Geçenlerde Bir Gazeteye Açıklama Yapan Bülent Hocamız:
Gerçekten Çok OLumlu Bir Futbolcu İnanıyorumki 1 Kaç Sene İçinde Büyük Takımların Dikkatıni Çekicektir,Dedi.Gerçektende Öyle Çok Sağlam Çok Ayağa Top Oynayan Bir Oyuncu
Hollanda liginde pek begenilmiyordu acikcasi Feyenoord dada pek forma sansi bulmuyordu son zamanlarda herkes satilmasindan yanaydi feyenoord da.Ama Sivasa geldi iyi oynamaya basladi helal olsun
of ulan of 1993-94 sezonu rakip çarşamba belediyespor yer 4 eylül stadı hava buz gibi takım 3. ligden düşmemeye oynuyor şimdiki kapalı maratonun olduğu yer eski çılgınların tribünün olduğu yerde toplam 4 kişiyiz birtanesi 12 yaşında çocuk oda üşümesin diye aramıza aldık o zaman bana maçta ne işin var diyenlerin hepsi 40 yıllık taraftar gibi şimdi takıma sahipleniyor. ben başka şehirden yine her hafta maça geliyorum. ücretsiz girme hakkım olduğu halde hep bilet alıyorum. ama bu taraftar gibi konuşanlar bedava maça girmenin yollarını arıyor. içerdede üzerlerinde istanbul takımlarının forması birde ahkam kesiyorlar. takımı eleştiriyorlar. kocaman ayıp. hala SMS atmamış atanıda eleştiren taraftar var yazıktır yazık. bu takımı buralara getirenlere ihanet etmeyin ATIN ŞU İSTANBUL TAKIMLARININ FORMALARINI ÜZERİNİZDEN VARSA YOKSA TEK BÜYÜK ODA SİVASSPOR
helal sana kardes her Sivasli senin gibi olsa Bülent hocami Bursayi kiskanmazdi