--->: Kocaelispor/SİVASSPOR Maçı Tahmın Ve Yorumla
Alıntı:
KOSTAD Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar sizlere 850 kşlik yer verilmişti sizin kuLüp başkanı yerin çoğalması için taLepte buLundu bizim başkanımızda size 1500 kişilik yer verdı. yanı rahat rahat heryerden gelebilirsiniz başımızın üstünde yeriniz var
Kardeş açıklaman için saol eyvallah ama olmadı sizin stad bilmiyorum kaç kişi alıyor ama biz oraya sığmayız; Sana zahmet sen sizin yönetimden bu seferlik sen ricada bulunda gardaş payı olsun seni kırmazlargel bu orantıyı eşit pay kılalım %50 kardeş payı yapalım biz atılan oku uzatılan gülü can bedenden çıkmadıkça unutmayız bizlerde bu jestin altında kalmayız bundan en ufak şüphen dahi olmasın son derece emin olabilirsin bu jestin altında kalmayız eğer orantı da kafan takıldıysa %49 biz ve%51 siz
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
DİGİTÜRK'ÜN BİRSÜRÜ KANALI VAR SPORMAX 'TA FALAN İNGİLTERE PREMİER LİGİ MACLARINI YAYINLAYACAĞINA SİVASSPOR'UN MACLARINI YAYINLASA DİĞER KANALLARINDA DİĞER MACLARI GÖSTERİLMEYEN ANADOLU TAKIMLARININ MACLARINI YAYINLASA MAC SAATLERİ AYNI OLMASA BELKİ YAYINLARLAR , 2 HAFTADIR SİVASSPOR MACLARI LİG TV DE YOK KAYSERİ MACINA GİTTİM İZLEDİM AMA KOCAELİ'NE DE GİDEMEYİZ HERHALDE... DİGİTURK'Ü BEN ZATEN SİVASSPOR LİGE ÇIKINCA ALDIM MAÇLARINI İZLEMEK İÇİN SADECE 8 MACINI İZLEDİK 2005-2006 VE 2006-2007 SEZONUNDA GECEN SEZON 25 MAC FALAN İZLEDİK BU SENEDE BÖYLE OLMALI HER ZAMAN 4 BÜYÜKLERİN MACI YAYINLANIYOR İNSALLAH BUNDAN SONRAKİ MACLARIMIZI YAYINLARLAR...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı oguzhan_1616'a Teşekkür Ediyor...
o zaman sivastan 8000 kişi gelebilecekmi? en büyük jesti altay yaptmıştı 18500 kişilik yer ayırarak bize.1 saatlik yola 350 kişilik yer ayıran paspal takımlara inat büyük altay !
Alıntı:
Cem41 Nickli Üyeden Alıntı
o zaman sivastan 8000 kişi gelebilecekmi? en büyük jesti altay yaptmıştı 18500 kişilik yer ayırarak bize.1 saatlik yola 350 kişilik yer ayıran paspal takımlara inat büyük altay !
SİVASTAN DEİL İSTANBULDAN FAZLA GELİR.SİVASTAN GELENLER AZ OLUR AMA GERÇEK TARAFTARLARDIR.