Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 07.04.2007, 09:42   #61
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HER ONUNE GELEN BANA KIMSE AKIL VEREMEZ DERSE , HUKUK KANUN TANIMASSA KENDINI MAHALLENIN REISI , ESKIYA SANARSA BU ULKE BOYLE COK GIDER NERDE YASIYOSUN SEN KIMSEYE BISEY YAPAMAZSIN BU HAKKI SANA VEREN YOK CUNKU(KLAVYE REISLIGI YAPMIYORUM) BEN SENI ISTANBULDAKI MACLARDA COK TAKIP ETTIM YAPTIGIN HAREKETLER YUZUNDEN ISTANBUL TARAFTAR DERNEGINE UYE OLMAKTAN VAZGECTIK(2 KISI) BUNDA CIDDIYIM AYRICA NILAY ABLAYADA SONUNA KADAR HAK VERIYORUM NILAY ABLA O KADAR KENDI CABASIYLA CALISIYO DIDINIYO BI GRUP KURUYO O GRUBUN BELLI BASLI SORUMLULUKLARI NILAY ABLANIN USTUNDE VE O GRUBUN COGU BAYAN VE KUFURLU ORTAMDA RAHATSIZ OLUYOLAR NILAY ABLA ZOR DURUMDA KALIYOR 1 .. 2 SANA KUFUR EDEN KAYSERILI SENIN KUFUR ETTIGIN SIVASLI NEDEN??? ORDAKI 50 KAYSERILIYE KUFUR EDIYOSUN MACI IZLEYEN 7000 RAHATSIZ OLUYO SENIN BUNA HAKKIN YOK VARSA KIM VERDI ACIKLA (YINE DIYORUM KLAVYE REISLIGINDE DEGIL GOZUM SENIN GIBILER YUZUNDEN TARAFTAR DERNEGINE UYE OLMADIM BU BANA AYRICA UZUNTU VERIYO BILIYORUKI ORDA DUZGUN ARKADASLARDA VAR) BUYUK IHTIMALLE SEN BU YAZIYI OKURKEN BANA BOLCA KUFUR EDICEN GECICEN GIDICEN BU YANLIS DAVRANISLARADA DEVAM EDICEN SUC SENDE DEGIL GARDAS

SUC SENDE DEGIL GARDAS SUCMEMLEKETI BUHALA GETIREN EGITIM FAKULTELERINI KAPATIP INSANLARI CAHILLESTIREN ASIP KESIP KUFUR ETMEYI MARIFET GOSTERENDE SUC SENDE DEGIL GARDAS
SUC INSAN OLMAYISIMIZDA SUC KAFAMIZIN ICININ BOS OLMASINDA BU YUZDEN TOPLUMDA EN UFAK BISEY OLUYO PROVOKE OLUP OLAY CIKARIYORUZ VATAN MILET ZARAAR GORUYO BU TOPLUMU BU HALE GETIRENLER BU ISTEN KARLI CIKIYO SEN UYMIYCAKSIN KARSI TARAFA UYARSAN 40 KISIYI YAKARSIN HRANTI OLDURURSUN VE YA KAYSERILILER GIBI TAS ATIP MILLETI OLDURURSUN NEYSE YA KIMSE BU YASTAN SONRA DEGISMEZ SANA YENI KUFURLER YENI TEKME VE YUMRUK HAREKETLERI OGRENMEN DILEGIYLE KENDINE IYI BAK SIVASSPORA ZARAR VERDIGINI ELBET ANLIYCAKSIN SENIN GIBILER YUZUNDEN NUFUSUN YARISI OLAN KADINLAR MACA GIDEMIYOOO GIDENLERDE ARTIK GELIRMI BILMIYORUM AMA NILAY ABLA YA SOZUM DAVANIZDAN VAZ GECMEYIN
BASKA SOZE GEREK YOK BU BASKAN BU YONETIM BU TAKIM BUNU HAK ETMIYO
Alt 07.04.2007, 09:42   #62
haydar70
Yeni Yiğido

haydar70 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 haydar70 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ooooyyyyyyyyy oyyyyyyyy oyyyyyyyy istiyoz hadi yine birbirinize girdiniz
haydar70 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 10:32   #63
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

TFF Türkiye Futbol Federasyon' un Sivasspor- Kayseri karşılaşmasındaki yapılan küfürler hakkında, Sivasspor Kulubü başkanlığına göndermiş olduğu şikayet mektubunu Sivasspor yönetimi isteği doğrultusunta sizlere yayınlıyoruz.

