Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bilica transferi yattı!
Alt 26.12.2010, 21:35   #61
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Bilica transferi yattı!

Alıntı:
Mamadou Diallo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dün trt'de fenerbahçe Bilica Kazım Gökhan ünalın takımdan kesin olarak ayrılacağını Bilica yı da hem buca hemde sivas istediğini söledi.Ayrıca Bilica'nın eski takımına gitmeye yakın olduunu söylediler hangisi doğru anlamadım.
Yetkili kişilerin dışında söylenen her söz boş laftır bakarsın yarın bilica kendisi sözleşmesini fesh eder hiç belli olmaz bu işler daha geçen gün ibrahim dağaşan antalyayla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı diye haber çıkmıştı bugün konyaya gide bilir deniyor artık çıkan haberler ne kadar doğru oluyor hesabını sen yap.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2010, 21:38   #62
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya kardeşim birileri bizimle dalgamı geçiyo nedir ya,her transfer döneminde böyle oluyo bıktık artık bu balon haberlerden be kardeşim
Alt 26.12.2010, 23:20   #63
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivaslitaner58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
keske gelseydi iyi olurdu ya servet cetin isi ne oldu?
Serwet Çetin misyonunu tamamlamıştır..Değil Sivasta Bank Asyada oynarsa oynar artık...Süper Ligde de oynayabilirse ben Sivasa yakıştıramam bu adamı...
Alt 26.12.2010, 23:39   #64
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1443 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Serwet Çetin misyonunu tamamlamıştır..Değil Sivasta Bank Asyada oynarsa oynar artık...Süper Ligde de oynayabilirse ben Sivasa yakıştıramam bu adamı...
Değerli kardeşim
Sana katılıyorum. Servet bize geldiği dönemlerde külleri vardı ve o küllerden yeniden doğmuştu. Ama o zaman bu zaman değil artık. Servette gözle görünen muazzam bir düşüş var. Ayrıca hem fiziken hemde mental olarak sıfıra yakın diye düşünüyorum. Bilica ise sistem olarak şu andaki oyun yapımıza oldukça yatkın bir durumda. Ama yanına mutlaka sağlam fizikli bir Stoper alınması lazım. Bizim kadroda Diallo onunla oynayamaz. Aslında Diallonun futbolu ve yüreğini çok seviyorum ama Bilica ile olmaz. Diallo yaparsa Marco Aurelio tarzı oynayabilir önlerinde. Bilica ile Sedatda oynayamaz. İkiside agresif yapıya sahip. Bir saatli bombanın yanına bir saatli bomba daha yaratırız yanyana koyarsak. Ben her zaman söylüyorum. Bu takıma 2 yada 3 transfer yeter. Birincisi iyi bir kaleci, Libero mevkiinde Bilica ve Orta sahada Hürriyet (GS ye gitti 2.5 senelik anlaşma ile)... Ama bunun yanında Kamananı göndermemeniz lazım. Çünkü onun ayarında yada ondan daha iyisini devre arasında bulamazsınız. Bulsanız kalitesi ona ulaşmaz.
Özetle Bilica nın son durumu netleşmeden, transfer sezonu (devre arası) bitmeden benim hala umudum var. Servet ise çook gereksiz...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2010, 00:08   #65
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
cılgınsivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
lig tvnin haberine göre bilicada fbde gidecekler arasındaymış şimdi kime inanalım ve aykut kocaman bilicayı oynatmıyordu daha düne kadar satacaz diyodu şimdimi oynatacak
Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yetkili kişilerin dışında söylenen her söz boş laftır bakarsın yarın bilica kendisi sözleşmesini fesh eder hiç belli olmaz bu işler daha geçen gün ibrahim dağaşan antalyayla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı diye haber çıkmıştı bugün konyaya gide bilir deniyor artık çıkan haberler ne kadar doğru oluyor hesabını sen yap.
Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya kardeşim birileri bizimle dalgamı geçiyo nedir ya,her transfer döneminde böyle oluyo bıktık artık bu balon haberlerden be kardeşim
sizin icin tekrar kopyaladim yazimi: (3. kez linki veriyorum)

Arkadaslar bilica ile ilgili dün ligtv.com.tr de aykut kocamanin röportajini dinledim (izledim), linkde vermistim, neyse ben adamin agzindan duydum simdilik gidecek olan tek oyuncu kazim´mis, ama bu baska transfer yapmayacagiz ve baska oyuncu ile yollari ayirmayacagiz anlamina gelmiyor, gidisata göre karar verecegiz dedi.

