Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1
Alt 30.04.2007, 00:30   #61
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1

Dakika 90 olmuş beşiktaş kendi sahasından tac cizgisine yakın bir yerden faul kullanıyor ve sivassporlu futbolcularımızın tümüde beşiktaş yaraalanında kendi alanımızda kimse yok nasıl bir anlayış çözmekte pek mümkün değil.
Alt 30.04.2007, 01:14   #62
crayz58body
Acemi Yiğido

crayz58body - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 crayz58body Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yenildik ama çok iyi oynadık en az 3_1 alacağımız maçtı... Malesef futbolda bunlarda var...atamazsan yemeyeceksin yenilmeyeceksin...tamamen kısmetsizlik...Ama bu takımın bu ligde dize getiremeyeceği takım yoktur... yeterki öz güvenleri olsun...Ama sırada Trabzon ile GS var BASTIR YİĞİDOM Kim tutar seni Derbiler KRALI
crayz58body isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2007, 01:54   #63
hancer58
Acemi Yiğido

hancer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hancer58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben besiktasli yada Sivassporlu olmadan once Sivasliyim once sehrimin cikarlarini dusunurum sehrimin takiminin basarilari beni mutlu eder ve gururlandirir ama sehrimin insaninin rakiplere, misafirlere yaklasimida beni ayrica mutlu eder...benim derdim Sivasspor yonetimi ulusal medyada sehrimizi centilmenligiyle bu kadar iyi temsil etmisken sonunuda getirebilmek rakibe hakaret etmek Sivasa ne kazandirir. Sivasspor cok daha iyi oynadi ama kaybetti simdi cikip Fenerbahce tetikcisi gibi davranmak gereksiz bize ne Besiktasin ne yaptigindan bizim macimizda hakem satin alsalar 90+3 e kadar mi beklerlerdi one gecmek icin? ben herhangi bir takim taraftarligimin onune Sehrimi koyuyorum ama sen herseyin onune Sivassporlulugununda onune Fenerbahceliligini koyuyorsun
agzımı bozmak istemezdim ama kafan bu kadar çalışıyo türkiye liglerinde en fazla nefret ettiğim takım fenerbahçedir. sebebi ise senelerdir sömürdüler anadolu takımlarını ama bu sene ligin ikinci devresinden sonra bu tablo beşiktaş olarak değişti. çünkü bu sene fener değil beşiktaş sömürdü anadolu takımlarını. ben ne fenerliyim ne bjk ne de gs. sivasta doğdum sivasta büyüdüm futbolada tek alakam sivasspor olmuştur . futbolu fazla seven bi inssan değilim ancak benim şehrimin takımı söz konusu olunca sevmediğim futboluda severim. sen hala beşiktastan centilmenlikten bahset. bu şekilde sömürülmeye göz yummayın. siz bunu yaptıkça (cntilmenlik, misafirperverlik deyip sömürülmeyi kabul ettikçe)senelerdir süren bu sömürü gelecek senelerdede devam eder. sen git kendi seviyende kandırabilecegın kişilerle tartış bu konuyu önce kendini kandırmayı bırak sen gercek bi sivassporlu olamassın eger olsaydın bu konuda bjk yı savunamazdın
hancer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2007, 07:35   #64
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yazık oldu...
çok kolay kazanacağımız bi maçı ellerimizle bjk ye ikram ettik...
ama türkiye iyi oynayan vede çok kötü oynayan takımı gördü...
maç bizim hakkımızdı diyemiyorum golleri atmazsak maçıda hakedemeyiz ki!!!
yinde de başarılar....
Alt 30.04.2007, 08:45   #65
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gerçekten çok yazık oldu bjk resmen ezdik ama girmeyince girmiyor tabi birde hakem faktörü mehmet yıldız yapılan hareket kesin penaltı ve 2 sarıdan ibrahim kırmızı görmesi lazım nerde o yürekli hakem SİVASIMIZIDA karalamaya çalıştılar zehirleme falan filan madem yalanladılar neden ahçılarını kendileri getirdi boşverin bu işleri bu düzen istanbul takımlarına endekslenmiş federasyon canı kimi şampiyon yapıcaksa o oluyor kimi düşürmek isterse o düşüyor gerisi fasa fiso CEM DEDA o penaltıyı nasıl vermezsin yazık senin hakemliğine
Alt 30.04.2007, 18:06   #66
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivas maçı için sivasa geldim ama pişman oldum.beşiktaş seyircisinin yarısından fazlası sivaslı ve aleyhte tezahurat yapıyorlar.bunlar nasıl sivaslı.stad tıklım tıklım dolu ama ses yok sadece kırmızı beyaz yapıyoruz beşiktaş taraftarıda araya siyah diyor karma karışık bir tezahurat oluyordu.2 saat yağmurda iç çamaşırıma kadar ıslandım şu an hastayım.ama sivasım için değer dedim.maça gelince hakem bütün faulleri aleyhimize verdi.net penaltımızı vermedi.2 tane yüzde yüz golluk atağımız biri ofsayt biri de faul diye kesti.olmaz bu kadar.seyircinin sesi çıkmıyor.yabancı maçları seyrediyorum hakemin en küçük yanlış kararında stad inliyor.ben küfür edelim demiyorum.ama sesimizi çıkaralım.hakem seyirciden etkilenmeli.beşiktaş seyircisi hiç sustumu ilk başta yazdığım gibi onların büyük bölümüde sivaslı.demekki bizler sivassporlu olamayız.içimizde hala bir 2.takım var.yazıklar olsun.stad tıklım tıklım dolu kötü havaya rağmen.çekirdekte yeme yoktu.neden bağırmazlar anlamadım.maçtan sonra baktım beşiktaşlı seyirciler dağıldı ve büyük bir kısmı istanbuldan gelen taraftarları yolcu ettiler.bir kısmıda toplu şekilde şehre doğru yürüdüler.bunu bir başka şehirde yapsalar kıyamet kopar.ama bu insanlar sivaslı ama hala beşiktaşlı.bu hareketleri yapanları dövelim demiyorum.ama biz ne zaman gerçek seyirci olursak onlar stadtan dışarı çıkamaz.lütfen bu takıma sahip çıkalım.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2007, 19:15   #67
captain_black
Acemi Yiğido

