, melih gökçeğin oğlu takım başkanlığı yapıyorsa,kayserispora büyükşehirden trilyonlar akıtılıyorsa,mersin yıllarca bakan desteğiyle yolalmışsa ,antalyaya büyükşehir belediyesi yardım ediyorsa,trabzonu,bjk yi,gs yi,bjk yi saymıyorum bile ,kimse futbolun içinde siyaset yok demesin pis konuşurum ,onca ihaleden ,yağmadan,sivas da pay alamıyorsa ,suç yönetimindir,sadece galibiyet primleriyle ligi götürmeye kalkarsan olacağı budur,şimdi sivassporun isim sponsoru medical değilde kombassan ,Yimpaş,torku gibi geniş katılımlı 1 şirket olsaydı devletten ballı ihaleler alıp sivassporu destekleseydi sivasspor değil düşmeye ,şampiyonluğa oynuyor olurdu .
|