izlemek isteyenler icin tekrar veriyorum linki http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=84492
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2010, 00:17   #66
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli kardeşim
Sana katılıyorum. Servet bize geldiği dönemlerde külleri vardı ve o küllerden yeniden doğmuştu. Ama o zaman bu zaman değil artık. Servette gözle görünen muazzam bir düşüş var. Ayrıca hem fiziken hemde mental olarak sıfıra yakın diye düşünüyorum. Bilica ise sistem olarak şu andaki oyun yapımıza oldukça yatkın bir durumda. Ama yanına mutlaka sağlam fizikli bir Stoper alınması lazım. Bizim kadroda Diallo onunla oynayamaz. Aslında Diallonun futbolu ve yüreğini çok seviyorum ama Bilica ile olmaz. Diallo yaparsa Marco Aurelio tarzı oynayabilir önlerinde. Bilica ile Sedatda oynayamaz. İkiside agresif yapıya sahip. Bir saatli bombanın yanına bir saatli bomba daha yaratırız yanyana koyarsak. Ben her zaman söylüyorum. Bu takıma 2 yada 3 transfer yeter. Birincisi iyi bir kaleci, Libero mevkiinde Bilica ve Orta sahada Hürriyet (GS ye gitti 2.5 senelik anlaşma ile)... Ama bunun yanında Kamananı göndermemeniz lazım. Çünkü onun ayarında yada ondan daha iyisini devre arasında bulamazsınız. Bulsanız kalitesi ona ulaşmaz.
Özetle Bilica nın son durumu netleşmeden, transfer sezonu (devre arası) bitmeden benim hala umudum var. Servet ise çook gereksiz...
Sivassporun kadrosu her zaman soyledim yine soylüyorum mewcut şartlar içerisinde konu kümede kalıp rıza hoca ile onümüzdeki yıllara tasımaksa bu kadro yeterlidir...Değil kümede kalmak ilk 10 içerisinde bile olabilir..ara transferler de gelecek topcular kulupleriyle sorunlu topculardır ki çoğundan werim alamazsın zaten..Bilica olmazssa olmaz bir futbolcu değildir lakin bazı transferler topçunun futbolculuğundan ziyade agresifliği tribünün sempatisi için yapılan transferlerdir ki Bilica buna uygundur..takıoma tribüne bir hareket werebilir..Rıza hocanın hocalığını sewmem lakin insan olarak süper ligde en sewdiğim adamların başındadır..Sivasspora geldiğinden bu yana takımın rengini değiştirmeyi başardı..futbol bile değişti farkındaysan ..takım çok iyi oynamıyor fakat oynamak istiyor..eğer byle dewam ederse rıza hoca hakkındaki düşüncelerim değişecek umarım...Hele birde nümüzdeki sezon reform niteliğinde transferlerle bu takımı şampiyonluğa yürütürse tadından yenmez vesselam....
Alt 27.12.2010, 18:22   #67
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Mutlaka Bir Alternatifi Vardir,
Alt 27.12.2010, 23:24   #68
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaslar biliyorum arap sacina döndü bu konu ama,

bende bugün ligtv.com.tr deki haberde fenerbahcenin yeni bir yabanci futbolcu alacagini izledim ve bu transfer gerceklesecek olursa, yabanci kontejan dolayisiyla bilica ile kesin olarak yollarin ayrilacagi söylendi.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda AYDIN1985'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2010, 00:08   #69
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bilica gelmiyorsa servet işini halledelim bari. Servet sivasa yakışır.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2010, 00:43   #70
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Bilica transferi olmadı diye üzülmenin yersiz olduğunu düşünüyorum.Fenerbahçe, hazır turşu mevsimindeyken turşusunu kurmaya devam etsin oyuncusunun Mecnun Odyakmaz gibi bir başkan,Rıza Hoca gibi bir teknik direktör varken Sivassporun elini sallasa ellisi en mahiyetinde...Özellikle bu transfer sezonunda ihtiyaç duyulan mevkilere en uygun oyuncuları takıma kazandıracaklardır mutlaka..Sadece biraz daha sabretmek lazım..
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bilica, transferi, yattı