Sivasspor Kulubü Başkanlığına 01.04.2007 tarihinde oynanan Sivasspor- Kayserispor müsabakasında, müsabakanın başlamasına 7 dakika kala, beyaz kırmızı kale arkası trübününde bulunan Sivasspor seyircilerinden 400 kadar bir grubun 13 saniye süreyle 6 defa “hepiniz c.... çocuğusunuz” diyerek tezahüratta bulundukları, maçın başlamasına 3 dakika kala, aynı trübünde 400 kadarlık bir grubun bir avuç i.... otur yerine’’ diyerek 15 saniye süreyle 4 defa tezahüratta bulundukları, müsabakanın aynı trübünden yine 400 kadar bir grubun 20 saniye süreyle 6 defa “Sivas grubu g.... koy’’ diyerek tezahüratta bulundukları 30. inci dakikada aynı trübündeki aynı seyirci grubunun, 18 saniye süreyle 5 defa “bir avuç i.... otur yerine’’ diyerek tezahuratta bulundukları, 34.dakikada aynı trünbde aynı grubun 15 saniye süreyle “.... Kayseri g... başın oynuyor“ diyerek tezahüratta bulundukları, 43. dakikada aynı trübündeki 400 kadar bir grubun 12 saniye süreyle 3 tekrarlı, “hepiniz s... çocuğunuz’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 50. dakikada aynı grubun 10 saniye süreyle 5 tekrarlı “i.... Kayseri’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 51. dakikada Maraton trübünündeki 400 ü seyirci tamamının 8 saniye süreyle, 4 tekrarlı “i... Hakem’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 53. dakikada Maraton trübünündeki 4 bin seyircinin tamamının ve kapalının sağ kısmındaki 500 seyircinin tamamının “i... hakem“ diyerek 24 saniye süreyle 12 defa tekrar ettikleri, 55. dakikada Maraton trübünündeki Sivasspor’lu 4bin seyircinin tamamının 14 saniye süreyle, 7 tekrarlı “i.... hakem“ diyerek tezahüratta bulundukları, 61.dakikada havuz tarafı kale arkası trübünündeki Sivasspor’lu 1000 seyircinin, 400 kadarlık bir grubun, 18 saniye süreyle 5 tekrarlı “sahaya ineriz s... z“ tezahuratta bulundukları, 63. dakikada aynı trübünde bulunan 400 kadarlık seyirci grubunun, 20 saniye süreyle 5 tekrarlı “o koltuk ananın a... girsin“ diyerek tezahüratta bulundukları, 74. dakıkada aynı tribunde bulunan aynı sayıdaki grubun 8 saniye süre ile 4 tekrarlı i… hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 83 dakıkada stattaki 8000 sivasspor seyircisinin tamamının 20 saniye süre ile 10 tekrarlı satılmış hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 88 dakikada havuz tarafı kale arkası tribündeki sivassporlu 1000 seyircinin 400 kadarlık bir grubun 8 saniye süre ile 4 defa i…. Hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 89 dakikada havuz tarafı kale arkasın tribünündki sivassporlu 1000 seyircinin 400 kadarlık bir grubun 12 saniye süre ile 4 tekrarlı hepiniz o….. çocuğusunuz diyerek tezahüratta bulundukları.
Müsabakanın 52 dakikasında maraton tribünündeki Sivasspor seyircisinin sahaya cok mıktarda metal bilye attıkları. Atılan bilyelerden bırının yardımcı hakemın kafasına ısabet ettıgı macın 55.dakıkasında maraton trıbunundekı sıvasspor seyırcısının sahaya kapalı semsıye attıkları. Atılan semsıyenın tac cızgısınden 1 metre ıcerıde gar tarafı kale arkası tarafındakı aut cızgısıne 20 metre uzaklıkta olan bır noktaya dustugu 57. dakıkada maraton trıbununde bulunan sıvasspor seyırcısının 1 adet bengal atesı yaktığı Ayrıca turnikeden geçen kişi sayısının, 3014 tahmini seyirci sayısının, 8bin olduğu, böylelikle biletsiz seyirci alındığı, 2 Temsilci raporunda belirtildiğinden, konu ile ilgili kulüp savunmasının, 3 gün içinde profösyönel futbol disiplin kuruluna, göndermeniz gerektiği aksi takdirde, savunma hakkından, vazgeçmiş sayılacağını bilgilerinize rica ederim.

