Alıntı:
bortecine Nickli Üyeden Alıntı
Bir saat kadar fenerbahcenin taraftar sitesi antu.com a girdim herkez sivasın şampiyon olmasını istiyorum. diyor. Bir kaç mesajıda buraya taşımak istedim. Bunlar kadar artık bizde inanalım.
|
yazdığı mesaj bu...istanbul yalakalığımı yoksa şampiyonluğa inanın mesajımı?
nerden baktığın çok önemli...yaşınıza saygım var ama bende 30 yaşın üstündeyim..her açıdan olaylara bakabilmenin ve insanlara saygılı olmanın gereğine inanıyorum..burada benim takımıma ve taraftarıma hakaret eden veya olmadık yorumlar yazan rakip taraftarların bulunmasına ben ve diğer arkadaşlarım kesinlikle müsade etmeyiz...
sizde yazılanları okurken lütfen sadece kendi pencerenizden olaylara bakmayın...aksi halde Sivassporun başarısının gözardı edilişi, medyada haklarının korunmayışı gibi bazı konulara da itiraz etme hakkınız olmaz...
bu benim felsefem..karşı tarafı anla sonra anlaşılmayı bekle, anlaşılmazsan suçlu sen olma...ama sizide anlıyor ve sinirli olmanıza hak veriyorum...lütfen biraz daha sakin ve sabırlı davranalım..unutmayalımki bu site bütün Türkiye ve medya tarafından da takip edilen bir site..bu tartışmayı daha fazla uzatmanın bize bir faydası olacağını düşünmüyorum...anlayışınız için şimdiden teşekkürler sayın tunga...