İlk yarı ne pozisyon oldu ki Mehmet Yıldız kötü oynadı ? Top mu geldi ? Pozisyon mu kaçırdı ? Pres mi yapmadı ? Niye çıkarıldı ? Fatih Terim'in bu hareketine mantıklı bir açıklama getiren varsa lütfen açıklasın ...
Fatih Terim Ayda 200 - 250 bin € Maaş alırsın vede hala sanki dünyanın en iyi teknik direktörü gb konuşursun emin ol sadece şunu söyleyeyim Miilli Takımın başına II. III.Ligden bir Teknik adam koy yine aynı başarıyı alır getirir zaten sistem kurulu futbolcular belli hangisini nerde oynatacağın ve kimleri oynatsam diye ap açık her şey net ve ortada ..Bütün futbolcuları 10 yaşındaki çocuk dahi artı ve eksilerini çok iyi derecede bilmekte onun için bu kadar çoook şeyler Türk futboluna kattığın söylenemez elindeki .pasta malzemesi belli hepsi sonuçta kaliteli yaptım ettim başardım deme sakın bize..?Oooo kadar çoook boll malzemen varki sen bile acaba ne katsam kimi alsam diye şaşırabiliyorsun ;Onun için bu malzene ile bu pastanıın tadı bile hoş değil çoook daha farklı özel olabilir ooo senin aldığın para acaba ne kadar hak ediyorsun işin açıkcası merak ediyorum Dünya'nın neresinde olursan ooll sana asla o parayı vermezler tek kelime ile yazık..!!
Sen girmezsen nete açmazsan telefonu benim için int nin hiç bir anlamı olmaz..
ben bu fatih terimi anlayamadım gitti bu adam her maçta gol atıyor (mehmet yıldız) nedense bu adamı ilk 11 e almıyor bu admın mehmet yıldıza kastımı var. :confuse d::mad :ilk 11 e alsa belki de her maçta gol atacak değilmi