58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ismail hoca değilde başka hoca olsa çıkamazmıydı yani. onlar kaç defa bizden birini alkışladı
Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı
Bundan 10 sene önce Sivassporun süper lige çıkacağını Dünya yıldızı Roberto Carlosun bu takımın hocası olacağını Real Madridde oynayan cicinhonun bu takımda oynayacağını Fenerbahçe klübü başkanı Aziz Yıldırımın Sivasa gelip bi balıkçıda yemek yiyip çay içeceğini rüyanda görsen inanırmıydın peki...
|
aziz yıldırım sivasta balık yediyse bende kadıköyde etlekmek yedim ne var bunda övünecek. Sivas MUHSİN YAZICIOĞLU gibi bir değeri yetiştirmiş. sen Aziz cilik apıyon. roberto carlos geldiyse kendi için geldi. Allah razı olsun. ama eğer diyorsanki ben eziğim bunlar bana çok bende bişey demem. Bizim sahamızda İbrahim TORAMANa yapılanların yüzde kaçıki bu maçta yapılanlar. Ya Erdal KESER'e yapılanlar İbrahim dağaşanada küfredilmedimi bu stadda. Rıza Çalınbay beşiktaş hocasıyken yapılanları unutmadık. ama Ümit ÖZAT'a bişey denmedi (doğrusuda bu denmemesi lazım) kendi değerlerimize sahip çıkalım. azizin kirli hesabı varsa bizde alet olmayalım. kurtuluş savaşında sivas lisesi tüm öğrencilerini şehit verdi hatırlatırım.