captain_black - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 captain_black kann auf vieles stolz seincaptain_black kann auf vieles stolz seincaptain_black kann auf vieles stolz seincaptain_black kann auf vieles stolz seincaptain_black kann auf vieles stolz seincaptain_black kann auf vieles stolz seincaptain_black kann auf vieles stolz seincaptain_black kann auf vieles stolz sein

gerçekten çok üzüldüm bu maça maç bizimdi ama elden ne gelir
captain_black isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2007, 21:03   #68
_bling_lady-
Acemi Yiğido

_bling_lady- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 _bling_lady- FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benim icime dogmustu saten yenilecegimiz,niye diye sormayin onu cogu kisi düsünebilir !!
Alt 01.05.2007, 04:40   #69
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
hancer58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
agzımı bozmak istemezdim ama kafan bu kadar çalışıyo türkiye liglerinde en fazla nefret ettiğim takım fenerbahçedir. sebebi ise senelerdir sömürdüler anadolu takımlarını ama bu sene ligin ikinci devresinden sonra bu tablo beşiktaş olarak değişti. çünkü bu sene fener değil beşiktaş sömürdü anadolu takımlarını. ben ne fenerliyim ne bjk ne de gs. sivasta doğdum sivasta büyüdüm futbolada tek alakam sivasspor olmuştur . futbolu fazla seven bi inssan değilim ancak benim şehrimin takımı söz konusu olunca sevmediğim futboluda severim. sen hala beşiktastan centilmenlikten bahset. bu şekilde sömürülmeye göz yummayın. siz bunu yaptıkça (cntilmenlik, misafirperverlik deyip sömürülmeyi kabul ettikçe)senelerdir süren bu sömürü gelecek senelerdede devam eder. sen git kendi seviyende kandırabilecegın kişilerle tartış bu konuyu önce kendini kandırmayı bırak sen gercek bi sivassporlu olamassın eger olsaydın bu konuda bjk yı savunamazdın

Benim kafamin ne kadar calistigi ve seviyemin ne oldugu konusunda tartismaya girebilecek capta bir canli degilsin... haddini bil. Ne Sivasliligimi nede sehrimin takimina duydugum sevgiyi seninle tartismam. Kisisel ezikliginin acisini Sivassporu bahane ederek saga sola saldirarak almaya calisiyosun. Ama ben dunyanin obur ucunda bile Sivasliligiyla ovunen biriyim o yuzden saldirmak icin beni secme... etrafta fazla gorunup adam gibi davranan sivaslilarin guclukle duzeltmeye calistigi sivas imajini da kirletme bence...
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1
Alt 01.05.2007, 09:27   #70
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1

Alıntı:
_bling_lady- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim icime dogmustu saten yenilecegimiz,niye diye sormayin onu cogu kisi düsünebilir !!
kusura bakma belki sorun bendedir ama ben yinede sorayım.. niye
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla