Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: FENERBAHÇE TARAFTARI...
Alt 03.04.2009, 13:51   #61
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: FENERBAHÇE TARAFTARI...

Alıntı:
tunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazıklarrrrrrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnn bu yorumu burayaaaa taşıyanaaa yazıklarr olsun buna burdaaa izin verene yaqzıklarrr olsun buna teşekkür edene ist yALAKALARI altınzıdaki formaları çıkarttın sonra gelin hiç bir takım istemiyo bunu bilin şampiyonluğu bize bziden başka dost yooooooooook koyun kafanıza .aldatmacaaaa hepsi dellendim ya bu topiği görünce site yönetimini kınıyorum izin verdikleri için neden gayet açık çünki sevgilerimle :::::::::::::::::::::::::::::: :::( birisi gfb ye tşk diğeri ua ya diğeri çarşıya yok böle bişi burdakllerde fb li destekçiler) YAZIKLARRR OLSUUUUUUUN
kim oluyor bu İstanbul yalakaları, açıklarsan sevinirim...

Alıntı:
Yasemin1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen sivasli degilimki zaten istanbulluyum
yinede sivasi destekelyemez miyim?
bende bu yüzden o cevabı yazdım zaten...Sivaslı olsan bile sana zorla Sivassporu tut diyemem.Ben iki ayrı takım tutanlara söyledim onu sana değil...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.04.2009, 13:52   #62
tunga
Acemi Yiğido

tunga - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tunga isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BENİ HALA anlayamadınız verdiğim tepkiyi anlamadınız ben şu bu takımı diğeri başka takımı tuttuğu için değil verdiğim tepki lütfen iyi anlayın.
tunga isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.04.2009, 13:58   #63
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Antu.com da bu yorumları yazan kardeşlere saygılarımı sunuyorum. Ama bizi kendimizden başka kimsenin şampiyon olmasını istemeyiz. Şampiyonluk iddaası kalmadığı için böle destek verdiklerinide biliyorum.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.04.2009, 14:04   #64
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
bortecine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir saat kadar fenerbahcenin taraftar sitesi antu.com a girdim herkez sivasın şampiyon olmasını istiyorum. diyor. Bir kaç mesajıda buraya taşımak istedim. Bunlar kadar artık bizde inanalım.
yazdığı mesaj bu...istanbul yalakalığımı yoksa şampiyonluğa inanın mesajımı?

nerden baktığın çok önemli...yaşınıza saygım var ama bende 30 yaşın üstündeyim..her açıdan olaylara bakabilmenin ve insanlara saygılı olmanın gereğine inanıyorum..burada benim takımıma ve taraftarıma hakaret eden veya olmadık yorumlar yazan rakip taraftarların bulunmasına ben ve diğer arkadaşlarım kesinlikle müsade etmeyiz...

sizde yazılanları okurken lütfen sadece kendi pencerenizden olaylara bakmayın...aksi halde Sivassporun başarısının gözardı edilişi, medyada haklarının korunmayışı gibi bazı konulara da itiraz etme hakkınız olmaz...

bu benim felsefem..karşı tarafı anla sonra anlaşılmayı bekle, anlaşılmazsan suçlu sen olma...ama sizide anlıyor ve sinirli olmanıza hak veriyorum...lütfen biraz daha sakin ve sabırlı davranalım..unutmayalımki bu site bütün Türkiye ve medya tarafından da takip edilen bir site..bu tartışmayı daha fazla uzatmanın bize bir faydası olacağını düşünmüyorum...anlayışınız için şimdiden teşekkürler sayın tunga...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
fenerbahce, taraftari