Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı
Ben besiktasli yada Sivassporlu olmadan once Sivasliyim once sehrimin cikarlarini dusunurum sehrimin takiminin basarilari beni mutlu eder ve gururlandirir ama sehrimin insaninin rakiplere, misafirlere yaklasimida beni ayrica mutlu eder...benim derdim Sivasspor yonetimi ulusal medyada sehrimizi centilmenligiyle bu kadar iyi temsil etmisken sonunuda getirebilmek rakibe hakaret etmek Sivasa ne kazandirir. Sivasspor cok daha iyi oynadi ama kaybetti simdi cikip Fenerbahce tetikcisi gibi davranmak gereksiz bize ne Besiktasin ne yaptigindan bizim macimizda hakem satin alsalar 90+3 e kadar mi beklerlerdi one gecmek icin? ben herhangi bir takim taraftarligimin onune Sehrimi koyuyorum ama sen herseyin onune Sivassporlulugununda onune Fenerbahceliligini koyuyorsun
|
agzımı bozmak istemezdim ama kafan bu kadar çalışıyo türkiye liglerinde en fazla nefret ettiğim takım fenerbahçedir. sebebi ise senelerdir sömürdüler anadolu takımlarını ama bu sene ligin ikinci devresinden sonra bu tablo beşiktaş olarak değişti. çünkü bu sene fener değil beşiktaş sömürdü anadolu takımlarını. ben ne fenerliyim ne bjk ne de gs. sivasta doğdum sivasta büyüdüm futbolada tek alakam sivasspor olmuştur . futbolu fazla seven bi inssan değilim ancak benim şehrimin takımı söz konusu olunca sevmediğim futboluda severim. sen hala beşiktastan centilmenlikten bahset. bu şekilde sömürülmeye göz yummayın. siz bunu yaptıkça (cntilmenlik, misafirperverlik deyip sömürülmeyi kabul ettikçe)senelerdir süren bu sömürü gelecek senelerdede devam eder. sen git kendi seviyende kandırabilecegın kişilerle tartış bu konuyu önce kendini kandırmayı bırak sen gercek bi sivassporlu olamassın eger olsaydın bu konuda bjk yı savunamazdın