Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647
|
Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?
Yazmayım diyorum ,yinede kendimi tutamıyorum,yaw lig bitmeden takımı düşürenler,hattaa daha maç oynanmadan sezon başında takımı küme düşürenler ,nasıl bir ruh haliyle yaşıyorlar anlamıyorum,nerden biliyorsunuz düştüğümüzü yada düşeceğimizi?siz hiç sivassporun düştüğü zamanı hatırlıyormusunuz?meselaa enson düştüğü yılı bilen kaç kişi çıkar?düştükten sonra bırakın süper ligi,2.lige kaçyılda döndüğünü biliyormusunuz ?düşme lafını bu kadar kolay şekilde ağzınıza alıyorsunuz,insan gibi rica ettik,kardeşim eğer siz inanmıyorsanız ligde kalacağımıza,sezon sonuna kadar susun ,belki böylelikle takıma daha faydalı olursunuz,bu takım düşebilir elbetteki,ihtimal dahilinde,ancak ligdede kalabilecek pozisyonda ,ya düşüp 34 maç hepsi şampiyonluk adayı takımlarla mücadele edip ,artık kaçyılda çıkarız ,yada dahada alt lige düşeriz bilemiyorum,yada kalan 10 maçta takımı yalnız bırakmayıp 6 galibiyet alıp ligde tutarız,özellikle sivasda yaşayanlar buna karar verecek,kapınızın önündeki maçlara gitmeyip ,sonrada ahkam kesmenin,pişman olmanın,üzülmenin anlamı yok,bazı şeyler vardır ,değeri kaybedilince anlaşılır,gerçi şimdiye kadar kaybedilen değerlerin kıymetini bilmedilerya,hiçdeğilse herkesin ortak değerimiz sivasspora sahip çıkın,maçları full dolu stadda oynayalım,ozaman kalıyormuyuz ,düşüyormuyuz görürüz,bu takım ligde kalacaktır ,bunu kimseye moral depolamak,yada iyimserlik aşılamak için söylemiyorum,belki çok zorlanacağız ,bu takımın şimdiye kadar bu kadar az puan toplamasının nedeni güçsüzlük,zayıflık,değildir,en başta hocalarının yetersiz<liği,forvet ve stoper eksikliği[batuhan&ümit]vakası,sol açık,önlibero, eksikliği ,takım çok eksik arkadaşlar ,bencillik,ruhsuzluk,takım içindeki arkadaşlık,takımdaşlık ruhunun eksik olması,yönetim hatası ve hakem hatalarıdır,şuanda bu hataları ,nedenleri,niçinleri, konuşacak zaman değil,elbetteki Eskişehir ,konya,antalya maçlarını almış olsaydıkki kazanmayı hakettiğimiz maçlardı ,şimdi daha gür bi sesle ligde kalırız diyebilirdik,uzun lafın kısası bu takım evinde 4 galibiyet ,deplasmandanda 2 galibiyet alırsa ligde kalır ,evimizde oynayacağımız 6 maçtan enaz 4 galibiyet şart,eğer 3 te o çekersek zaten konuşmanın anlamıyoktur ,rizesporu bile yakalarsak şaşırmayın derim ,bu takım düşmeyecek bunu herkes kafasına soksun ,inanmayanlarda sussun bizahmet artık .
|