TFF Disiplin Kurulu
Alt 07.04.2007, 11:44   #64
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kusurabakmayın 4 tane bayan vardiye küfür etmeyelimmi
kayseri maçı sonrası yazılan bu yazıya,
Alıntı:
CÜSSKB-jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
değil dört tane bayan, hiç bayan olmasada küfür etmeyin...
şeklinde cevap verdim ve,
Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BANA AKIL VERMEYE CALIŞMAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
çok üzücü bu cavabı aldım...
Alıntı:
MecnunOtyakmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.
En önemlisi 4 Eylül stadında küfürün olmaması. Bikere insan ahlaklı ise küfretmez,Müslümansa günah diye küfretmez,Türk`se töre gereği küfretmez,insansa insanlık gereği küfretmez,Yiğidoysa yiğitlik gereği küfretmez.
.......
kayserililerin tahrikleri,yaptıkları beni ilgilendirmiyor gerçek bir Yiğido provakasyona gelmemeli.
umarım başkanımın bu yazısınada aynı cevap verilmez, bundan sonra SİVASLI GİBİ davranmak dileği ile..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 07.04.2007, 12:57   #65
NUMAN
Acemi Yiğido

NUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 NUMAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

HAKEMLERDE HİÇ Mİ ŞUÇ YOK HEP SEYİRÇİLERİNMİ SUÇ HAKEM ADAM AKILLI YÖNETSİN BU TARAFTAR ALKIŞLAR ONLARI SEYİRÇİYLE OYNARSA HAKEM SÖYLENENLERE KATLANMASI LAZIM HAAA BEN BUNLARI ONAYLAMIYORUM
NUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Kapasite meselesi...
Alt 07.04.2007, 13:08   #66
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen Kapasite meselesi...

Sivas'a ve Sivasspor'a kimse zarar vermemeli!

Takımın alacağı cezaları düşünen yok! Biraz daha dikkatli olunmalı.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 13:17   #67
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

YAPILAN LAR AYIP KARI KIZ GELİYO BE KARDEŞİM ÇOCUKLAR GELİYOR GENELLİKLE GRUPLAR BİRAZ DAHA SAKİN YA

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 13:17   #68
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

burda dernekler gruplar her neyse kale arkasında duranlar daha olmayacak biz yapmadık başkan ıstedıyse olmaz gibilerinden laflar yazmışlarda anlamadıgım konu su fair-play olması ıçın ıllakı başkanın ıstemesı yada sahaların kapansı felan mı gerekli..forumları okuyorum kayseri maçı sonrası küfür etmeyelimmi diye ağız yapanlar şimdi başkanın bir yazısıyla 360 derece dönüş yapıyor.
sayın başkan senden ricam bu gıbı adamları stada koymayalım.
tepki sadece kufurle olmaz.teoki ıslıkla olur yuh diye bağırmayla olur ugultu çıkararak olur.biz sivaslıyız.misafir perveriz.karşımızdaki kim olursa olsun küfür etmek acizlikten başka bir şey değil...
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 13:50   #69
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1160 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

bir bölümümüz deme hepiniz ayrıldınız ne yazıkkı sesinizi duyuramadınızı anlayınca tekrar geldiniz burası trübün biz kendi evimizde küfür yiyorsak kusurabakmayın 4 tane bayan vardiye küfür etmeyelimmi siz bilirsiniz ister gelin ister gelmeyin. 1967 SS.G.T.DERNEGİ.. MERKEZ.. CILGINLAR AYNI YERDE İSTER GELİN İSTER GELMEYİN

bu yazıyı yazan nickinin başında 1967-dernek..... yazan bir zaaatı muhterem.... o konu kapatıldığı için alıntı yapamadım....kopyaladım....yan i resmen küfüre davet var yazısda...eğer bu yazıyı ben yazsaydım büyük ihtimalle ya yazım silinirdi ya da üyeliğim..herhalde 1967 dernek üyesi olanlara bu sitede istediği gibi yazmak serbest...vesselam...
Alt 07.04.2007, 14:11   #70
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

spor sevgı ve kardeslıktır.............
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
baŞkanliĞina, kulübü, sİvasspor, tff